Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η μέρα φέρνει έμπνευση για νέες ιδέες, όνειρα και στόχους. Είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείς ποιες συνήθειες ή προσκολλήσεις στη ζωή σου μπορεί να σε εμποδίζουν να αναπτυχθείς, ιδιαίτερα σε ψυχικό επίπεδο ή σχετικά με συμπεριφορές και νοοτροπίες. Στόχος είναι να χρησιμοποιήσεις τα διπλωματικά σου ταλέντα στις όποιες συναλλαγές. Η μέρα κυλά ευχάριστα με τον αγαπημένο σου καθώς έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε και να καθησυχάσετε ο ένας τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις, τηλεφωνήματα και συναντήσεις γεμίζουν τη μέρα σου.

Ταύρος
Αναζήτησε ευκαιρίες για εκκαθάριση και τακτοποίηση οφειλών και λογαριασμών. Είναι μια πολύ καλή στιγμή να σκεφτείς τρόπους να βγεις από αδιέξοδα. Ο Κρόνος στρέφεται σε ορθόδρομη πορεία μετά από αρκετό καιρό και τα θέματα καριέρας και φήμης είναι έτοιμα να προωθηθούν. Αναγνώρισε τι πραγματικά είναι εφικτό στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην απαιτείς παράλογα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, συνέχισε να είσαι προσγειωμένη και άσε τις μεγάλες προσδοκίες.

Δίδυμοι
Απόφυγε σήμερα να αναλάβεις ευθύνες άλλων ή μη βασίζεσαι στους άλλους, για καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις και την ψυχολογία σου. Μπορεί να επωφεληθείς αν κοιτάξεις στο παρελθόν για απαντήσεις σε προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν. Επίσης, σήμερα ο Κρόνος επανέρχεται σε ορθή πορεία και η κοινή χρήση, η εκμάθηση, η δημοσίευση, η εξερεύνηση και νομικά θέματα μπορεί να χρειαστούν επιπλέον προσοχή στους κανόνες και τις δομές.

Καρκίνος
Μπορεί σήμερα να ψάχνεις στο παρελθόν για απαντήσεις σε θέματα εργασίας ή υγείας. Σκέψου αν κρατάς κάτι που δεν εξυπηρετεί πλέον τις προσδοκίες σου. Μπορείς επίσης να βρεις λύσεις σε οικονομικά θέματα και αδιέξοδα. Αποκτάς μια ισχυρότερη αίσθηση του τι θέλεις από τη συναισθηματική σου ζωή ή βλέπεις πως έχεις αναθεωρήσει κάποιες απόψεις σου. Έτσι καταφέρνεις να διατηρήσεις ενδιαφέρουσα τη μέρα σου χωρίς ωστόσο να καταφέρεις να ξεκουραστείς.

Λέων
Μπορείς να επωφεληθείς κοιτώντας για λίγο το παρελθόν και να δώσεις απαντήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την καρδιά και το συναίσθημα. Έτσι θα βοηθηθείς σημαντικά, θα επουλώσεις πληγές και θα αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Ο Κρόνος επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά από τέσσερις μήνες και αυτή η αλλαγή σε βρίσκει σαφέστερη για το που βρίσκεσαι στις σχέσεις σου με τους άλλους.

Παρθένος
Οι παλιές συνήθειες έχουν έντονη επιρροή επάνω σου σήμερα, όμως με την επαναφορά του Κρόνου σε ορθή πορεία μπορείς να τις εντοπίσεις και να απαλλαγείς σταδιακά από αυτές. Μετά από ένα είδος ελέγχου πραγματικότητας έχεις την τάση να υιοθετείς μια πιο απλή προσέγγιση για την αναγνώριση και αντιμετώπισή τους. Κατά τα άλλα η μέρα σου έχει συναισθηματικό και ερωτικό ενδιαφέρον για αυτό και περνά όμορφα, ήσυχα και αρμονικά.

Ζυγός
Κάποιες ενέργειες σήμερα τείνουν να σε παρασύρουν στο παρελθόν. Φυσικά είσαι μάλλον απρόθυμη να αναγνωρίσεις τα λάθη σου ή να εκθέσεις τον εαυτό σου, για αυτό προς το παρόν διατηρείς φαινομενικά τουλάχιστον τη συνήθη στάση σου. Όσο όμως περνούν οι μέρες αναθεωρείς και διορθώνεις τα λάθη σου. Αναγνώρισε τη συναισθηματική δοτικότητα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, όσο κρατάς το παρελθόν ενεργό στο μυαλό και την ψυχή σου χάνεις ευκαιρίες.

Σκορπιός
Αυτή μπορεί να είναι μια σημαντική στιγμή για την τακτοποίηση λογαριασμών καθώς έχεις ισχυρή επίγνωση του πού μπορεί να είσαι προσκολλημένη και να ξεκαθαρίσεις τα εμπόδια που σχετίζονται με τα χρήματα και τις επιχειρήσεις. Υπάρχει μια τάση να θέλεις να τα κάνεις όλα μόνη σου αυτές τις μέρες όμως αν μοιραστείς, αν εμπιστευτείς και αν συνδυάσεις θα πετύχεις περισσότερο. Η επαναφορά του Κρόνου σε ορθή πορεία στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σε φέρνει πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τοξότης
Μια ισχυρή ενέργεια σήμερα σε βοηθά να απελευθερωθείς από ένα βάρος του παρελθόντος, όμως θα πρέπει να κινηθείς με αργά και σταθερά βήματα. Σήμερα ο Κρόνος επανέρχεται σε ορθή πορεία κι έτσι το επόμενο διάστημα υπάρχει ένας έλεγχος πραγματικότητας ή μια ισχυρή υπενθύμιση της ανάγκης σου να οργανώσεις ή να φροντίσεις τις καθημερινές σου υποθέσεις. Συναισθηματικά νιώθεις πιο δυνατή να ξεκαθαρίσεις και να διεκδικήσεις.

Αιγόκερος
Αυτή η Κυριακή μπορεί να είναι μια μέρα ισχυρών αναμνήσεων για αυτό και μπορείς να συνδεθείς με έναν παλιό φίλο ή εραστή. Υπάρχει μια τάση να αναζητάς την εύκολη διέξοδο, αλλά με λίγη περιπλάνηση και ειλικρίνεια στον εαυτό σου, ίσως μάθεις τι είναι πιο πολύτιμο και επωφελές για σένα. Είναι επίσης καιρός να διορθώσεις παραλήψεις ή λάθη του παρελθόντος ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά ανεμπόδιστη. Η επαναφορά του κυβερνήτη σου σε ορθή πορεία σου υπενθυμίζει την αξία της απλότητας.

Υδροχόος
Έχεις τη διάθεση να νιώσεις άνετα και να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Να βρεθείς με έναν παλιό φίλο ή να αφεθείς σε έντονες αναμνήσεις. Γενικότερα θέματα του παρελθόντος θα σε απασχολήσουν και θα αποσπάσουν την προσοχή σου, όμως θα εντοπίσεις και τις περιοχές που σε κρατούσαν πίσω. Οι ευθύνες και τα προβλήματα μεγαλώνουν απλά στο μυαλό σου. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Ιχθείς
Είσαι σε εξαιρετική θέση για να κάνεις μια απογραφή των συναισθημάτων σου σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες. Είναι εύκολο να εντοπίσεις τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να προχωρήσεις μπροστά. Η στροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία μετά από πολλούς μήνες μπορεί να φέρει μια μικρή δόση πραγματικότητας και είναι επίσης πιθανό να σε οδηγήσει σε ένα αίσθημα δύναμης και διαύγειας.

Read More

And More