Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να φέρεις λίγη περισσότερη φαντασία σ’ αυτό που κάνεις. Η εξισορρόπηση της εστίασης σου στην εργασία, την καριέρα ή τη φήμη σου με την ανάγκη σου για διακοπές ή ανάπαυση  είναι ικανοποιητική. Ο χειρισμός ενός συνεχιζόμενου, μακροχρόνιου προβλήματος είναι στο επίκεντρο και αρκετά ικανοποιητικός. Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να απολαύσεις υποστηρικτικές, χρήσιμες συζητήσεις με φίλους ή για μακροπρόθεσμους στόχους. Η ομαδοποίηση είναι ενδυναμωτική.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα επικεντρωμένη στις σχέσεις σου. Αυτά που έχουν βγει εκτός ισορροπίας μπορούν να διορθωθούν,  καθώς τα βλέπεις πια πιο καθαρά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εστιάσεις σε ένα στόχο που είναι σημαντικός για εσένα. Οι ιδέες σε οικονομικούς και εργασιακούς ή επιχειρηματικούς τομείς είναι ιδιαίτερα έξυπνες. Οι ενέργειες σε βοηθούν να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με στόχους καριέρας ή πορείας ζωής και διευκολύνουν τις συνομιλίες με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου ακόμα και τους συναισθηματικούς.

Δίδυμοι

Το κλειδί για ένα ισχυρότερο αίσθημα ενδυνάμωσης αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι το να αναζητά τρόπους να διευρύνεις τις γνώσεις σου.  Με μεγαλύτερο ενδιαφέρον απορροφάς και μαθαίνεις πιο εύκολα πράγματα. Θα μπορούσες να αναλάβεις ένα ρόλο καθοδηγητή και οι άλλοι μπορεί να στραφούν σε σένα για καθοδήγηση. Αισθάνεσαι εμπνευσμένη για να επιδιώξεις επιχειρηματικούς στόχους ή να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να εστιάσεις σε τρόπους για να μετατρέψεις μια στάσιμη συναισθηματική κατάσταση σε ευημερούσα.

Καρκίνος

Είναι πιθανό να νιώσεις πολύ άνετα και να εκφραστείς σήμερα.  Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να επιμείνεις σε μια ρουτίνα ή να επιλέξεις να εργαστείς σε έργα που απαιτούν πολλή εστίαση ή προσοχή στη λεπτομέρεια.  Ωστόσο οι ενέργειες της ημέρας ευνοούν την έμπνευση ή τη φανταστική πλευρά των πραγμάτων. Προσελκύεις ανθρώπους στη ζωή ή απλώς εμπνέεις τα άτομα που ήδη γνωρίζεις να απολαμβάνουν τα πράγματα που σε παρακινούν. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις το επόμενο διάστημα.

Λέων

Το να φροντίζεις τα θεμέλια σου είναι το κλειδί για να προχωρήσεις μπροστά κι αυτό το ξέρεις διαισθητικά. Ίσως αποφασίσεις να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο στη ζωή σου στο σπίτι. Επίσης είναι μια καλή μέρα για συζητήσεις με άτομα που σε ενδιαφέρουν. Κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά τα συναισθήματα και τις ιδέες σου. Αυτή είναι η δύναμη ενός ενισχυμένου Ερμή και οι συζητήσεις είναι ιδιαίτερα φιλικές, χρήσιμες, ανοιχτές και εποικοδομητικές. Υπεραναλύεις τα πάντα σε θέματα που αφορούν τη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος

Λαμβάνεις τη βοήθεια ή την υποστήριξη ενός καλού φίλου και έχεις την υπομονή να τον ακούσεις, κάτι που είναι πραγματικός θησαυρός. Η σταθερή ενέργεια είναι μαζί σου για την επίλυση προσωπικών προβλημάτων και την εύρεση λύσεων για εργασιακά και οικογενειακά θέματα. Καλές συμβουλές σχετικά με την εργασία ή την υγεία, τις συνήθειες ακόμα και τη συναισθηματική σου ζωή είναι χρήσιμες.

Ζυγός

Οι σημερινές διελεύσεις βοηθούν τη δημιουργική έκφραση, δημιουργία θετικής σύνδεσης και επικοινωνιακές ανακαλύψεις. Οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων είναι σταθερές καθώς και η εξισορρόπηση της επαγγελματικής και της οικιακής ζωής σου  μπορεί να είναι το ουσιαστικό κλειδί   για την επιτυχία,  καθώς μπορούν να συνδυαστούν τομείς της ζωής σου με ουσιαστικούς τρόπους. Εμπιστεύσου τις εμπνευσμένες ιδέες σου.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για δημιουργική έκφραση, δημιουργία θετικής σύνδεσης και επικοινωνιακές ανακαλύψεις. Οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων είναι σταθερές. Ο οργάνωση και η πειθαρχεία μπορεί να αντανακλά καλά στις επιδιώξεις εργασίας, και υγείας ελευθερώνοντας σου περισσότερο χρόνο για να φανταστείς και να δημιουργήσεις. Το μυαλό σου επίσης είναι αιχμηρό για εμπνευσμένες ιδέες για το πως να κερδίσεις χρήματα ή να τακτοποιήσεις προσωπικά θέματα.

Τοξότης

Μπορεί σήμερα να αισθανθείς έμπνευση για να εστιάσεις στη βελτίωση της ζωής σου, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τα χρήματα. Είσαι ενθουσιασμένη με τις ιδέες σου ή ένα ειδικό έργο, όνειρο ή στόχο ευτυχίας.  Η Σελήνη σε προτρέπει να κάνεις  ένα διάλειμμα απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι δραστηριότητες ανανεώνουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου ενώ αν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές.

Αιγόκερως

Είσαι σε καλή κατάσταση για να βρεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της προσοχής σου και τις σωματικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Νέοι και βελτιωμένη τρόποι επικοινωνίας, περιήγησης ή σύνδεσης μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου με ικανοποιητικούς τρόπους. Νιώθεις έμπνευση στα εργασιακά κι αυτό σε κάνει να ξεχωρίζεις. Οι καλές ιδέες έρχονται πιο εύκολα και νιώθεις ενθουσιασμένη. Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά.

Υδροχόος

Οι συνομιλίες με φίλους, συνεργάτες ή τα δίκτυα σου μπορούν να ξεχωρίσουν ως ιδιαίτερα εμπνευσμένες. Είναι μια δυνατή περίοδος για επικοινωνία, επίλυση προβλημάτων, κοινωνικοποίηση και δημιουργική εργασία. Σκέφτεσαι πρακτικά όσο και καινοτόμα κι αυτό εξυπηρετεί τα μελλοντικά σχέδια σου.  Αντιμετώπισε όσο το δυνατόν συναισθηματικά θέματα με γνώμονα τη λογική.

Ιχθύες

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να βρεις νέους τρόπους να δεις και να αντιμετωπίσεις τη ζωή σου ή νέες ιδέες για εξερεύνηση. Πολλά συμβαίνουν στα παρασκήνια και είναι μια δυνητικά υπέροχη μέρα για κίνητρα και αφοσίωση σε ένα συγκεκριμένο έργο   ή επιδίωξη όπως και για ένα προσωπικό ενδιαφέρον.  Εστιάζεις στη σταθεροποίηση της κοινωνικής σου ζωής ή στο χειρισμό εκκρεμών ή ανεπίλυτων προβλημάτων που σχετίζονται με τις φιλίες ή τα σχέδια σου.

Read More

And More