Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να κάνεις τις συνδέσεις που λαχταράς, ή μπορεί να δεις ένα άτομο ή ένα έργο με νέο πρίσμα . Γνωρίζεις περισσότερο το δημόσιο αίσθημα και το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα όταν παίρνεις αποφάσεις. Σίγουρα μπορείς να είσαι πειστική και γοητευτική αυτή τη στιγμή. Η ομαλή ενέργεια είναι μαζί σου για να εκφραστείς και να συνεργαστείς με τους άλλους. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου ή να καταλήξεις σε μια φιλική συμφωνία. Ίσως μάθεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν στην καριέρα σου, μιλώντας για μελλοντικά σχέδια ή μακροπρόθεσμους στόχους.

Ταύρος

Μπορεί να υπάρξουν ζωηρές ανταλλαγές που θα σε εμπνεύσουν και θα ανανεώσουν το πνεύμα σου. Τα οφέλη και τα καλά συναισθήματα προκύπτουν από τη σύνδεση, ιδιαίτερα σε ρομαντικό επίπεδο. Πράγματι, οι καλές δεξιότητες επικοινωνίας μπορούν να αντηχούν θετικότητα σε άλλους τομείς της ζωής σου. Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή με ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ικανοποιητικές ανταλλαγές ιδεών. Το να ζευγαρώσεις με κάποιον μπορεί να είναι ευχάριστο ή απολαμβάνεις ζεστασιά σε μια σχέση. Ωστόσο μια προσέγγιση αναμονής έχει σήμερα νόημα.

Δίδυμοι

Οι ενέργειες τώρα μπορούν να σε βρουν να αναζητάς διαύγεια στις αλληλεπιδράσεις και τις συνομιλίες σου. Μια σχέση μπορεί να απολαύσει μια ωραία ώθηση από μια συζήτηση. Είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις τα συναισθήματα σου. Η μέρα υπόσχεται ευχάριστες αλληλεπιδράσεις και ανακαλύψεις. Ο Ερμής ωστόσο σε λίγες μέρες, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και είναι λογικό να είσαι πιο προσεκτική σε ότι επικοινωνείς γενικά. Ακόμα κι έτσι οι σημερινές ενέργειες είναι ως επί το πλείστον ευχάριστες για να εκφραστείς.

Καρκίνος

Είσαι σε εξαιρετική θέση να μάθεις για τον εαυτό σου και τους άλλους σήμερα. Οι επικοινωνίες με τον ερωτικό σύντροφο σου ή ένα καλό φίλο είναι στο επίκεντρο. Μπορεί να καταλήξεις σε συμφωνίες, να κάνεις ρομαντικές διευκρινήσεις ή να περάσεις καλές στιγμές με άτομα που σε ενδιαφέρουν. Οι ιδέες και οι λέξεις ρέουν εύκολα και αναζητάς το θετικό στις ειδήσεις για σύνδεση και έκφραση. Οι διελεύσεις σου θυμίζουν την ευχαρίστηση των περιστασιακών ανταλλαγών. Με λίγα λόγια μπορείς να περάσεις μια όμορφη Κυριακή.

Λέων

Με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη μέρα, είναι σημαντικό να εστιάσεις στην ενίσχυση των συναισθημάτων υποστήριξης και ασφάλειας, είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό επίπεδο ή ίσως και στα δυο. Οι διελεύσεις τώρα είναι καλές για να ρίξεις μια αντικειμενική ματιά στα πράγματα. Μπορεί επίσης να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, να καταλήξεις σε ικανοποιητικές και αμοιβαίες, επωφελείς συμφωνίες. Η αυξημένη επιθυμία σου να βρεις ειρήνη στην οικιακή σου ζωή, την οικογένεια και την εργασία σου μπορεί να οδηγήσει σε ευνοϊκότερες συνθήκες.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον 3ο ηλιακό σου οίκο σήμερα, έχεις την τάση να εστιάζεις στη μάθηση, τις μεταφορές, τα έργα και τις καθημερινές υποθέσεις σου. Οι διελεύσεις είναι επίσης καλές για τη δημιουργία σχέσεων και την τόνωση της ρομαντικής και κοινωνικής σου ζωής. Οι ιδέες ρέουν καλά και η δύναμη σου να επικοινωνείς ευχάριστα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το να προσεγγίζεις ανθρώπους και προβλήματα με χαλαρό τρόπο λειτουργεί προς όφελος σου αυτή τη στιγμή και η διευκρίνηση των πραγμάτων μπορεί να σε ανταμείψει.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά σήμερα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να κάνεις τον απολογισμό σου. Μπορεί να εξετάσεις τρόπους για να αξιοποιήσεις καλύτερα τα πράγματα είτε πρόκειται για χρήματα ή ταλέντα. Οι διελεύσεις σήμερα είναι μεγάλο μέρος του αύριο και είναι καλές για θετική επικοινωνία. Οι συζητήσεις είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές ή υποστηρικτικές. Η σκέψη είναι εξαιρετική για τα οικονομικά και τις οικιακές ανησυχίες καθώς και για την οικογενειακή ζωή.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη τη μέρα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για συναισθηματική χαλάρωση και απόλαυση. Μπορείς να βρεις ικανοποιητικά κανάλια για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου μέσω της κοινής χρήσης, της μάθησης και της σύνδεσης με άλλους. Είναι μια ισχυρή στιγμή για προσωπικά επίπεδα έλξης, πώλησης ιδεών και αξιών. Θα μπορούσαν να υπάρξουν νέα που είναι ζεστά, ευχάριστα και πολλά υποσχόμενα. Νιώθεις ότι σε καταλαβαίνουν, σε φροντίζουν και σε υποστηρίζουν.

Τοξότης

Είναι μια υπέροχη μέρα για θετικές χειρονομίες και για επαφή. Μια ισορροπημένη προσέγγιση στις σημερινές, υπάρχουσες σχέσεις σου σε βοηθά και νιώθεις ότι αλληλοστηρίζεστε. Είναι μια στιγμή που το να μοιράζεσαι τις ιδέες ή τις γνώσεις σου μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ κάποιον. Είσαι πρόθυμη να εξερευνήσεις νέες επιλογές. Βρίσκεις πιο εύκολο σήμερα το να εκφράσεις πράγματα που άλλες φορές σου ήταν δύσκολο ή τα κρατούσες για τον εαυτό σου. Μια αγάπη του παρελθόντος μπορεί να έρθει στο μυαλό σου ή να επανεμφανιστεί με σημαντικό τρόπο.

Αιγόκερως

Υπάρχει σήμερα ένα ωραίο κλίμα συνεργασίας, φιλικότητας και ανοιχτών συζητήσεων. Μπορεί να αποκτήσεις σαφήνεια σχετικά με τα συναισθήματα ενός ατόμου για εσένα ή θα μπορούσες να απολαύσεις πλήρως μια συζήτηση για το μέλλον. Είσαι πιο προσεκτική και συλλέγεις πληροφορίες, σκέφτεσαι και σχεδιάζεις το μέλλον, καθώς και συνδέεσαι πιο αυθόρμητα με τους άλλους. Μπορεί να ταυτιστείς με ένα φίλο ή ένα έργο κατοικίδιων. Σήμερα και το πρώτο μισό του αύριο είναι εξαιρετικά για την κοινωνική σου ζωή.

Υδροχόος

Οι ενέργειες του σήμερα είναι ιδιαίτερα εύκολες. Προκύπτουν θέματα συνεργασίας, συνομιλίες και ευχάριστες ανταλλαγές. Παρόλο που κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και δεν είσαι σίγουρη για το αν πρέπει ή όχι να μοιράζεσαι ορισμένες παρατηρήσεις, είναι μια πολύ καλή στιγμή να εναρμονιστείς με τους ανθρώπους γύρω σου και να ακολουθήσεις μια χαλαρή, ανεκτική προσέγγιση στη ζωή σου. Υπάρχει μια μαγική ιδιότητα στο χάρισμα, την ελκυστικότητα και το δημιουργικό σου αποτέλεσμα.

Ιχθύες

Οι διελεύσεις υποστηρίζουν την αυτοέκφραση, την κοινωνική αυτοπεποίθηση και τη βελτίωση της προσωπικής προοπτικής. Οι ονειροπολήσεις σου μπορούν να σε οδηγήσουν σε σημαντικά συμπεράσματα ή ιδέες. Μπορεί να καταλήξεις σε μια πιο θετική προοπτική για ένα συγκεκριμένο άτομο ή πρόβλημα. Σίγουρα επικοινωνείς με περισσότερη ελπίδα και θετικότητα και οι άλλοι αντιμετωπίζουν εύκολα τις ιδέες σου ή ακολουθούν τα σχέδια σου. Είναι μια καλή στιγμή για άτυπη μάθηση, διδασκαλία και καθοδήγηση.

Read More

And More