Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με τον Άρη στον τομέα της χαράς σου αυτές τις μέρες υπάρχει σε μεγάλο βαθμό ομαλή ροή ενέργειας για αυτοέκφραση και ψυχαγωγία. Τα επίπεδα μαγνητισμού σου είναι ισχυρά. Μπορείς να ενισχύσεις τα χόμπι, τον ελεύθερο χρόνο, τις δημιουργικές εργασίες ή το ρομαντισμό. Θέλεις να διασκεδάσεις περισσότερο ή να κυνηγήσεις την επιθυμία της καρδιάς σου. Μπορεί να υπάρξει ένας αγώνας μεταξύ της επιθυμίας σου για περισσότερο ενθουσιασμό και της ισχυρότερης ανάγκης για σταθερότητα, διατήρηση και εξοικονόμησης πόρων. Πρόσεξε τη βιασύνη και την ανυπομονησία.

Ταύρος

Ρίχνεις σήμερα περισσότερη ενέργεια στην προσωπική σου ζωή. Στην πραγματικότητα μπορεί να βιώσεις μεταβλητά επίπεδα ενέργειας και κινήτρων, ωστόσο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να φροντίσεις οικιακά και οικογενειακά θέματα. Είναι μια στιγμή για δραστηριότητες με ή για λογαριασμό της οικογένειας και ικανοποιητικά έργα στο σπίτι. Πρόσεξε για την εμφιάλωση του θυμού ή για την απογοήτευση σου με τον έξω κόσμο. Αργότερα σήμερα μπορεί να κλιμακωθούν κάποιες εντάσεις, αν νιώσεις ότι η ζωή στο σπίτι συγκρούεται με προσωπικές επιδιώξεις και επιθυμίες.

Δίδυμοι

Οι καθημερινές σου υποθέσεις είναι ζωηρές και έχεις κίνητρο να μάθεις περισσότερα, να επιδιώξεις προσωπικά ενδιαφέροντα, να βγεις έξω και να συνδεθείς με άλλους. Θέλεις να θέσεις σε κίνηση σχέδια ή ιδέες. Αν και θα πρέπει να προσέξεις για επιθετικές ή παρορμητικές λέξεις, είναι μια εξαιρετική στιγμή να αναλάβεις την ηγεσία και την πρωτοβουλία, μαθαίνοντας και μοιράζοντας τις ιδέες ή προσεγγίζοντας τους άλλους. Ενώ το πνεύμα σου για ανακάλυψη είναι ενεργό, μπορεί να χρειαστείς λίγο χρόνο για να ταχτοποιήσεις τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σου.

Καρκίνος

Η κίνηση σου να βγάλεις χρήματα ή να κάνεις τη ζωή σου πιο ασφαλή είναι ισχυρή αυτές τις μέρες. Ωστόσο θα μπορούσε να υπάρχει κάποια παρορμητικότητα με τις αγορές. Πρόσεξε για ξαφνικές ανάγκες που μπορεί να φαίνονται επιπόλαιες αν σου δοθεί λίγος χρόνος για σκέψη. Μεγάλο μέρος της ενέργεια σου μπορεί να κατευθυνθεί σε επιχειρηματικές προσπάθειες και στην αναζήτηση υλικής ασφάλειας τις επόμενες εβδομάδες. Μια υπενθύμιση εξόδων, ανησυχίας για χρήματα ή αίσθημα απώλειας μπορεί σήμερα να είναι απογοητευτική.

Λέων

Σήμερα αναδεικνύεται η φλογερή διεκδίκηση, το θάρρος, η πρωτοβουλία και η ενέργεια σου. Αυτή η διάθεση μπορεί να προκαλέσει έντονες επιθυμίες για να ξεκινήσεις νέα έργα ή να παρουσιαστείς με πιο τολμηρούς, πιο δυναμικούς τρόπους. Έχεις περισσότερη ενέργεια και μερικές φορές σε σημείο υπερβολής γι’ αυτό είναι καλή ιδέα να βρεις τρόπους να τη διαχειριστείς προς όφελος σου. Σήμερα προσπάθησε να οραματιστείς την κατεύθυνση της ζωή σου ή τα θέματα της καριέρας σου με δημιουργικό αλλά δομημένο τρόπο. Μπορεί να είσαι επιρρεπής σε περισπασμούς καθώς αγωνίζεσαι με το που να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια σου.

Παρθένος

Με τη Σελήνη να συνεχίζει τη διέλευση της στον ιδιωτικό κόσμο σου πολλές ώρες της ημέρας, αναζητάς περισσότερη ησυχία ή ανωνυμία. Αργότερα σήμερα εμφανίζεται η ανάγκη σου για συναισθηματική σύνδεση. Είναι καιρός να ακολουθήσεις τα συναισθήματα σου. Ακόμα κι έτσι μπορεί να παρουσιαστεί ένα δίλλημα. Ένα μέρος σου θέλει να εξερευνήσει, να ανακαλύψει και ένα άλλο σου θέλει να κάνει ένα διάλλειμα. Σίγουρα θέλεις να ξεφύγεις από την ταραχή σήμερα, αλλά η επιλογή πως να κάνεις αυτό το διάλλειμα μπορεί να είναι δύσκολη.

Ζυγός

Η ενέργεια του Άρη ενισχύει την ενέργεια, το θάρρος και τη διεκδικητικότητα με φίλους και την κοινωνική σου ζωή. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα απασχολημένη με δραστηριότητες ή ομαδική εργασία και πιθανώς με τις απαιτήσεις των άλλων στη ζωή σου. Εάν υπάρχουν κάποια ανταγωνιστικά συναισθήματα με συνεργάτες ή συνομηλίκους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πιθανό να είναι χρήσιμα, ενισχύοντας τα κίνητρα σου να βελτιώσεις τη ζωή σου. Είναι πιθανό να καταλήξει σε κάποια συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον σου και μπορεί να σε εμπνεύσει να εργαστείς προς ένα συγκεκριμένο στόχο ή όνειρο.

Σκορπιός

Συνεχίζεις να είσαι σε διάθεση ανάληψης ευθυνών το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ή οι περιστάσεις φαίνετε να απαιτούν το να δώσεις προσοχή στις προτεραιότητες. Αργότερα σήμερα ωστόσο ετοιμάζεσαι για αναψυχή ή για μια ευκολότερη συναισθηματική εστίαση. Είναι μια περίοδος υψηλότερης ενέργειας και φιλοδοξίας, κινήτρων και ανταγωνιστικών συναισθημάτων. Η διέλευση του Άρη αφυπνίζει και ζωντανεύει τους στόχους της πορείας ζωής, τις ευθύνες, τις επιδόσεις, τις επιχειρηματικές υποθέσεις και την καριέρα σου.

Τοξότης

Η διάθεση σου για περιπέτεια και ποικιλία είναι έντονη σήμερα. Μπορεί να νιώσεις πιο παρακινημένη, ενθουσιώδης, θετική και γεμάτη ενέργεια αυτές τις μέρες και μπορεί να σε ελκύσουν νέες σωματικές ή ψυχικές προκλήσεις. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι ζωηρές και παθιασμένες αυτή τη στιγμή. Σήμερα μπορεί να υπάρχει μια τάση να βιαστείς σε κάτι ή να υποκύψεις στις πιέσεις για να κάνεις πάρα πολλά και γρήγορα. Μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσεις, πράγμα που καταλήγει στο να αισθάνεσαι διχασμένη μεταξύ της επιθυμίας για περισσότερη εμπειρία ζωής και της ανάγκης να ανακαλύψεις λεπτομέρειες.

Αιγόκερως

Σήμερα αναζητάς βαθύτερες συνδέσεις είτε πρόκειται για ένα έργο, ένα άτομο ή τον εαυτό σου. Μπορείς να ανακαλύψεις πολύτιμες πληροφορίες για το παρελθόν σου και η ικανότητα σου να διαχειρίζεσαι το άγχος και την πίεση αυξάνεται ακόμα κι αν αισθάνεσαι πιο ευαίσθητη, ίσως ως αμυντικός μηχανισμός. Είσαι επίσης πιο πρόθυμη και θαρραλέα από το συνηθισμένο να σκάψεις βαθιά και να αναγνωρίσεις τις ενδόμυχες επιθυμίες σου. Εάν αντιμετωπίζεις προβλήματα με τη δυναμική της εξουσίας και το μοίρασμα σε μια σχέση, τώρα είναι η ώρα να τα βγάλεις από την κρυψώνα και να τα αντιμετωπίσεις άμεσα.

Υδροχόος

Κατευθύνεις τις θαρραλέες, ενεργητικές και δραστήριες ιδιότητες του Άρη σε συνεργασίες, σχέσεις και ομαδική εργασία. Η διέλευση του μπορεί να ζωντανέψει συνεργασίες ή αλληλεπιδράσεις και θα μπορούσε να είναι μια στιγμή για να καθαρίσεις τον αέρα. Είναι δύσκολο να αγνοήσεις προβλήματα σχέσεων ή στασιμότητα σε μια βασική σχέση ή σημαντικοί παίχτες στη ζωή σου είναι πιο διεκδικητικοί. Οι σχέσεις μπορεί να έχουν μια ανταγωνιστική αίσθηση αλλά αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που ένα συγκεκριμένο άτομο σε βοηθά να βρεις το θάρρος ή την αυτοπεποίθηση σου.

Ιχθύες

Ο Άρης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου αυτές τις μέρες ζωντανεύει την καθημερινότητα σου. Έχεις ιδιαίτερα κίνητρα για να συνεχίσεις την εργασία, τις ρουτίνες και την υγεία σου. Έχεις την τάση να ρίχνεις περισσότερη ενέργεια στην οργάνωση του χώρου σου, την επιδίωξη στόχων υγείας και στην παροχή υπηρεσιών ή στην εργασία σου . Πρόσεξε να μην πιέζεις τον εαυτό σου πολύ σκληρά σε αυτούς τους τομείς, αλλά απόλαυσε τη βιασύνη του ενθουσιασμού για να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Η μέρα είναι ενθουσιώδης αλλά και ανταγωνιστική και μερικές φορές προκαλεί συγκρούσεις.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @jodielapetitefrenchie

Read More

And More