Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (9/12)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τις σημερινές μετακινήσεις ενδέχεται να χάσεις προσωρινά κάποιο κίνητρο ή να αισθανθείς κάποιες αμφιβολίες, καθώς επανεκτιμάς συγκριμένες διαδρομές ή έργα. Ωστόσο μπορείς να αφήσεις στην άκρη τα αρνητικά συναισθήματα και να δώσεις χώρο για περισσότερη χαρά στη ζωή σου. Με τον Ήλιο στον 9ο ηλιακό σου οίκο και με το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι σημαντικό να αποφύγεις τις δηλώσεις καθώς μπορεί να παρεξηγηθούν. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να κλονίσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με πρόσωπα και καταστάσεις.

 

Ταύρος
Έχεις την ανάγκη σήμερα να νιώσεις παραγωγική με τη Σελήνη στον τομέα της πρακτικής εργασίας. Κάποιες ασάφειες είναι προσωρινές και δεν θα πρέπει να βγάλεις συμπεράσματα καθώς υπάρχει μια τάση εξαπάτησης και ψευδαίσθησης. Ο τομέας των οικονομικών σου χρειάζεται προσοχή. Μην αμφισβητείς τα συναισθήματα του αγαπημένου σου για μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία γίνεται αφορμή για να αρχίσεις να ονειρεύεσαι.

 

Δίδυμοι
Ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα ρίχνει ένα πέπλο σε ορισμένους τομείς της ζωής σου με αποτέλεσμα να σου δημιουργεί μια αίσθηση αβεβαιότητας. Απόφυγε για αυτό τα γρήγορα συμπεράσματα και τις αποφάσεις, την προώθηση των σχεδίων σου ή τις δεσμεύσεις. Κάποιες απογοητεύσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι προσωρινές και αδικαιολόγητες. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε πρόσφατες γνωριμίες.

 

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά σήμερα τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε καλεί να προσεγγίσεις τις καταστάσεις με χαλαρό και δημιουργικό τρόπο. Διατήρησε σε αρμονία τις συναδελφικές σχέσεις σου. Συμπεριέλαβε τον ερωτικό σύντροφό σου στις προτεραιότητές σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην βιάζεσαι και μην κοινοποιείς καταστάσεις που ακόμα μόνο στο μυαλό σου βρίσκονται.

 

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον ηλιακό 3ο οίκο σου και ενώ σε ενδιαφέρει να παρατηρήσεις τα γεγονότα γύρω σου, το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα δημιουργεί μια ασάφεια για αυτό απόφυγε να δεσμευτείς σε κάτι που μπορεί να μετανιώσεις μετά. Μετρίασε την τάση σου για οικονομική κατανάλωση. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου φαίνεται ενδιαφέρουσα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε αυτά που του υπόσχεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε μια επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον ηλιακό 2ο οίκο σου αναμοχλεύοντας την ανάγκη σου για άνεση, ασφάλεια και αξιοπιστία.  Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες τείνουν να θολώνουν τα όρια. Δώσε προσοχή στα συναισθήματα καθώς μπορεί να δείξουν τομείς της ζωής σου που χρειάζονται μια ανανέωση. Απόφυγε δεσμεύσεις ή σκληρά συμπεράσματα στα εργασιακά έως ότου να ξεκαθαρίσει λίγο το μυαλό σου και οι εξελίξεις. Γκρίνια και παράπονα θα επιβαρύνουν το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα που επανέρχονται.

 

Ζυγός
Αναζητάς μια νέα αρχή με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο όλη τη μέρα. Παρόλο που αυτή η διέλευση συχνά αναδεικνύει την επιχειρηματική σου πλευρά ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φαίνεται να επιβραδύνει τους ρυθμούς σου. Προς το παρόν είναι δύσκολο να κατανοήσεις τα σήματα τα οποία λαμβάνεις ή μπορεί να μπερδευτείς στην επικοινωνία. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

 

Σκορπιός
Ίσως χρειαστεί σήμερα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου για ξεκούραση και προβληματισμό. Οι ενέργειες τείνουν να επισημαίνουν τομείς της ζωής σου που χρειάζονται περισσότερη έμπνευση. Μπορεί επίσης να υπάρξουν πειρασμοί να μεταβείς σε μια νέα αγορά ή εμπειρία χωρίς να λάβεις υπόψη σου τις συνέπειες, κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και δίκαιη με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκθέτεις τον εαυτό σου για πρόσωπα που δεν αξίζουν τον κόπο.

 

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον κοινωνικό σου τομέα και τείνεις να αναζητάς ανάλαφρες δραστηριότητες και εμπειρίες. Το σημερινό τετράγωνο του Ήλιου – Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει πως πρέπει να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να λάβεις υπόψη σου τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου πριν προχωρήσεις σε αποφάσεις και ενέργειες. Μην προκαλείς συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου που δεν ξέρεις που θα καταλήξουν. Εσύ που είσαι μόνη, κρίνε αντικειμενικά νέες γνωριμίες.

 

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον 10ο ηλιακό οίκο σου και είσαι έτοιμη να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά και τις επιχειρήσεις.  Ενώ έχεις τη διάθεση να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό τις καταστάσεις, ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει τα όρια. Στην πραγματικότητα είναι μια μέρα για δραστηριότητες ελεύθερης μορφής και πίσω από τα παρασκήνια, αλλά είναι δύσκολο να πάρεις αποφάσεις. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου γιατί κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Εσύ που είσαι μόνη, μικρές απογοητεύσεις μην τις αφήσεις να σου ρίξουν τη διάθεση.

 

Υδροχόος
Το ταξίδι της Σελήνης στον τομέα της περιπέτειας σου δημιουργεί έμπνευση. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να έχει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα αλλά μπορεί να είναι δύσκολο, μιας και παίζει με τις προσδοκίες και τα κίνητρα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει μια σύγχυση και η ατμόσφαιρα δημιουργεί παρεξηγήσεις. Η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου είναι λίγο εριστική. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ή πρόσφατες γνωριμίες μπορεί να σε απογοητεύσουν.

 

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον 8ο ηλιακό σου οίκο και επηρεάζει τον τρόπο που συνδέεσαι ψυχικά με τους άλλους. Ωστόσο τα κίνητρά σου υπόκεινται σε σκαμπανεβάσματα με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα. Ενώ μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα αλλαγής και ενθουσιασμού μπορεί να σημειωθεί μια σύγχυση που σε μπερδεύει. Για κάποιους λόγους η εμπιστοσύνη σου απέναντι στον αγαπημένο σου κλονίζεται. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.  

Read More

And More