Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι διελεύσεις σήμερα φέρνουν μαγική ενέργεια γύρω σου, ενθαρρύνοντας την πρωτοποριακή σκέψη, την αυτοβελτίωση και τις πρωτοβουλίες ευεξίας. Μπορεί επίσης να αναδείξουν τον οδηγό ή τον δάσκαλο μέσα σου, καθώς η θεραπευτική σου αύρα ή η φυσική σου σοφία προσελκύει τους άλλους. Είσαι ανοιχτή και πρόθυμη και θα μπορούσες να ανακαλύψεις τα κίνητρα που θα βελτιώσουν την προσέγγιση σου στη ζωή. Είναι μια υπέροχη στιγμή για μάθηση, για δέσμευση και για αυτοβελτίωση. Η προσωπικότητα σου λάμπει και προσελκύεις τον έρωτα.

Ταύρος
Οι διελεύσεις για σένα σήμερα είναι ισχυρές και μαγικές για να ανακαλύψεις τρόπους να ξεπεράσεις ψυχικά ή συναισθηματικά εμπόδια. Μπορείς να δεσμευτείς σε μια νέα μέθοδο θεραπείας που σε εμπνέει ή ίσως αποφασίσεις να προσπαθήσεις να απαλλαγείς από αρνητικές συμπεριφορές και καταστάσεις, που σε εμπόδιζαν να απολαύσεις ολόψυχα τη ζωή σου. Οι ανακαλύψεις στη σκέψη, στη ζωή, την ύπαρξη είναι στο επίκεντρο τώρα. Η συγχώρεση μπορεί να είναι μέρος όλων αυτών και είναι ένας ισχυρός θεραπευτής από μόνη της.

Δίδυμοι
Μπορείς να απολαύσεις πρωτοποριακές σκέψεις ή περιστάσεις που αναβιώνουν και ενισχύουν τα όνειρα και τα σχέδια σου. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος ανανέωσης, ιδιαίτερα σε δημιουργικό και κοινωνικό επίπεδο. Νιώθεις πιο ελεύθερη να εκφράσεις την ατομικότητα σου ή τις πιο ανορθόδοξες ιδέες σου. Είναι καιρός να νιώσεις ιδιαίτερη έμπνευση και να βοηθήσεις τους άλλους να βρουν τον εαυτό τους ή να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους. Έχεις επίσης μια ισχυρή αίσθηση αποστολής και δέσμευσης για ανάπτυξη και βελτίωση.

Καρκίνος
Υπάρχει μια μαγική ενέργεια σήμερα γύρω σου και μπορείς να σκεφτείς μακροπρόθεσμα, να θέσεις στόχους και να αφοσιωθείς στη δουλειά ή τις ευθύνες σου. Αυτά τα πράγματα έρχονται πιο φυσικά και εύκολα σήμερα. Η επίτευξη κάτι ουσιαστικού καλύπτει μια ανάγκη. Η εστίαση στα τελικά αποτελέσματα έρχεται πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως. Κάνεις βήματα μπροστά, αφοσιώνεσαι στον στόχο σου και οι νέοι μέθοδοι που χρησιμοποιούν σε βοηθάνε να κάνεις πρόοδο. Η υποστήριξη ή οι συνδέσεις μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά, φωτίζοντας τα σχέδια και τα όνειρα σου.

Λέων
Οι διελεύσεις είναι ισχυρές και σε εμπνέουν. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια και προσοχή στις σπουδές σου, σε έναν στόχο ή ακόμα και σε ένα ταξίδι. Οι θετικές εξελίξεις στη μάθηση, την προώθηση και τη διδασκαλία βρίσκονται στο επίκεντρο. Μπορεί να έχεις εντυπωσιακές εμπειρίες και ανακαλύψεις που μπορεί να είναι αρκετά ισχυρές, ώστε να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή σου, τα συστήματα πεποιθήσεων σου και τη φιλοσοφία σου.

Παρθένος
Με ανοιχτό μυαλό και καρδιά μπορείς να φτάσεις σε ένα νέο επίπεδο με κάποιον σημαντικό για σένα, καθώς ο Δίας και ο Χείρωνας ενώνονται στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Μπορεί να ανακαλύψεις κάτι για μια σχέση ή για τον εσωτερικό σου κόσμο. Είναι καιρός για συναισθηματική αποκατάσταση, θεραπεία και αυξημένη κατανόηση. Ο συνδυασμός των πόρων ή των ταλέντων σου με κάποιον, μπορεί να είναι επωφελής για την επίτευξη ενός στόχου και η λήψη οικονομικής ή ηθικής υποστήριξης έρχεται με λιγότερη προσπάθεια. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση για δημιουργία, βάζοντας νέες πληροφορίες σε παλιές ιδέες.

Ζυγός
Αυτή είναι η στιγμή να κάνεις μια επιπλέον προσπάθεια για να προσεγγίσεις, να συνδεθείς και να διαπραγματευτείς. Στόχος είναι η αντιμετώπιση κάθε ανάγκης που προκύπτει σε μια τρέχουσα σχέση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αφοσιωθείς σε μια σύνδεση ή για να βελτιώσεις τη στάση σου απέναντι σε αυτούς που θεωρείς σημαντικούς στη ζωή σου. Μπορείς εύκολα να σκεφτείς δημιουργικούς τρόπους για να δώσεις μια ανάσα στη σχέση σου. Η κατανόηση και παράλληλα η αυτοβελτίωση θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο ασφαλής.

Σκορπιός
Ο Δίας και ο Χείρωνας συναντιούνται στον ηλιακό 6ο οίκο σου και βρίσκεις περισσότερο νόημα στη δουλειά σου, και παίρνεις τεράστια ικανοποίηση βοηθώντας τους άλλους. Η αυξημένη αισιοδοξία και η ελπίδα μπορεί να είναι ισχυροί θεραπευτές. Ίσως βρεις ένα νέο πρόγραμμα ευεξίας το οποίο θα σε ενθουσιάσει. Είναι υπέροχο όταν καταφέρνεις και διατηρείς τον έλεγχο. Η ανακάλυψη της πηγής ενός προβλήματος μπορεί να είναι ανακουφιστική, ιδιαίτερα στους τομείς της υγείας, της ευεξίας, αλλά και της εργασίας.

Τοξότης
Ο Δίας και ο Χείρωνας ενώνουν τις δυνάμεις τους στον ηλιακό 5ο οίκο σου χρωματίζοντας έντονα τις ενέργειες του μήνα. Μπορεί να υπάρξει ένα σημείο σε μια σχέση όπου θα χρειαστεί η κατανόησή σου. Θα διευρύνεις τους ορίζοντες σου μέσα από απολαύσεις και χόμπι. Νέες ιδέες για παλιά προβλήματα προκύπτει τώρα κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Πίστεψε στις δημιουργικές ικανότητες σου, δούλεψε πάνω σε αυτές και θα διαπιστώσεις πως αυξάνονται.

Αιγόκερος
Είσαι σε διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια και να βελτιώσεις τις σχέσεις σας. Η ανάγκη να ανήκεις κάπου σε βοηθά να οδηγηθείς σε λύσεις. Είναι καιρός να δώσεις έμφαση στη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την πίστη. Αφιέρωσε χρόνο για να δουλέψεις σε κάτι που αγαπάς καθώς μπορείς να σημειώσεις σημαντική πρόοδο τώρα. Θα νιώσεις ευχάριστα συναισθήματα για την οικογενειακή ή οικεία ζωή σου, με μια συνάντηση Δία – Χείρωνα στον ηλιακό 4ο οίκο σου.

Υδροχόος
Οι ανοιχτές επικοινωνίες μπορούν να οδηγήσουν στην ευκαιρία να δεθείς με κάποιον, καθώς μια μαγική συνάντηση του Δία με τον Χείρωνα συμβαίνει στον ηλιακό 3ο οίκο σου. Οι άλλοι απολαμβάνουν τα σοφά λόγια σου περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Οι σχέσεις με τα αδέλφια, την οικογένεια, τους φίλους μπορούν να βελτιωθούν με τη ζεστασιά και την ενέργεια που έχεις αυτές τις σχέσεις. Αυτή η διέλευση εμπνέει μια ισχυρή επιθυμία να εργαστείς πάνω σε προβληματικούς τομείς που σχετίζονται με την επικοινωνία, τα αδέλφια και τη μάθηση.

Ιχθείς
Με μια ισχυρή και μαγική διέλευση Δία – Χείρωνα μπορεί να αντιμετωπίσεις φόβους ή ανασφάλειες σχετικά με τα ταλέντα ή τα κέρδη σου με νέους τρόπους βελτίωσης και ανάπτυξης. Είσαι σε εξαιρετική θέση να αφιερώσεις επιπλέον ενέργεια σε μια επιδίωξη ή ένα έργο που φέρνει χρήματα. Θα μπορούσες να έχεις μια σημαντική ανακάλυψη που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, η οποία θα σε οδηγήσει να κινηθείς σε ένα καινούριο μονοπάτι.

Read More

And More