Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η μέρα μπορεί να σου δημιουργήσει μια πίεση ή μια απογοήτευση σχετικά με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου. Συνολικά βέβαια δεν φαίνεται να χάνεις την πίστη στον εαυτό σου και να προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχολογία σου σε ένα υψηλό επίπεδο. Κάνε μια προσπάθεια να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναμοχλεύεις το παρελθόν και μην ψάχνεις απαντήσεις.

Ταύρος
Δεν είναι κακό πότε πότε να δέχεσαι και τις συμβουλές και τις απόψεις των άλλων. Να είσαι βέβαιη πως κάτι θα κερδίσεις από αυτό. Η μέρα σου σε γενικές γραμμές περνά όμορφα χωρίς πολλές σκοτούρες και περίπλοκες σκέψεις. Άσε τον αυθορμητισμό σου να αναλάβει και να οργανώσει μια όμορφη ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάτι διαφορετικό που θα επαναφέρει το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με το σπίτι και με τον εαυτό σου σήμερα. Τις απογευματινές ώρες δέχεσαι αρκετά τηλέφωνα από φίλους που αναζητούν την παρέα σου.

Δίδυμοι
Η επικοινωνία σήμερα δεν είναι το ισχυρό σου σημείο, για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τις πολλές συζητήσεις και αναλύσεις. Φρόντισε να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, να περάσεις όμορφα και κυρίως να ξεκουραστείς.
Πάρε πρωτοβουλία και κάνε κάτι που θα εντυπωσιάσει τον ερωτικό σύντροφό σου και θα αναζωπυρώσει το πάθος στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου φέρνει νέα πρόσωπα και ενδιαφέροντα στη ζωή σου. Κοίτα να εκμεταλλευτείς σωστά το χάρισμα και τη γοητεία σου.

Καρκίνος
Είσαι σε άριστη κατάσταση σήμερα και αποφασισμένη να επωφεληθείς από τη μέρα και το κάθε της λεπτό. Η ρομαντική φαντασία σου μπορεί να προσφέρει μια ιδανική ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου, για αυτό πάρε δυναμικές πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου στο παιχνίδι του φλερτ και απόλαυσέ το, χωρίς να όμως να αρχίσεις να ονειρεύεσαι.

Λέων
Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη σήμερα, για αυτό και έχεις οργανώσει πολλά. Δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου, στις ανάγκες και την ξεκούρασή σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται στα καλύτερά της. Η γοητεία που ασκείς επάνω του δεν του επιτρέπει να σου αρνηθεί τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, στο χέρι σου είναι σήμερα να περάσεις όμορφα, να συναντήσεις και να συναναστραφείς νέους αισιόδοξους κυρίως ανθρώπους, να φλερτάρεις και να γελάσεις.

Παρθένος
Είσαι σε υπέροχη φόρμα σήμερα για να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Κατανόησε τα προβλήματα του ερωτικού σου συντρόφου και κυρίως άκουσέ τον. Μπορείς να του ανεβάσεις τη διάθεση επιβεβαιώνοντάς του τα συναισθήματα και την αγάπη σου. Εσύ που είσαι μόνη, το θέμα των συναισθηματικών σου για σήμερα τουλάχιστον φαίνεται να το έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Ζυγός
Η ανταλλαγή ιδεών με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και θαυμάζεις σήμερα φαίνεται να είναι ανάγκη σου. Η προσαρμοστικότητά σου, αν όχι πάντα, σε προστατεύει από προβλήματα και διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφό σου. Σκοπός είναι να περάσεις όμορφα τη μέρα σου χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, τις μεσημβρινές ώρες μπορείς να κανονίσεις να γευματίσεις με αγαπημένους φίλους. Μπορεί να προκύψει κάτι που δεν περιμένεις.

Σκορπιός
Ξεκινάς τη μέρα σου γεμάτη ενέργεια και επιθυμία για νέες εμπειρίες, μάθηση, διασκέδαση και διεύρυνση των στόχων σου. Μπορείς να αντλήσεις από το παρελθόν ιδέες, να τις ανακυκλώσεις και να προχωρήσεις με πιο βελτιωμένους τρόπους τη διεκδίκησή τους. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου εμπνέει πάθος και συναισθηματική ασφάλεια, αφού μόνο καλά μπορείς να περάσεις σήμερα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που έχεις βάλει στο στόχαστρο δεν μπορεί να σου αντισταθεί, για αυτό διεκδίκησέ το δυναμικά.

Τοξότης
Σήμερα και οι επόμενες μέρες είναι κατάλληλες έως και ιδανικές για μάθηση, ανταλλαγή και δημιουργία. Οι απόψεις σου μπορούν να βρουν το κατάλληλο και ευχάριστο κοινό. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις τις ικανότητές σου και να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου, κάνοντας πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως και που θα εμπεριέχουν πάθος και ρομαντισμός. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου, σου επιτρέπει να γνωρίσεις θαυμαστές, ομοϊδεάτες και ανθρώπους που θα σε βγάλουν από τη συνήθη καθημερινότητα.

Αιγόκερος
Μπορείς να περάσεις σήμερα περισσότερο χρόνο με τις σκέψεις και τον εσωτερικό σου κόσμο, να βρεις μια πρόσβαση στη διαίσθησή σου και την εξερεύνηση των ανεκπλήρωτων αναγκών και επιθυμιών σου. Μην ξεχνάς και αμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου που το τελευταίο διάστημα μόνο σε στηρίζει. Αφιέρωσέ του ουσιαστικό χρόνο και άκουσέ τον. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι σε θέση πλέον να ξέρεις και να αναγνωρίζεις αυτά που χρειάζεσαι και να απευθύνεσαι σε συγκεκριμένα άτομα.

Υδροχόος
Σήμερα μπορείς να έρθεις σε επαφή με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πρόσωπα και να αποφύγεις τους τοξικούς, απαισιόδοξους και αδρανείς ανθρώπους. Έχεις τη διάθεση και την επιθυμία να ανταλλάξεις απόψεις και να διευρύνεις τους στόχους σου. Ο σύντροφός σου διατίθεται να σε ακούσει, να σε ακολουθήσει και να σε στηρίξει όμως κι εσύ δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως και εκείνος χρειάζεται το ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, όσο ενθουσιασμένη και να δείχνεις με νέες γνωριμίες, όσο κι αν δείχνεις πως είσαι ανοιχτή σε προκλήσεις, μέσα σου κυριαρχούν οι ανασφάλειες.

Ιχθείς
Η εδραίωση σωστών σχέσεων στη ζωή σου αυτό το διάστημα είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχει κάνει κάποιο πρόγραμμα για σήμερα προκειμένου να σε πλησιάσει και να σε γοητεύσει. Μην τον απογοητεύεις. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από νέες γνωριμίες θα προκύψει κι ο έρωτας της ζωής σου, οπότε έχε και τα μάτια σου ανοιχτά.

Read More

And More