Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (9/3)

Επιστρέφουν ευκαιρίες που χάσαμε, όμως η υπεροψία τιμωρείται….

ΚΡΙΟΣ
Μπορείς να καταφέρεις πολλά, αρκεί να επικεντρωθείς στο στόχο σου και αυτό το έχεις αποδείξει στη δουλειά σου και θα ανταμειφθείς. Έχεις πολλές υποχρεώσεις και τα οικονομικά σου σε απασχολούν, για αυτό κάνε συζητήσεις για να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θα περάσεις μία πολύ όμορφη και ερωτική ημέρα με τον αγαπημένο σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα είναι Παρασκευή και η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη. Πέρασες μία δύσκολη εβδομάδα, σήμερα όμως βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα, για αυτό και δεν σε απασχολεί η κριτική των γύρω σου. Στα οικονομικά σου όμως πρέπει να γίνεις πιο συνεπής και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει εδώ και καιρό ανοιχτές. Χρειάζεται να αλλάξεις στάση και στα αισθηματικά σου και να μην παραμελείς τόσο πολύ τον αγαπημένο σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα δεν είναι η κατάλληλη για αλλαγές, για αυτό μείνε προσηλωμένη στον στόχο σου. Μην κάνεις συζητήσεις για το μέλλον των οικονομικών σου, είναι ένα ζήτημα που θα διευθετήσεις άλλη στιγμή. Ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σου θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Βρες έναν τρόπο να το αποφύγεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σημαντικές συζητήσεις για την καριέρα σου θα έχεις σήμερα αγαπημένη. Οι προτάσεις που θα δεχθείς φαίνονται συμφέρουσες, σίγουρα όμως πρέπει να τις επεξεργαστείς καλά πριν δώσεις την τελική σου απάντηση. Προσοχή, μην κάνεις περιττά έξοδα. Μην αμφιβάλεις για τον αγαπημένο σου και μην είσαι αρνητική μαζί του. Να του δώσεις περισσότερη σημασία, μην τον αφήνεις στο περιθώριο.

 

ΛΕΩΝ
Ονειρεύεσαι ταξίδια, ανέμελες ημέρες, να σκίσεις το ημερολόγιο σου… Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς, άλλωστε στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Προσπάθησε να περιορίσεις τα έξοδά σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να εξισορροπήσεις λιγάκι τα οικονομικά σου. Ευκαιρία να κάνεις μία σημαντική συζήτηση με τον αγαπημένο σου. Μην τον αφήνεις στο σκοτάδι, μίλησέ του για τα συναισθήματά σου και σίγουρα όλα θα πάνε καλύτερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάνεις πολλά πράγματα μαζί και στο τέλος δεν θα ολοκληρώσεις τίποτα. Άλλωστε δύο καρπούζια κάτω από μία μασχάλη δεν χωράνε… Προσπάθησε να φτιάξεις ένα πρόγραμμα και φρόντισε να το τηρήσεις, γιατί αλλιώς θα… πελαγώσεις. Τα οικονομικά σου είναι κάπως καλύτερα τώρα, για αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, πριν δημιουργήσεις νέες. Μίλησε με τον αγαπημένο σου και ξεκαθάρισε όλα όσα σε στεναχωρούν.

 

ΖΥΓΟΣ
Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και μην μπλέκεσαι σε εντάσεις στο γραφείο. Έχεις πολλά και ωραία σχέδια να υλοποιήσεις, μείνε προσηλωμένη σε αυτά. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι πάλι προσεκτική, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Στα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα. Φρόντισε όμως να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου και μείνει προσηλωμένη στα σχέδια και το πρόγραμμά σου. Δεν υπάρχει λόγος για συγκρούσεις. Τα οικονομικά σου απαιτούν καλύτερη διαχείριση, μην το ξεχνάς. Στη σχέση σου έχουν δημιουργηθεί μερικά σύννεφά. Καιρός να κάνεις κάτι για να διαλυθούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δουλειά σου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, γεγονός που θα έπρεπε να σε ευχαριστεί και όχι να σε αγχώνει. Τα οικονομικά σου είναι το πρόβλημα. Βάλε σε μία ιεραρχία τις υποχρεώσεις σου και άρχισε να τις τακτοποιείς, πριν να είναι πολύ αργά. Υπομονή και θα υπάρξει αύξηση στα έσοδά σου. Οι πλανήτες ευνοούν την επικοινωνία με τον αγαπημένο σου, εκμεταλλεύσου το και λύσε προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κλείνεις σιγά-σιγά όλα τα ανοιχτά πρότζεκτ που τόσο καιρό σε άγχωναν και αυτό σε κάνει πολύ χαρούμενη, γιατί θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. Θα έρθουν καινούργιες προτάσεις στο μέλλον, τις οποίες θα πρέπει να σκεφτείς καλά. Κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σημαντικό να περιορίσεις τα περιττά έξοδα. Συναισθηματικά αισθάνεσαι επαρκής και αυτό θα σε βοηθήσει να λύσεις προβλήματα με τον αγαπημένο σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με ψυχραιμία και λογική σκέψη θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στη δουλειά σου. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου. Κάνεις πολλές επενδύσεις, χωρίς να είσαι 100% σίγουρη ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις. Σημαντικό να μην παραμελείς τον αγαπημένο σου, αν κάτι σε έχει ενοχλήσει. Μίλησέ του και βρείτε μία λύση.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Από τη στιγμή που συγκεντρώθηκες, τα πράγματα στη δουλειά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα και αυτό φαίνεται. Στα οικονομικά σου ακόμη δεν τα έχεις καταφέρει. Απέφυγε τα περιττά έξοδα. Φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις με τον αγαπημένο σου και να περάσετε μία ερωτική ημέρα.

Read More

And More