Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Δευτέρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Σήμερα απολαμβάνεις μια ευχάριστη ενέργεια που ισχυροποιεί τις σχέσεις σου. Μαγνητίζεις λογικούς,  εξυπηρετικούς και θετικούς ανθρώπους που σε βοηθάνε στα σχέδιά σου. Ιδιαίτερα ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις, οι συμβιβασμοί, οι συμβάσεις και η δημιουργία συνδέσεων. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα.

Ταύρος
Μια ευχάριστη μέρα. Απολαμβάνεις την αρμονία στην καθημερινότητά σου. Έχεις την τάση να σκέφτεσαι πολύ, ιδιαίτερα για ένα θέμα όμως που σε απασχολεί να θυμάσαι πως πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και να κάνεις προσωπική έρευνα πριν προχωρήσεις στην επίλυση του. Οι ερωτικές σχέσεις ευνοούνται για αυτό μπορείς να αναμένεις ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι
Μια διαφορά απόψεων σήμερα στα εργασιακά έχεις την τάση να την παίρνεις πολύ προσωπικά και ίσως αυτό να προκαλέσει ένταση. Απόλαυσε με τον αγαπημένο σου ρομαντισμό, δραστηριότητες αναψυχής και κοινά χόμπι. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ αυτή την περίοδος της ζωής σου είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία σου.

Καρκίνος
Το σπίτι γίνεται το καταφύγιο σου, απολαμβάνεις οικογενειακές στιγμές, μακριά από απαιτητικές καταστάσεις. Χρειάζεσαι χρόνο ηρεμίας. Επίσης μπορεί να νιώσεις προσκολλημένη στο παρελθόν περισσότερο από το συνηθισμένο. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου διανύει το καλύτερο διάστημα της. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες κάνουν την εμφάνιση τους.

Λέων
Ευκαιρίες στα επαγγελματικά διαθέτει η μέρα. Η διπλωματία στα εργασιακά είναι το ισχυρό σου ατού. Είναι ιδανική η στιγμή για να πλησιάσεις αδέλφια, γνωστούς, συμμαθητές ή και γείτονες. Απόφυγε τις πολλές ερωτήσεις στον αγαπημένο σου γιατί οι απαντήσεις δεν θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε αυτήν την περίοδο χωρίς προκαταλήψεις και ανασφάλειες.

Παρθένος
Σήμερα ενισχύονται οι δυνάμεις έλξης που σχετίζονται με χρήματα, δώρα, χάρες και πολύτιμα αντικείμενα. Μπες στο θετικό κλίμα και διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις. Επινόησε τρόπους και δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου γιατί έρχονται ευχάριστες εξελίξεις.

Ζυγός
Σήμερα με πολλούς τρόπους μπορείς να διαπιστώσεις ότι τα πράγματα γυρίζουν υπέρ σου πια και η δύναμη της έλξης είναι μαζί σου. Μπορείς να απολαύσεις περισσότερη αποφασιστικότητα όταν πρόκειται για τα συναισθήματα και τις σχέσεις σου. Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου και κυρίως τον συναισθηματικό.

Σκορπιός
Είναι καιρός να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις πνευματικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Η μέρα σου στα εργασιακά κυλά δημιουργικά και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και τα ερωτικά σου κρύβουν θετικές εκπλήξεις.

Τοξότης
Είναι η ιδανική στιγμή να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και στους στόχους σου -επαγγελματικούς και προσωπικούς. Σήμερα ίσως δεν βρεις τα κανάλια επικοινωνίας που χρειάζεσαι στα εργασιακά. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πολύ γενναιόδωρη περίοδος ξεκινά για τη συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερος
Ίσως να χρειαστεί να εργαστείς λίγο περισσότερο για να προσελκύσεις τα πράγματα, τους ανθρώπους και τις περιστάσεις που θέλεις στην προσωπική σου ζωή, αλλά η φήμη και η καριέρα μπορούν να ωφεληθούν πολύ. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και ίσως να αποφασίσεις μια δέσμευση ή μια συγκατοίκηση. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και δώσε την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να σε πλησιάσουν.

Υδροχόος
Σήμερα εστιάζεις περισσότερο το ενδιαφέρον σου στη φιλία και την αγάπη. Είναι μια εποχή εξερεύνησης και απόλαυσης νέων εμπειριών και ιδεών. Η διαίσθηση σου βελτιώνεται κι έτσι θα πρέπει να μάθεις να την εμπιστεύεσαι κυρίως στα εργασιακά. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται καθώς προστίθενται στην καθημερινότητα σου νέες γνωριμίες και έντονη κοινωνικότητα.

Ιχθείς
Αυτή είναι μια τυχερή περίοδος για τα οικονομικά, την υποστήριξη και τις διαπραγματεύσεις. Οι εβδομάδες που έρχονται είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για την προσωπική σου ζωή και προσελκύεις ευκολότερα πόρους οικονομικών ή συναισθηματικών. Η μέρα σου περνά ευχάριστα και δημιουργικά.

Read More

And More