Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η επιτυχία και η ανταπόκριση στον τρόπο επικοινωνίας σου σήμερα είναι δεδομένη, για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια που σου χαρίζεται. Προώθησε, λάνσαρε τα σχέδια σου και δρομολόγησε τις υποθέσεις σου. Μικρές ακτίνες φωτός αρχίζουν να διαφαίνονται και στα εργασιακά, μιας και κάποιες ειδήσεις και εξελίξεις δείχνουν πως η στασιμότητα στα σχέδια σου έχει ημερομηνία λήξεως. Συναισθηματικά ξεσπάσματα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου προσπάθησε να τα αποφύγεις και μην επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως διαπιστώσεις πως σε μια γνωριμία δεν έχεις δώσει την προσοχή που θα έπρεπε.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα σε φέρνει σε ουσιαστική επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έχεις κατακτήσει τον σεβασμό πλέον, την εκτίμηση αλλά και το πραγματικό ενδιαφέρον τους. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες σου στα επαγγελματικά μπορούν να προσελκύσουν νέα πρόσωπα και να παρουσιάσουν ευκαιρίες που είτε θα δώσουν ώθηση στα σχέδια σου, είτε θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια ή την αξιοπιστία του ερωτικού σου συντρόφου και μην δημιουργείς προβλήματα και διαφωνίες χωρίς λόγο. Εσύ που είσαι μόνη, με τη γοητεία σου να ενισχύεται σημαντικά μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Δίδυμοι
Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα σε δουλειά και προσωπική ζωή. Η κοινωνικοποίηση στα επαγγελματικά μπορεί να φέρει ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιολογήσεις σωστά. Άφησε ανοιχτές κάποιες συμφωνίες στα εργασιακά, καθώς οι συνθήκες μπορεί να αλλάξουν σύντομα. Απόλαυσε τη συντροφικότητα και πέρνα ευχάριστες στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού με τον ερωτικό σύντροφο σου.
Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για αυτό χαλάρωσε, εσύ που είσαι μόνη, και μην λειτουργείς προκατειλημμένα.

Καρκίνος
Αξιοποίησε σωστά σήμερα τις δημιουργικές σου ιδέες, διεκδίκησε και στόχευσε στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Η διπλωματία είναι το απαραίτητο συστατικό για τη διεκπεραίωση των εργασιακών σου υποχρεώσεων. Διαπραγματεύσου σωστά νέες συμφωνίες και κυρίως προς όφελος σου. Οι συνομιλίες είναι ευχάριστες και ανάλαφρες με τον σύντροφο σου και ταυτόχρονα έχουν και εποικοδομητικό χαρακτήρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα που δεν γνωρίζεις αρκετά.

Λέων
Η δημιουργική σου διάθεση σήμερα σε βοηθά στο να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες υποθέσεις σου με αισιοδοξία και αποτελεσματικότητα. Επιδίωξε την επαφή με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα και μοιράσου μαζί τους χρόνο, σκέψεις και απόψεις. Ρομαντισμό και πάθος εμπεριέχει σήμερα το μενού με τον αγαπημένο σου, για αυτό απόλαυσε τη μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ανεβάσεις τη λίγο πεσμένη σου διάθεση.

Παρθένος
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της οικογένειας και του οικείου σου περιβάλλοντος και ικανοποιεί την ανάγκη σου για “φωλιά” και ζεστασιά. Απόφυγε την γκρίνια και τα παράπονα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Προτίμησε να περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις ή και να εμπνεύσεις τους άλλους, αρκεί να βγεις από το καβούκι σου.

Ζυγός
Ανταποκρίνονται σήμερα οι άλλοι στις ιδέες και τα επιχειρήματα σου και η δικτύωση μπορεί να διεγείρει ενδιαφέρουσες διαδικασίες σκέψης. Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις ή να κουραστείς περισσότερο στα εργασιακά, προκειμένου να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Παρά τις όποιες διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφο σου, η σχέση σας βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Μια νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει από το πουθενά ανεβάζει τη διάθεση σου.

Σκορπιός
Η γνώμη σου επιδιώκεται ή τα λόγια σου σήμερα έχουν μεγαλύτερη επιρροή από το συνηθισμένο. Δεδομένου ότι οι καταστάσεις και οι συγκυρίες είναι ρευστές, καλό θα ήταν να αφήσεις κάποιες εργασιακές σου δεσμεύσεις και υποσχέσεις ανοιχτές. Είναι μια άριστη στιγμή για να κάνεις μελλοντικά σχέδια με τον αγαπημένο σου και να πάρετε από κοινού τις αποφάσεις για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως το πνεύμα και η γοητεία σου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να μάθεις ένα μυστικό ή να έχεις μια συζήτηση για ένα ιδιωτικό θέμα που αφορά στο παρελθόν και στα κρυμμένα. Οι ιδέες σου στα εργασιακά είναι άφθονες όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις μοιραστείς και να τις κοινοποιήσεις. Βρες τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου επιθυμίες και του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα την γκρίνια και φρόντισε να γεμίσεις τη μέρα σου με ευχάριστες δραστηριότητες.

Αιγόκερος
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής κι αυτό σε κάνει να κλείνεσαι λιγάκι στο καβούκι σου. Χρειάζεσαι χρόνο για να ανασυγκροτήσεις και να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών στα επαγγελματικά μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμη και να επωφεληθείς από νέες πληροφορίες, κυρίως στα θέματα που σε ήδη σε απασχολούν. Πρόσεξε τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην προκαλείς τη μοίρα σου. Άλλα θα θέλεις να ακούσεις και άλλα θα ακούσεις τελικά. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου και μην παραδίδεσαι άνευ όρων σε νέες γνωριμίες, εσύ που είσαι μόνη.

Υδροχόος
Το πλανητικό σκηνικό σε ενθαρρύνει να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς συναισθήματα και σκέψεις. Οι συζητήσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σχέδια ή τη σταδιοδρομία σου μπορούν να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Πολλοί φαίνεται να σε υποστηρίζουν κι αυτό είναι ήδη αρκετό για να πιστέψεις στον εαυτό σου. Ένας φίλος μπορεί να σε βγάλει από τα συναισθηματικά αδιέξοδα σου είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση και χρειάζεσαι μια δεύτερη άποψη και συμβουλή, είτε είσαι μόνη.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα καλές για τη μάθηση, μέσω των ιδεών που ανταλλάσσονται τώρα. Μπορεί να προκύψει μια εντελώς νέα προοπτική σε μια υπόθεση και είναι καλό να εξερευνήσεις ή και να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου. Η συμμετοχή σου σε ομαδικές ή συλλογικές επαγγελματικές δραστηριότητες έστω και διαδικτυακά, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ερωτικού σου συντρόφου να σε καθησυχάσει συναισθηματικά, οι ανασφάλειες σου κερδίζουν χώρο. Μην δημιουργείς αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Χαλάρωσε λίγο και επίτρεψε του να εκφραστεί.

Read More

And More