Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (9/1)

ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά: Η ευχάριστη διάθεσή σου σήμερα σου δίνει φτερά. Η επιθυμία σου να μιλήσεις με κόσμο, να ασχοληθείς με υποθέσεις, κάποιες οικονομικές, κάποιες που σχετίζονται με την παιδεία, ή να ταξιδέψεις, δεν σε κρατά με τίποτα σήμερα. Καλή τύχη!

Αισθηματικά: Η επιλογή που θα κάνεις θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μετέπειτα ζωή σου, γι’ αυτό θα πρέπει να γίνει με σοβαρότητα και μετά από ώριμη σκέψη. Αν είσαι single, η ευχάριστη και γενναιόδωρη διάθεσή σου σήμερα βοηθά σε πολύ μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σου γενικά, αλλά και εκείνες με το αντίθετο φύλο. Είναι μέρα κατάλληλη, είτε για ξεκαθάρισμα παρεξηγήσεων, είτε για κάποια κοινωνική εκδήλωση, είτε απλά για κάποια έξοδο.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 24, 2

 

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα ίσως σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα, όσο αυτά σχετίζονται με ασφάλειες, κληρονομικά κ.λ.π. Δεν χαρακτηρίζεται από τις πιο ευχάριστες μέρες, αλλά η ενασχόλησή σου με κάποια παλιά, μυστικά ή παρασκηνιακά θέματα, δίνουν ένα ενδιαφέρον στίγμα. Μετά από πολλή και σοβαρή σκέψη, αποφασίζεις να θέσεις τέρμα σε κάτι που σου δημιουργούσε άγχος και ανησυχία. Πέταξε από την ζωή σου ό,τι αισθάνεσαι πως δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρώσου στα ωφέλημα.

Αισθηματικά: Από κάποια εσωτερική ανάγκη, θα δεις σήμερα ότι σου βγαίνουν από μέσα σου παρορμήσεις, που μπορεί να είναι ερωτικά ένστικτα ή μια διάθεση να εξετάσεις τη σχέση σου. Μπες στη διαδικασία, βασίσου λίγο στη διαίσθησή σου και ίσως γίνει μια νέα αρχή. Πάντως η μέρα δεν θα περάσει έτσι.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Το σημαντικότερο πράγμα σήμερα είναι ότι μπορείς να διαγνώσεις τα πραγματικά αισθήματα των άλλων απέναντί σου και να έχεις έτσι κι εσύ την αρμόζουσα συμπεριφορά. Από σένα υπάρχει ειλικρινής διάθεση, αλλά πρέπει να βρεις απήχηση και στους άλλους. Με τους ειλικρινείς, μπορείς να έχεις πολύ καλές συνεργασίες.

Αισθηματικά: Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, ο έρωτας και το χρήμα… δεν κρύβονται. Σήμερα και να θέλεις να κρύψεις τον έρωτά σου, δεν μπορείς, αλλά καιι οι άλλοι που σε πλησιάζουν έχουν τα ανάλογα συναισθήματα, οπότε θα έχεις πολλές τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σου. Η ψυχολογική και σωματική κατάστασή σου φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σου, ενώ τα συναισθηματικά σου ανεβαίνουν θεαματικά.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 26, 2

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: Ζητήματα καθημερινότητας, λογαριασμοί και υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα. Τρεξίματα, ουρές, πολλές επικοινωνίες, τηλεφωνήματα, μηνύματα και αλληλογραφία, θα σε κουράσουν αρκετά, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αισθηματικά: Καθώς η μέρα είναι από εκείνες που σε “τρώνε” τα καθημερινά τρεξίματα, μην περιμένεις και, πολύ περισσότερο, μην προγραμματίζεις οτιδήποτε αφορά στον αισθηματικό τομέα. Το πολύ ένα τηλεφώνημα,ή ένα μήνυμα και τίποτε παραπέρα. Άλλωστε, δεν θα προλαβαίνεις, αλλά μέρα είναι και θα περάσει. Η φαντασία σου καλπάζει σήμερα και νιώθεις να ονειροπολείς. Μπορεί να μην λες πολλά και να δημιουργείς μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, αφήνοντας τους γύρω σου να μαντεύουν -αυτό είναι το μυστικό αν είσαι single.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6

 

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά: Σήμερα μπορείς να χαράξεις ή να ασχοληθείς με επαγγελματικά σχέδια που θα σε απασχολήσουν στη διάρκεια ενός μηνός. Έχεις την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης και την αποφασιστικότητα. Διώξε λίγο το άγχος σου.

Αισθηματικά: Σήμερα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να χαρείς, να διασκεδάσεις. Δεν σε νοιάζουν οι άλλοι. Θέλεις τη χαρά μόνο για σένα. Αυτό θέλεις, αυτό κάνεις. Φλέρταρε, λοιπόν, διασκέδασε και πέρνα όμορφες στιγμές. Μήπως δεν το αξίζεις; Βιαστικές κινήσεις και απρόβλεπτες αντιδράσεις σου μπορεί να προκαλέσουν το χάος στην οικογένεια και να αποσυντονίσουν και τους άλλους… don’t worry, it’s ok!

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 28, 2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαγγελματικά: Ο έντονος συναισθηματισμός σου και η στροφή προς το σπίτι και την οικογένεια είναι τα χαρακτηριστικά που σε επηρεάζουν γενικά σήμερα, όπως και τα επαγγελματικά σου. Απόφυγε κάθε κόντρα, τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά. Δούλεψε συνειδητά, με υπομονή και μεθοδικότητα, γιατί μόνο έτσι θα πετύχεις κάτι.

Αισθηματικά: Μια υπερβολική ευαισθησία σήμερα σε ωθεί να μείνεις μέσα και να επιλέξεις τη ζεστασιά του σπιτιού, όπου νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Μπορεί, λοιπόν, να μείνεις εκεί με το σύντροφό σου ή και φίλους. Απόφυγε να υποσχεθείς πράγματα που δεν μπορείς να εκπληρώσεις.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8

 

ΖΥΓΟΣ
Επαγγελματικά: Αν και θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα -κυρίως επικοινωνιακή- στο χώρο των επαγγελματικών σου, απόφυγε την λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς τίποτα δεν δείχνει σταθερότητα στην τήρησή του. Μια αλλαγή στην πορεία της καριέρας σου μπορεί να σε γεμίζει με ανασφάλεια, είναι όμως μια κίνηση που οφείλεις να κάνεις για να καταφέρεις κάποια βήματα μπροστά.

Αισθηματικά: Η υπερευαισθησία σου σήμερα, συνδυαζόμενη με την ανάγκη επικοινωνίας, σίγουρα θα οδηγήσει σε κάποια συνάντηση ή το τηλέφωνο θα πάρει “φωτιά” αν δεν μπορείς να συναντηθείς με το σύντροφό σου. Ευνοούνται περίπατοι ή έξοδοι σε εξοχικά μέρη.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 30, 2

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά θέματά σου φαίνεται να υπάρχει μια ηρεμία, με κάποια χρήματα που έρχονται και κάποιες επιτυχίες που πηγάζουν από τη δική σου προσωπική ακτινοβολία.

Αισθηματικά: Η ζεστασιά και η ευαισθησία που εκδηλώνεις προς το αγαπημένο σου πρόσωπο σήμερα ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις. Μια ευθυμία, κοινωνικότητα, μια γλυκύτητα τρόπων θα σε φέρει πιο κοντά. Μπορείς να βγεις ή και να προτιμήσεις τη θαλπωρή ενός όμορφα στολισμένου σπιτιού.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 23, 10

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά: Απόφυγε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαι αρκετά οξύθυμη και δεν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Σήμερα δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις μπερδεμένες καταστάσεις.

Αισθηματικά: Μην χάσεις σήμερα την αυτοκυριαρχία σου απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς. Η κυκλοθυμική διάθεσή σου σε κάνει μυγιάγγιχτη, γκρινιάρα και μπορεί να παρεξηγήσεις τα πάντα, φτάνοντας εύκολα σε καυγαδάκια. Κάποια άτομα θα θελήσουν να σου θίξουν την αξιοπρέπεια! Θα αντιμετωπίσεις έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σου.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 32, 2

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα θα σε απασχολήσουν υποθέσεις του παρασκηνίου. Έχεις την τάση να σκαλίσεις κρυφές πτυχές, να ανακαλύψεις κάποιους κρυφούς εχθρούς ή παρασκηνιακές κινήσεις. Μην σε πάρει από κάτω η μέρα! Κάποια από αυτά μπορεί να υπάρχουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας σου. Στα επαγγελματικά σου πιάνεις τους στόχους σου με τις ικανότητές σου, τα οικονομικά σου όμως δεν βελτιώνονται. Με λίγη υπομονή θα βελτιωθεί και αυτός ο τομέας.

Αισθηματικά: Σήμερα θα περάσει κάποια τρικυμία ο ψυχικός κόσμος σου, αφού αισθάνεσαι ότι δεν αγαπιέσαι όσο πρέπει ή και καθόλου. Θα σκαλίζεις μνήμες και θα βρίσκεις ακόμη και φανταστικούς εχθρούς, με αποτέλεσμα να πληγώνεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ηρέμησε λίγο. Ο δεσμός σου είναι εκείνος που θα σου δώσει ικανοποίηση.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 24, 2

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα η μέρα σε σπρώχνει να κάνεις ανοίγματα προς τα έξω. Να μιλήσεις με φίλους ή ανθρώπους του ίδιου κύκλου, να δώσεις στη δημοσιότητα στοιχεία ή σχέδια. Μπορεί να σε παροτρύνει κάτι στα ανοίγματα αυτά ή να δεχθείς μια βοήθεια από το πουθενά.

Αισθηματικά: Το κλειδί για σήμερα είναι η συμφιλίωση. Αν υπήρχε κάποιο προβληματάκι στη σχέση σου, σήμερα μπορεί να ξεπεραστεί μέσα από την αλληλοκατανόηση και τη συμφιλιωτική διάθεσή σου. Πολύ πιθανό να βοηθήσουν σε αυτό και κάποιοι φίλοι ή αυτό να γίνει μέσα σε ένα ευρύτερο φιλικό κύκλο. Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογένειάς σου μπορεί να σε πικράνουν σήμερα. Απόφυγε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σου.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια και υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 25, 2

 

ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματικά: Η πρώτη μέρα από το τριήμερο, κατά την οποία τα επαγγελματικά σου βρίσκονται στο ζενίθ. Είναι η μέρα που πρέπει να δείξεις σοβαρότητα, να προσέχεις τη συμπεριφορά σου και τις εκδηλώσεις σου, οι οποίες πρέπει να είναι ανάλογες με εκείνους που συναλλάσσεσαι για να μην παρεξηγηθείς. Όλοι σε βλέπουν και σε κρίνουν. Τα άστρα συμβουλεύουν να έχεις συνείδηση των πράξεων σου σήμερα. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

Αισθηματικά: Χωρίς να είναι από τις καλύτερες μέρες για σένα η σημερινή, μπορεί να έχεις συνάντηση με οικεία πρόσωπα, τα οποία μπορούν να αναγνωρίσουν όποια καλή προσπάθεια κάνεις. Έτσι, αν οργανώσεις κάποιο δείπνο, θα εκτιμήσουν την οργάνωση και τη μαγειρική σου. Μέσα σ’ αυτό το πρίσμα χρειάζεται να δεις και την προσωπική ζωή σου.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια και υλικά αγαθά, εργασία και υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4

 

της Αλίντας Κανάκη

Read More

And More