Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και γίνεσαι περιζήτητη. Σε αυτή τη φάση σε ενδιαφέρει περισσότερο να ψάχνεις την ουσία από το να μένεις στην επιφάνεια. Η υποστήριξη που λαμβάνεις στα εργασιακά σε κάνει πιο πεισματάρα με το κυνήγι των στόχων και επιθυμιών σου. Έχεις τον τρόπο να αποσπάς από τον ερωτικό σύντροφό σου μυστικά και εξομολογήσεις. Η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη, για αυτό και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Εσύ που είσαι μόνη λοιπόν μην απογοητεύεσαι και βάλε στόχο να προχωρήσεις μπροστά.

Ταύρος
Ένας κύκλος που φέρνει τις σχέσεις στο προσκήνιο ξεκίνησε για αυτό και εστιάζεις το ενδιαφέρον σου περισσότερο σε επαγγελματικές σχέσεις και διαπραγματεύσεις. Η βελτιωμένη σου ικανότητα συμβιβασμού και διαπραγμάτευσης φέρνει ανταμοιβές στα εργασιακά. Μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας στη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχικά και σωματικά ανανεώνοντας την εμφάνισή σου. Έρχονται εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και έρωτες.

Δίδυμοι
Ιδανικό το επόμενο διάστημα για ανανέωση των εργασιακών στόχων σου. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά ανεβαίνουν και λαμβάνεις την επιβράβευση που χρειάζεσαι. Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις στα κοινά προβλήματα με τον σύντροφό σου, αρκεί να μιλήσετε και να είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον. Μια νέα γνωριμία ή μια ερωτική προσέγγιση από άτομο που προέρχεται από τον εργασιακό σου χώρο, σε κάνει να ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Καρκίνος
Η πιο παιχνιδιάρικη και δημιουργική πλευρά του εαυτού σου έρχεται στην επιφάνεια σήμερα και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο σε διασκεδαστικά χόμπι, ρομαντισμό ή και αθλητισμό. Κάθε σου επιδίωξη στα εργασιακά επιτυγχάνεται για αυτό και σε θέλω λίγο πιο τολμηρή. Πάρε πρωτοβουλίες και μην διστάσεις να δείξεις τις ικανότητές σου. Άφησε απόψε τον ερωτικό σύντροφό σου να σε παρασύρει σε στιγμές πάθους. Εσύ που είσαι μόνη, δεν σταματάς να μετράς θαυμαστές. Σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά και απόλαυσέ το.

Λέων
Η προσοχή σου στρέφεται στην προσωπική σου ζωή. Η ανάκτηση της εσωτερικής δύναμής σου καθώς και η φροντίδα του εαυτού σου και των αγαπημένων σου ανθρώπων είναι στο προσκήνιο ακόμα πιο έντονα. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Χρειάζεσαι συμμάχους μιας και τα σχέδιά σου αρχίζουν να αποκτούν σάρκα και οστά. Αφιέρωσε τη βραδιά στον αγαπημένο σου και φρόντισέ τον. Εσύ που είσαι μόνη, νίκησε την ανάγκη σου για αναπόληση του παρελθόντος και φρόντισε να περάσεις καλά.

Παρθένος
Στο επίκεντρο σήμερα είναι οι ιδέες, οι επικοινωνίες και η μάθηση. Αυτά κρίνεις απαραίτητα να ενισχύσεις προκειμένου να φτάσεις τους πολυπόθητους στόχους σου. Μια προβληματική κατάσταση ή και επαγγελματική συνεργασία διορθώνεται ή αρχίζει να αποδίδει. Μην φοβηθείς να κάνεις μια ουσιαστική και εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλό είναι να φανείς ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και κατόπιν με εκείνον. Μέσα από το φλερτ που λαμβάνεις εσύ που είσαι μόνη, διαπιστώνεις πως η γοητεία σου είναι το ισχυρό σου ατού και είσαι ιδιαίτερα επιθυμητή.

Ζυγός
Τα οικονομικά μπορεί να σε απασχολήσουν και να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου, όμως σε ενδιαφέρουν και οι πνευματικές σου ικανότητες. Δέξου νέες εργασιακές προτάσεις και προκλήσεις χωρίς ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις. Αν θέλεις να βγεις από το τέλμα που νιώθεις και αισθάνεσαι θα πρέπει να τολμήσεις. Ζήλιες, εγωισμοί και κτητικότητα από μέρους σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου θα διαταράξουν τις ισορροπίες σας για αυτό βάλε φρένο. Είναι μια καλή στιγμή να κάνεις έναν απολογισμό του παρελθόντος εσύ που είσαι μόνη και να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Σκορπιός
Φαίνεται να έχεις όλη τη δύναμη για να βελτιώσεις τη ζωή σου και να εξασφαλίσεις σημαντικά πράγματα για το μέλλον σου. Για σήμερα βέβαια, φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις στα εργασιακά και δέξου τις απόψεις των άλλων. Τουλάχιστον εξέτασε τες. Άσε στον σύντροφό σου απόψε τις πρωτοβουλίες προκειμένου να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει δυναμικά. Κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί κυρίως αν κάτι βάλεις πείσμα.

Τοξότης
Ίσως σήμερα να σκέφτεσαι το παρελθόν και να αναλύεις περισσότερο από το συνηθισμένο τα γεγονότα και τα όσα πέρασες. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου στα εργασιακά σε αποφάσεις και διλήμματα. Έτσι θα αποφύγεις λάθη και συγκρούσεις είτε με συνεργάτες και ανώτερους, είτε με τον εαυτό σου. Μην μπερδεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή. Αυτό ισχύει και στις δυο περιπτώσεις. Είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε ψάχνεις το άλλο σου μισό. Ο κίνδυνος να εκτεθείς, αλλά και να χάσεις τις ισορροπίες σου καραδοκεί.

Αιγόκερος
Ο έμφαση σήμερα δίνεται στον τομέα των συνδέσεων, των επιθυμιών και των ελπίδων σου. Είναι μια περίοδος που θέλεις να συνδεθείς και να συναναστραφείς με ανθρώπους που έχεις κοινά ιδανικά και φιλοδοξίες. Επίλεξε τις συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση και θα στηρίζονται στις δικές σου απόψεις και ανάγκες. Μπορείς να συνδυάσεις την ανεξαρτησία και τη σταθερότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αρκεί να διαχειριστείς την κατάσταση με διαλλακτικότητα και ήρεμους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες και τις φιλοφρονήσεις, χωρίς να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Υδροχόος
Σήμερα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε επαγγελματικά θέματα, φιλοδοξίες, υλική και κοινωνική επιτυχία και φυσικά και σε θέματα φήμης. Είσαι σε θέση να αναλάβεις νέα εργασιακά καθήκοντα. Απόφυγε τις διαφωνίες και τις άνευ λόγου διαμάχες με τον ερωτικό σύντροφο σου και μη χαλάς τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη για σταθερότητα και μιας ουσιαστικής σχέσης στη ζωή σου, σε κάνει πολύ πιο επιλεκτική στις επιλογές σου. Πρόσεξε όμως τις υπερβολές.

Ιχθείς
Σήμερα εστιάζεις στον εαυτό σου και στις ανάγκες του. Θέλεις να μάθεις καινούρια πράγματα, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να ταξιδέψεις. Δώσε έμφαση και βαρύτητα στις νέες γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στα εργασιακά σου. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες και να είσαι βέβαιη πως και θα σε ακολουθήσει αδιαμαρτύρητα. Εσύ που είσαι μόνη, ήδη αισθάνεσαι ξεχωριστή και περιζήτητη. Κάνε τη σωστή επιλογή και εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε κάθε νέο ξεκίνημα.

Read More

And More