Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (9/6)

Η επικοινωνία παραμένει στην πρώτη γραμμή της ημέρας, αν και οι συνομιλίες φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολες.

ΚΡΙΟΣ
Κάποιος από τους συνεργάτες σου ενδέχεται να διαφωνεί με τις προτεραιότητες σου σήμερα. Ενδέχεται αυτή να είναι και η αιτία που θα ξεσπάσει ένας καβγάς. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να λύσεις τις διαφορές σου όσο πιο ήρεμα μπορείς. Τα οικονομικά σου έχουν ένα πρόβλημα… Εσένα! Κάνεις άσκοπες αγορές και βγαίνεις συνεχώς εκτός προϋπολογισμού. Βρες ένα κοινό σημείο επαφής με τον αγαπημένο σου και έτσι θα μπορέσετε να λύσετε τις διαφορές σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Παρόλο που είσαι σε θέση να λάβεις τις απαντήσεις που θέλεις, πιθανόν οι συνεργάτες σου να είναι πιο προβλέψιμοι από ότι προτιμάς. Ωστόσο, η σωστή αντίδρασή σου θα σε βοηθήσεις να πετύχεις αυτό που θες. Μην αφήσεις την ανησυχία σου να σε μπλοκάρει και να μην κάνεις τις σωστές κινήσεις για τη βελτίωση των οικονομικών σου. Όποιες συζητήσεις και αν προκύψουν να είσαι πρόθυμη να λύσεις κάθε απορία στον αγαπημένο σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι συνεργάτες σου απολαμβάνουν πάρα πολύ την παρουσίας σου στο γραφείο και μπορούν να υπολογίζουν σε εσένα γιατί είσαι πρόθυμη και έτοιμη να περάσεις και πιο χαλαρές στιγμές μαζί τους. Η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί εξαίρεση, τα οικονομικά σου θέλουν δουλειά. Προσάρμοσε τις επιθυμίες σου και στα θέλω του αγαπημένου σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ενθουσιασμένη για μία επικείμενη συνεργασία που έχεις στα σκαριά. Μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να χαλάσει τον ενθουσιασμό σου. Μην αφήσεις σε κανέναν άλλο να διορθώσεις τα οικονομικά προβλήματα που έχεις δημιουργήσει. Εσύ και μόνο εσύ μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις γιατί έχεις πλήρη εικόνα του προβλήματος. Εάν κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου και δεν λύνεται, τότε ίσως έχει έρθει η στιγμή να προχωρήσεις παρακάτω.

 

ΛΕΩΝ
Η καθημερινότητά σου είναι μία ατελείωτη περιπέτεια και ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν θα αλλάξει άμεσα. Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και ξέρεις ότι πρέπει πρώτα να τις διευθετήσεις όλες και μετά να ξεκουραστείς. Είσαι έτοιμη να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση για τα οικονομικά σου, γιατί δεν είσαι ευχαριστημένη από τα έσοδά σου. Μην αφήσεις για αύριο τις αποφάσεις που μπορείς να πάρεις σήμερα για την προσωπική σου ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι γνωστό ότι υπεραναλύεις κάποια πράγματα και ότι η φημή σου για εσένα είναι πολύ σημαντική. Είσαι σε θέση σήμερα ωστόσο να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφήσεις τους συνεργάτες σου να πάρουν τα ηνία. Στα οικονομικά σου είναι εμφανές ότι δεν έχεις κανένα σχέδιο που να είναι ελπιδοφόρο. Χρησιμοποίησε τη δυσαρέσκεια που σε διακατέχει για να βγάλεις κάτι θετικό για την προσωπική σου ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ
Συχνά είσαι πρόθυμη να ακολουθήσεις τις ιδέες των συνεργατών σου, όμως σήμερα προτιμάς να δουλέψεις μόνο τις δικές σου. Είσαι πρόθυμη να αναλάβεις πλήρως τις ευθύνες έτσι ώστε να προχωρήσει ένα πλάνο που έχεις στο μυαλό σου. Είσαι πρωταθλήτρια στον σεβασμό των αναγκών των γύρω σου, όμως τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν να κάνεις περισσότερα «ανοίγματα». Ο αγαπημένος σου και εσύ έχετε πάρει την απόφαση να ξεφύγετε λιγάκι από την ρουτίνα και σίγουρα θα κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σου φτιάξει πολύ τη διάθεση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι γνωστό ότι έχεις την τάση να εκφράζεις πολύ έντονα τα συναισθήματά σου, είτε θετικά είτε αρνητικά. Παρόλο που αναγνωρίζεις τη σημασία της επικοινωνίας, σήμερα δεν θα τα καταφέρεις 100% να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου. Θα υπάρξουν αντιδράσεις και εντάσεις. Θα δεχθείς κάποιες προτάσεις για τα οικονομικά σου, όμως καλό είναι να μην τις δεχτείς πριν εξετάσεις προσεκτικά πόσο σε συμφέρουν ή όχι. Μπορεί η καθημερινότητά σου να είναι δύσκολη, εσύ περάσεις όμως μία υπέροχη βραδιά με τον αγαπημένο σου και η μέρα σου θα κλείσει πολύ ρομαντικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να καταφέρεις πολλά και να ολοκληρώσεις με επιτυχία σημαντικά επαγγελματικά σου σχέδια. Θα υπάρξει ωστόσο ένταση στη δουλειά σου, την οποία δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να αποφύγεις. Θα έχεις την ευκαιρία να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, γιατί το χρειάζεσαι. Ο αυθορμητισμός σου θα σε βοηθήσει πολύ στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα νεύρα σου ενδέχεται να… χτυπήσουν κόκκινο σήμερα επειδή βλέπεις να γίνεται μία μεγάλη αλλαγή στη δουλειά σου με την οποία δεν είσαι σύμφωνη. Είσαι έτοιμη να αλλάξεις τρόπο προσέγγισης στα οικονομικά σου και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που σου έχουν παρουσιαστεί. Μην αφήσεις το άγχος της καθημερινότητας να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δουλειά σου είναι η απόδειξη ότι είσαι ικανή και επιτέλους οι γύρω σου θα αναγνωρίσουν τη συνεισφορά σου στο γραφείο. Οι επαγγελματικές συνθήκες θα βελτιωθούν για εσένα, μετά και από αυτή την εξέλιξη. Τα οικονομικά σου παραμένουν σε μία κατάσταση που δεν σε ικανοποιεί. Βελτίωσε τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου, γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Είσαι μία αρκετά συμπονετική γυναίκα και το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα θα χρειαστεί να το αποδείξεις για ακόμη μία φορά. Θα δώσεις τόπο στην οργή και δεν θα αφήσεις τίποτα να σε θυμώσει. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν και για αυτό πρέπει να κάνεις κινήσεις βελτίωσης. Απολαμβάνεις αρκετά τη μοναξιά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελείς τον αγαπημένο σου.

Read More

And More