Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/5)

Δεν υπάρχουν ασήμαντα θέματα σήμερα. Κάθε μικρή δράση μπορεί να επηρεάσει το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ
Η σκληρή δουλειά και η ανεπανάληπτη χαρά που παίρνεις από αυτήν κάνουν εξαιρετικούς συμμάχους. Στην πραγματικότητα, αυτό το δυναμικό δίδυμο μπορεί να σου φέρει άφθονα υλικά και πνευματικά οφέλη. Φρόντισε να τα αξιοποιήσεις κατάλληλα. Κάνε σωστά τη δουλειά σου και τα χρήματα θα ακολουθήσουν. Να είσαι προσεκτική με τον αγαπημένο σου, μην του λες πράγματα για τα οποία δεν είσαι σίγουρη.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η αισιοδοξία σου επεκτείνεται, όμως θα υπάρξουν κάποια μικρά περιστατικά στον εργασιακό σου χώρο που θα σε κάνουν να καταλάβεις καλύτερα κάποια πράγματα για τους συνεργάτες σου. Ένα πνεύμα συνεργασίας αυξάνει την αποτελεσματικότητά σου και αυτό θα σε φέρει πιο κοντά στον στόχο σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην χαλάς χρήματα που δεν έχεις… Θυμήσου ότι έχεις και έναν σύντροφο τον οποίο πρέπει να συμπεριλάβεις στα σχέδια σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορείς να ορίσεις εσύ την πορεία των σημερινών εργασιών στη δουλειά σου και να πείσεις τους συνεργάτες σου να εργαστούν στην ίδια τολμηρή κατεύθυνση που κινείσαι και εσύ. Θα δεχθείς μια εξαιρετική προσφορά για τα οικονομικά σου, μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Μην προσπαθήσεις να αποκρυπτογραφείς συνεχώς όσα λέει ο αγαπημένος σου, δεν κρύβεται πάντα κάτι πίσω από τις λέξεις. Η ειλικρίνεια μετράει περισσότερο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αισθήσεις σου είναι σήμερα ιδιαίτερα έντονες, επιτρέποντάς σου να αντιληφθείς λεπτές ενδείξεις που άλλοι δεν παρατηρούν καν. Επιπλέον, έχεις μια φυσική ικανότητα που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις όσα ξέρεις για τους δικούς σου σκοπούς. Η πειθώ σου είναι ισχυρή και θα καταφέρεις να πετύχεις αυτό που θες για τα οικονομικά σου. Παρόλα αυτά, δεν σε συμβουλεύω να παίξεις και με ζητήματα καρδιάς. Περίμενες λίγες μέρες πριν κάνεις γνωστά τα συναισθήματά σου.

 

ΛΕΩΝ
Οι φιλοδοξίες σου ενισχύονται σήμερα, καθιστώντας δύσκολη την ενσωμάτωση των στόχων σου στις συνθήκες της ζωής σου. Ήλιος και Δίας σε προτρέπουν να κοιτάξεις προς τα εμπρός σε θέματα σταδιοδρομίας, όμως δεν πρέπει να αφήσεις και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου. Είσαι πρόθυμη να συνεχίσεις το αισθηματικό «ταξίδι» στο οποίο έχεις εμπλακεί και σκοπεύεις να μιλήσεις για αυτό στον σύντροφό σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι παγιδευμένη σε ίντριγκες, καθώς δημιουργικές και ρομαντικές δυνατότητες πετούν μέσα από τη ζωή σου. Παρόλο που οι σκέψεις σου κρύβουν τις κρυμμένες εσοχές της φαντασίας σου, φτάνουν στην επιφάνεια τώρα που είσαι σε θέση να εφαρμόσεις τις ιδέες σου. Μην κάνεις βήμα πίσω στα οικονομικά σου θέλω. Να θυμάσαι ότι την παρούσα φάση στα αισθηματικά σου η επίτευξη μιας συνομιλίας για ένα δύσκολο ζήτημα καταργεί τα οδοφράγματα για ειλικρινή διάλογο.

 

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να βιώσεις ένα κύμα ενθουσιασμού σήμερα που ξυπνά συναρπαστικά νέα συναισθήματα. Κανονικά, μπορεί να αντιμετωπίσεις αυτές τις συναρπαστικές αισθήσεις ως πνευματικές περιγραφές και στη συνέχεια να μπεις στον πειρασμό να τις αφήσεις να περάσουν. Στα οικονομικά σου κάνεις πολλά θετικά βήματα και εμπνέεις και τους γύρω σου να κάνουν το ίδιο. Στα αισθηματικά σου αυτό που πρέπει να κάνεις αυτή την περίοδο είναι να εμπιστευθείς τη διαίσθησή σου και να ακολουθήσεις αυτά που σου λέει η καρδιά σου, γιατί θα σε καθοδηγήσει προς μια πιο ουσιαστική σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η τρέχουσα αλαζονεία σου αντισταθμίζεται από τη δυνατότητα πάλης για το τέλος. Παρ ‘όλα αυτά, είσαι ανεξήγητα γεμάτη ελπίδα και υποσχέσεις. Η αντίθεσή του Ήλιο στον Δία στον πρώτο σου Οίκο σε ωθεί να αναλάβεις περισσότερα από όσα μπορείς να χειριστείς εύκολα, αλλά αυτό δεν θα σε εμποδίσει να δοκιμάσεις. Στα οικονομικά σου είναι σκόπιμο να είσαι σθεναρά αισιόδοξη, αλλιώς δεν θα πετύχεις τον στόχο σου. Χρειάζεται να κάνεις μερικά βήματα πίσω για να μπορέσεις να επαναφέρεις την ηρεμία στη σχέση σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να ασχοληθείς με ένα σημαντικό θέμα τώρα, αλλά η αυτονόητη αυτοπεποίθησή σου ελαχιστοποιεί την επιρροή σου. Δυστυχώς, οι διαφορετικές ιδέες για το πώς να προχωρήσεις μπροστά μπορούν να οδηγήσουν σε σύγκρουση με κάποιον που βρίσκεται στην εξουσία. Είναι πιθανό ότι το σχέδιό σου είναι καλύτερο, αλλά δεν το έχεις βάλει ακόμα στο τραπέζι. Εν τω μεταξύ, ο… αριστοκρατικός Δίας αντιτίθεται στον… αδυσώπητο Ήλιο στον 6ο Οίκος της Εργασίας σου, ενθαρρύνοντάς σε να διεκδικείς τα χρήματα που σου αναλογούν. Σημαντικό σήμερα να αποφύγεις μια… αναμέτρηση με τον αγαπημένο σου. Η ταπεινότητα είναι φίλος σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα λόγια σου φέρνουν μεγάλη βαρύτητα σήμερα και κάθε φορά που έχεις κάτι να πεις οι συνεργάτες σου θα σε ακούσουν προσεκτικά. Να αντιμετωπίσεις θετικά τις αλλαγές στα οικονομικά σου. Απέφυγε τα περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μην το παίζεις θιγμένη στον αγαπημένο σου για πράγματα που δεν είσαι σίγουρη. Η υπερβολική «εξουσία» δεν θα γίνει ανεκτή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ζωή σου είναι γεμάτη με ενθουσιασμό και είσαι πρόθυμη να ζήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτό το μοτίβο. Δεν είσαι φυσικά άνετη με τα συναισθήματά σου, αλλά θα τα καταφέρεις μια χαρά. Ήλιος και Δίας σε ενθαρρύνουν να κρατήσεις σταθερά το ένα σου πόδι στη Γη και να μην κάνεις άσκοπες αγορές που θα χαλάσουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό και θα φέρουν τριβές στο σπίτι σου. Να είσαι ευέλικτη στις συζητήσεις που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο ενθουσιασμός σου μεγαλώνει καθώς κοιτάζεις το μέλλον σου. Ήλιος και Δίας σε ενεργοποιούν και θα αρχίσεις να θέτεις σε εφαρμογή μεγάλες ιδέες σου. Προσοχή στις υπερβολικές αγορές, δεν θα σου βγουν σε καλό. Κάνεις πολλά όνειρα με τον αγαπημένο σου και αυτό είναι όμορφο.

Read More

And More