Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι σε φάση που βρίσκεις τον προσανατολισμό σου, κάνεις βελτιώσεις και αποκτάς νέες γνώσεις -όπου χρειάζεται. Αφιερώνεις την ενέργεια σου σε κάτι που πραγματικά απολαμβάνεις. Είσαι πιο πειθαρχημένη από ότι συνήθως και δεν έχεις παρά να επωφεληθείς από αυτό. Η υποστήριξη υπάρχει αν τη χρειαστείς, πιθανώς όχι από εκεί που το περιμένεις. Τα βαθύτερα συναισθήματα αναδύονται από μέσα σου και σε καθοδηγούν. Μια έκπληξη ή μια ισχυρή έλξη προετοιμάζεται. Σήμερα η δουλειά που έκανες στο παρελθόν, σου δίνει ώθηση για να προχωρήσεις παρακάτω.

Ταύρος
Σήμερα νιώθεις αισιοδοξία. Μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα σε προικίζει με ιδιαίτερη προσωπική έλξη και μαγνητισμό. Η δικτύωση και οι φιλίες μπορεί να είναι πλούσιες πηγές πληροφοριών, απόλαυσης ή ακόμα και έμπνευσης σήμερα. Μπορεί να αισθάνεσαι έντονο πάθος για μια ιδέα κι αυτός ο ενθουσιασμός ίσως είναι η αιτία να δεθείς με τους άλλους. Μια αίσθηση ισχυρής εσωτερικής ευημερίας μπορεί να προέρθει από την πραγματοποίηση κάποιων σχεδίων.

Δίδυμοι
Έχεις τη δυναμική σήμερα να αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματα. Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα φέρνει την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τους στόχους σου ή για να ενδυναμώσεις τις προσωπικές σου πεποιθήσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις ή να διορθώσεις λάθη που έχει γίνει σε σχέσεις -είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Το να αφιερώνεις την ενέργειας σου σε εγκάρδιες αναζητήσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά παραγωγικό και ικανοποιητικό.

Καρκίνος
Η στρατηγική ωφελεί σήμερα, καθώς είναι η ώρα για εξαιρετικά τολμηρές κινήσεις. Δείξε την ακεραιότητα, την πίστη και την αξιοπιστία σου, καθώς η όψη της Αφροδίτη με τον Πλούτωνα κυριαρχεί σήμερα. Η μέρα είναι ζωτικής σημασίας για τη σύνδεση με ένα ιδιαίτερο άνθρωπο στη ζωή σου. Είναι μια όμορφη στιγμή για να κάνεις σχέδια βελτίωσης και να προχωρήσεις σε ένα νέο επίπεδο. Είναι επίσης μια σημαντική στιγμή για δέσμευση και έντονες προσωπικές σχέσεις. Είναι πιο εύκολο γενικά να δεις τις συναισθηματικές σου προτεραιότητες.

Λέων
Μπορεί σήμερα να απολαύσεις μια προσωπική αποκάλυψη ή ανάμνηση. Ένας νέος τρόπος εξέτασης ενός παλιού προβλήματος μπορεί να είναι διαφωτιστικός, με μια διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα να επηρεάζει. Εναλλακτικά, κάτι που προηγουμένως κρυβόταν -όπως ένας αναξιοποίητος πόρος- να αποκαλυφθεί τώρα και να έρθει στη ζωή σου σαν προσωπικό κέρδος. Η επιδίωξη εγκάρδιων δραστηριοτήτων και η οικοδόμηση συμμαχιών είναι υπέρ αυτής της πτυχής που ενισχύει την ικανότητα σου να δεσμευτείς. Η έρευνα, η επεξεργασία επαγγελματικών και οικονομικών θεμάτων είναι ικανοποιητική.

Παρθένος
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα ενισχύει τις αλληλεπιδράσεις σου. Έχεις τις ευκαιρίες για να προχωρήσεις και να αναπτυχθείς μέσα από τις φιλίες σου ή μέσα από ομαδικές προσπάθειες. Ίσως υπάρξει μια ευχάριστη και ικανοποιητική επαφή σήμερα. Νέες γνώσεις σε επικοινωνιακά έργα, μια συνεργασία, αλλά και μια ρομαντική σχέση μπορεί να προκύψει τώρα με μακροπρόθεσμα οφέλη. Είναι μια υπέροχη στιγμή για αλληλεπιδράσεις και διαπραγματεύσεις, καθώς και για ανανέωση -αν χρειαστεί- μιας σχέσης.

Ζυγός
Η γοητεία σου αυξάνεται σήμερα με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να συνδέονται αρμονικά. Είσαι πιο σίγουρη και πιο δυναμική από ότι συνήθως. Μαγνητίζεις θετικά πράγματα για εσένα και νιώθεις ότι είσαι σε καλό δρόμο και βαδίζεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Η συναισθηματική ενέργεια είναι δυνατή και ευχάριστη. Προκύπτουν όμορφες ευκαιρίες μέσα από τη δουλειά ή στις καθημερινές σου υποθέσεις και υποχρεώσεις. Καλό είναι να εστιάσεις τώρα στη μείωση του άγχους, γιατί αυτό θα σου δώσει ώθηση και θα κάνει να νιώσεις σιγουριά.

Σκορπιός
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα ευνοεί τις προσωπικές σχέσεις και ενισχύει την απόλαυση. Η επιρροή σου αυξάνεται και οργανώνεις με αυτοπεποίθηση τα σχέδιά σου. Έχεις την ενέργεια να κινήσεις επαγγελματικά θέματα και η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Είναι μια καλή στιγμή για να δημιουργήσεις μια καινούρια ερωτική σχέση, μιας και η γοητεία σου είναι αυξημένη. Η μελέτη, η μάθηση, η σύνδεση και η δημιουργία λειτουργούν υπέρ σου. Μπορεί να καταλήξεις σε μια ευτυχισμένη συμφωνία με τον αγαπημένο σου.

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να μάθεις πολύτιμα πράγματα σχετικά με τα οικονομικά και τις πρακτικές σου υποθέσεις. Υπάρχει και περίπτωση να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου. Είναι μια θετική μέρα και μια καλή στιγμή για να δημιουργήσεις κάτι ξεχωριστό και να νιώσεις πιο ολοκληρωμένη. Αν προκύψουν κάποια προβλήματα, ακόμα κι αν σου φανούν περίπλοκα, θα καταφέρεις να τα αντιμετωπίσεις. Η επιχειρηματική διαίσθηση είναι εξαιρετική και καλά θα κάνεις αν την εμπιστευτείς.

Αιγόκερος
Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα υποδηλώνει μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με έναν φίλο ή να αφιερώσεις την ενέργεια σου σε ένα έργο ώστε να πας τα πράγματα σε ένα νέο επίπεδο. Οι συνομιλίες είναι ικανοποιητικές τώρα και οι επικοινωνίες εξελίσσονται ιδιαίτερα καλά. Η γοητεία σου είναι ιδιαιτέρως αυξημένη. Οι όψεις Αφροδίτης – Πλούτωνα σε βοηθούν να αναγνωρίσεις, να αποδεχτείς και να απολαύσεις τα συναισθήματα σου, ακόμα και τα βαθύτερα που δεν έχεις πάντα τον χρόνο ή την ενέργεια να τα επεξεργαστείς.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν τα οικονομικά θέματα και τις σχέσεις. Είσαι πιο αφοσιωμένη και αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο με τα επαγγελματικά σου. Είσαι οργανωμένη, έχεις πρόγραμμα και οι οικονομικοί χειρισμοί σου είναι σωστοί. Είναι μια καλή στιγμή για να δημιουργήσεις συμμαχίες, οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Η Αφροδίτη διέρχεται από τον τομέα των πόρων σου και συνδέεται αρμονικά με τον έξυπνο και συνετό Πλούτωνα σήμερα, βοηθώντας σε να δεις εύκολα κάτω από την επιφάνεια, αλλά και να αγκαλιάσεις τα συναισθήματα σου.

Ιχθείς
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα συμβάλλει ώστε να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ένταση στις αλληλεπιδράσεις. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις καθοδηγούν τις δημιουργικές προσπάθειες και η συναισθηματική ειλικρίνεια μπορεί να σε ωθήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι αλλαγές που κάνεις με φίλους ή συνεργάτες έχουν μακροπρόθεσμα αλλά ουσιαστικά οφέλη. Η Αφροδίτη που αυτήν τη στιγμή διέρχεται στο ζώδιο σου, ενισχύει τη γοητεία σου και η αρμονία της με τον Πλούτωνα σήμερα αυξάνει την επιρροή σου.

Read More

And More