Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Αφροδίτη σήμερα περνάει στο δικό σου ζώδιο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14/4. Αυτό σημαίνει πως γίνεσαι η πρωταγωνίστρια του επόμενο διαστήματος κυρίως σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Απόλαυσε τη μέρα σου επιδιώκοντας περισσότερο και ουσιαστικότερο χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα που η γοητεία σου αυξάνεται.

Ταύρος
Είσαι ανοιχτή σε νέες ιδέες και φαίνεται να υπάρχουν πολλές επιλογές και καλή ενέργεια για να απελευθερωθείς από το άγχος και τις όποιες κακές συνήθειες. Ο Άρης κάνει μια χρήσιμη πτυχή με τον Κρόνο που σε παρακινεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε πρακτικές δραστηριότητες και υποθέσεις. Για κάποιο λόγο θέλεις να κρατήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Εσύ που είσαι μόνη, η νέα θέση της Αφροδίτης σε οδηγεί σε μικρά παραστρατήματα.

Δίδυμοι
Η διαίσθησή σου σήμερα είναι ισχυρή και οι πληροφορίες που λαμβάνεις είναι συναρπαστικές, πρωτότυπες και γρήγορες. Σου δίνουν νέα κίνητρα βελτίωσης τόσο της καθημερινότητας όσο και των εργασιακών σχεδίων σου. Τα ερωτικά παιχνίδια με τον αγαπημένο σου σας έχουν λείψει και σήμερα είναι ευκαιρία να τα ξαναθυμηθείτε. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, μην εξιδανικεύεις άτομα που δεν γνωρίζεις αρκετά.

Καρκίνος
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού από σήμερα ξεκινά μια περίοδος για σένα που μπορείς να ξεπεράσεις ευκολότερα προβλήματα τόσο επαγγελματικά όσο και οικογενειακά. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και σου δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες σου. Διώξε την τοξικότητα από την ερωτική σχέση σου και επινόησε νέες δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, προετοιμάσου για ένα νέο ειδύλλιο που φαίνεται να έχει πολύ καλές προοπτικές.

Λέων
Υπάρχουν καλές ευκαιρίες σήμερα για επικοινωνία και σύνδεση με τους άλλους, καθώς ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Ουρανό. Το κλειδί για την επιτυχία είναι η αποδοχή ανθρώπων, έργων και περιστάσεων. Πλησίασε τον ερωτικό σύντροφό σου και τόλμησε να του μιλήσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας, καθώς οι απόψεις και οι επιθυμίες του σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού από σήμερα δημιουργεί νέα ερωτικά σκιρτήματα και ευκαιρίες.

Παρθένος
Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να συμβουλευτείς τους άλλους σήμερα, αυξάνοντας παράλληλα και την κατανόησή σου απέναντί τους. Οι συνομιλίες είναι αναζωογονητικά ανοιχτές, ειλικρινείς και αποκαλυπτικές. Έχεις την υπομονή και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσεις εργασιακά θέματα που συνήθως αναβάλλεις. Το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου αυξάνεται. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να κοντρολάρεις αυτήν την περίοδο τα συναισθήματά σου και να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος.

Ζυγός
Οι σκέψεις σου είναι σήμερα ταξιδεύουν και σε οδηγούν σε ασυνήθιστα μέρη. Μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα τις μικρές ταλαιπωρίες και τις προκλήσεις της ζωής. Απόλαυσε μια θετική ατμόσφαιρα τόσο στη σχέση με τον αγαπημένο σου, όσο και με την οικογένεια και τους φίλους. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, η τύχη είναι με το μέρος σου τουλάχιστον όσο η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο του Κριού. 

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη να ευνοεί και να βελτιώνει την καθημερινότητά σου μπορείς να απολαύσεις τη μέρα και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς να ασχοληθείς με την εμφάνιση και τη φυσική σου κατάσταση και να ανανεωθείς εσωτερικά και εξωτερικά. Η συναισθηματική και ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά, ιδιαίτερα για σένα που είσαι μόνη. Νέες, απρόσμενες γνωριμίες σε ανύποπτο χρόνο δίνουν νόημα στη ζωή σου.

Τοξότης
Η επιθυμία σου για αλλαγές μεγαλώνει και μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη εκκαθάριση του αέρα ή μια απάντηση σε μια ερώτηση που θα σε κάνει να αισθανθείς ισχυρότερη και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Οι σκέψεις που αφορούν στην ασφάλεια και την πρακτικότητα θα φέρει ανταμοιβές. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού ανανεώνει τη σχέση με τον αγαπημένο σου, αφού προσθέτει διασκέδαση και ανεμελιά στην καθημερινότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη, αξιόλογες κατακτήσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη.

Αιγόκερος
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για έμπνευση καθώς και για την ανακάλυψη αναγκών και επιθυμιών που προηγουμένως δεν ήξερες ότι υπάρχουν. Οι άνθρωποι προσελκύονται από τη μοναδική ευρηματικότητα και γοητεία σου. Κλείσε παλιές πληγές και κεφάλαια στη σχέση με τον αγαπημένο σου και κάντε μια νέα αρχή. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού πλέον, φέρνει έναν νέο έρωτα στη ζωή σου ή πιθανά μια επανασύνδεση με εντελώς καινούριες προοπτικές.

Υδροχόος
Προοδευτικές ιδέες για το πως θα νιώσεις πιο ασφαλής ή άνετη φέρνει η σημερινή μέρα, αλλά και η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. Μια ανοιχτή και ειλικρινής ατμόσφαιρα μπορεί να προκαλέσει εποικοδομητικές συνομιλίες που θα φέρουν λύσεις. Με τον Άρη σε μια ευνοϊκή πτυχή με τον Κρόνο μπορείς να πείσεις τον ερωτικό σύντροφό σου για τα πραγματικά συναισθήματά σου και να τον απαλλάξεις από τις ανασφάλειές του. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια εξέλιξη σου δίνει χαρά.

Ιχθείς
Επικοινωνιακά έχεις την ικανότητα να μεταδίδεις τα μηνύματα σου αποτελεσματικά. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη των λέξεων μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου και θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα, το σπίτι και την οικογένεια. Εμπλούτισε τις δραστηριότητές σας και ανανέωσε το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το σύμπαν και η Αφροδίτη σε ανταμείβουν φέρνοντας στη ζωή σου νέους έρωτες.

Read More

And More