Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα και αύριο μπορείς να λάβεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι έτσι ώστε να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια και τους στόχους σου με ευκολότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Θέματα εργασιακής φήμης αρχίζουν να εξελίσσονται,  αν και στην αρχή με αργούς ρυθμούς. Προετοιμάσου λοιπόν για μια σημαντική πρόοδο η οποία όμως χρειάζεται και αρκετή προσπάθεια. Το πλανητικό σκηνικό  σου δημιουργεί την ανάγκη για σταθερότητα στη συναισθηματική και οικογενειακή ζωή σου, γι’ αυτό και φαίνεται να κουρνιάζεις στην ανοιχτή αγκαλιά του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να εισπράξεις τον θαυμασμό που χρειάζεσαι άφοβα.

Ταύρος
Διάφορες θετικές πτυχές σου υποδεικνύουν τον τρόπο διεκδίκησης των επιθυμιών σου και της κάλυψης των αναγκών σου. Τα ταλέντα και οι εργασιακές σου ικανότητες βρίσκονται στο προσκήνιο και αυτό αποδεικνύεται απ’ το πως συνεργάτες αλλά και ανώτεροι σου ζητούν τη γνώμη και τη βοήθεια σου. Οι συναισθηματικές ανασφάλειες σου σταδιακά περνούν στο παρελθόν, καθώς φαίνεται να μαθαίνεις τον τρόπο που πρέπει να πλησιάσεις τον σύντροφο σου και να μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Νέες γνωριμίες δίνουν νόημα και χρώμα στη μοναξιά σου. Πάρε τα πάνω σου και απόλαυσε το.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορείς να μοιραστείς τις ανησυχίες σου με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να βοηθηθείς σημαντικά. Να ξεδιαλύνεις τα θέλω σου και να κατασταλάξεις σε μια στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να φτάσεις τους στόχους σου. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου στα εργασιακά, αρκεί να μη φοβηθείς να αναλάβεις νέα και ίσως διαφορετικά καθήκοντα. Το γεγονός ότι αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τις πραγματικές συναισθηματικές σου ανάγκες, το τι προσφέρεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, αλλά και παράλληλα του τι εισπράττεις από αυτόν, ξεδιαλύνει το τοπίο και σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, έκφρασε τις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις σου στο άτομο που σε πολιορκεί.

Καρκίνος
Εκμεταλλεύσου σωστά σήμερα τις εξελίξεις, αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον δρόμο σου και δώσε οριστικές λύσεις και κατευθύνσεις στα σχέδια σου. Απαλλάξου από φόβους και ανασφάλειες και προχώρα μπροστά. Μικρά εμπόδια στα εργασιακά μην τα αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σου στερήσουν την αποφασιστικότητα. Εμπιστεύσου το εύστροφο και γρήγορο μυαλό σου και αντιμετώπισε τα. Η ακαταμάχητη γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, οπότε κερδισμένη είσαι και εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, αλλά και εσύ που νιώθεις να σε ταλαιπωρεί η μοναξιά σου.

Λέων
Αρκετές θετικές επιρροές έχει η σημερινή μέρα για εσένα που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά θα βγεις από πολλά αδιέξοδα και θα καταφέρεις να δώσεις σημαντική ώθηση στα σχέδια σου. Η ενέργεια σου στα εργασιακά και η αποφασιστικότητα σου, θέτουν νέους όρους στις όποιες νέες διαπραγματεύσεις. Η βελτιωμένη επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο σου, επιτρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και να βελτιώσετε το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, αυτή την περίοδο τα πάντα μπορεί να συμβούν στη ζωή σου. Απρόσμενοι κεραυνοβόλοι έρωτες, συναντήσεις και επιστροφές του παρελθόντος σε αναστατώνουν ευχάριστα. 

Παρθένος
Αν εμπιστευθείς τον εαυτό σου και πιέσεις λίγο τα όρια σου, βαδίζεις προς την επιτυχία. Άφησε πίσω σου τα παλιά και φθαρμένα επαγγελματικά σχέδια σου και χάραξε νέα πορεία. Βάλε νέους στόχους και επιδίωξε καινούρια πράγματα. Απαισιόδοξες σκέψεις ή και αρνητικές κράτησε τες μέσα σου και μην τις μεταφέρεις στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να  ανοίξεις νέες σελίδες στη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Πολλές ευκαιρίες σου δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις συνθήκες σε θέματα που αφορούν χρήματα, εργασία, ακίνητη περιουσία, δάνεια και οικείες σου σχέσεις. Είσαι πολύ πιο σίγουρη πια για τον εαυτό σου, αλλά και για τους τρόπους που μπορείς να αδράξεις κάθε ευκαιρία. Αντιμετωπίζοντας τις εργασιακές σου ευθύνες με περισσότερο ρεαλισμό, γίνεσαι πολύ πιο παραγωγική και αποτελεσματική. Μπορείς και έχεις την ικανότητα να αλλάξεις το κλίμα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες, λαμβάνοντας υπόψη σου βέβαια και τις ανάγκες εκείνου.

Σκορπιός
Ίσως να χρειαστεί να κάνεις κάποιες τροποποιήσεις στον τρόπο που κινείς και ωθείς τα σχέδια σου. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις επιλογές σου και μην επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα που σε αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά. Παλαιότερες εργασιακές προτάσεις επανέρχονται στο προσκήνιο και μάλιστα από ανώτερους σου. Αυτό είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για τον εγωκεντρικό σου χαρακτήρα και αρκετό για να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο τα στάνταρ σου. Δώσε τον απαιτούμενο χώρο στον ερωτικό σύντροφο σου και τη δυνατότητα να εκφράσει τις επιθυμίες του. Εσύ που είσαι μόνη, η περίοδος και το πλανητικό σκηνικό προετοιμάζουν εκπλήξεις.

Τοξότης
Σήμερα και αύριο είναι σημαντικό να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες των υποθέσεων σου και να απολαύσεις όλη τη διαδικασία της οργάνωσης των στόχων σου. Μικρές δυσκολίες και ανατροπές στο πρόγραμμα των εργασιακών σου, αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία. Είναι παροδικές και άνευ σημασίας. Ο ερωτικός σύντροφο σου είναι γεμάτος ανασφάλειες, γι’ αυτό και συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα. Στο χέρι σου είναι να τον χαλαρώσεις και να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, άφησε τον αυθορμητισμό και την παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου να γοητεύσουν τους πάντες.

Αιγόκερος
Σήμερα και αύριο γίνεσαι ιδιαίτερα ελκυστική, αποδεχτή και αγαπητή απ’ όλους. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε εκτιμούν για τα ζεστά σου συναισθήματα και το ανοιχτό μυαλό σου. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα στα εργασιακά και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα σου, λειτουργεί βοηθητικά και βελτιώνει το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσένα που σε βασανίζει η μοναξιά, να ξέρεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για καινούριες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Υδροχόος
Ανακάλυψε σήμερα τρόπους για να θεραπεύσεις, να αναζωογονήσεις, να απαλλαγείς από το στρες, να ξεκουράσεις το μυαλό και να καθησυχάσεις την ψυχή σου. Η αίσθηση εσωτερικής ειρήνης και ισορροπίας, σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τους συνεργάτες. Μην πιέζεις τον εαυτό σου περισσότερο στα εργασιακά. Κάνε αυτό που μπορείς, εξοικονομώντας ενδιάμεσα διαλείμματα. Επιδίωξε με τον διάλογο να λύσεις τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου, έτσι ώστε να χαράξετε μια κοινή πορεία. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε ό,τι σου θυμίζει το παρελθόν και ανοίξου σε νέες γνωριμίες.

Ιχθείς
Αντιμετώπισε τον αδικαιολόγητο εκνευρισμό σου σήμερα και μην φέρεσαι παιδιάστικα και αλλοπρόσαλλα. Σε ό,τι αφορά στα εργασιακά σου, να θυμάσαι πως διανύεις μια απ’ τις σημαντικότερες  περιόδους σου, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τις αποφάσεις, τις ενέργειες και τις κινήσεις σου. Διατήρησε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην το χαλάς εκφράζοντας τις ανασφάλειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, επιστρατεύοντας όλο σου το ταμπεραμέντο.

Read More

And More