Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα τη συνεργασίας σου σήμερα και τα σχόλια σου επιτρέπουν να δεις τη ζωή σου μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου. Επίσης σήμερα ο Χείρωνας στρέφεται ανάδρομος στο ζώδιο σου και τους επόμενους πέντε μήνες, η θεραπευτική ενέργεια που ακτινοβολούσες στρέφεται προς τα μέσα, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για προσπάθειες για να θεραπεύσεις τον εαυτό σου. Η αλλαγή αυτή τη βδομάδα που έρχεται επίσης αμέσως μετά την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι παρεξηγημένη ή ευάλωτη σε σημεία, αλλά ο κύκλος που ακολουθεί είναι εξαιρετικός για να ανακουφιστείς.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά νωρίς σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, μετατοπίζοντας την εστίαση σου στις καθημερινές σου υποθέσεις και καθήκοντα. Το να φροντίζεις τις πρακτικές λεπτομέρειες της ζωής σου φιγουράρει έντονα. Επίσης σήμερα ο Χείρωνας γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 26/12 και αυτή είναι μια ισχυρή περίοδος θεραπείας μέσω της κατανόησης του παρελθόντος και των πνευματικών και συναισθηματικών σου αναγκών. Αυτή η μετατόπιση και η χθεσινή της Αφροδίτης, υποδηλώνουν κάποιο αποπροσανατολισμό, αμφιβολία ή ανασφάλεια, αλλά είναι κάτι προσωρινό.

Δίδυμοι
Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της χαράς σου και έχεις τη διάθεση να δημιουργήσεις, να αλληλεπιδράσεις και να απολύσεις τον εαυτό σου. Επίσης σήμερα ο Χείρωνας γίνεται ανάδρομος και τα υπάρχοντα προβλήματα ειδικά στην κοινωνική σου ζωή, μπορεί να αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία στο μυαλό σου. Μπορεί να λειτουργήσουν ως έναυσμα για περαιτέρω αυτοεξέταση. Για παράδειγμα εάν προσπαθούσες πολύ σκληρά να ευχαριστήσεις τους άλλους πρόσφατα, είναι πιο πιθανό να το αναγνωρίσεις και να θέλεις να αποσυρθείς. Τώρα είναι η ώρα να εξετάσεις γιατί αμελείς τον εαυτό σου.

Καρκίνος
Ο Χείρωνας ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του και αυτή η αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες ή ανασφάλειες σχετικά με την τρέχουσα πορεία της ζωής, τις επιδόσεις, τις ηγετικές ικανότητες ή την καριέρα σου. Οι φόβοι ή τα τρωτά σημεία μεγεθύνονται προσωρινά, γεγονός που οδηγεί στην ανάγκη ή την επιθυμία να εξερευνήσεις το γιατί. Τους επόμενους μήνες μπορεί να φτάσεις στο κάτω μέρος οποιασδήποτε υπέρ-αντιστάθμισης, αναβολής ή ανησυχίας σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Πρέπει να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι οι καλές αρχές, η κοινή λογική και η δικαιοσύνη σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα για τον εαυτό σου.

Λέων
Είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου ότι δυο σημαντικές αλλαγές κατεύθυνσης συμβαίνουν τώρα και είναι σοφό να περιμένεις να ολοκληρωθούν προτού κάνεις μεγάλες κινήσεις. Χθες η Αφροδίτη έγινε ανάδρομη και σήμερα ο Χείρωνας ξεκινά τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του, υποδεικνύοντας μια αλλαγή στους τρόπους που αντιμετωπίζεις συνήθως την υποστήριξη, την εξάρτηση, την οικειότητα, την κατανομή της εξουσίας και τα οικονομικά. Ενώ έχεις μια ισχυρότατη ικανότητα να αναδεικνύεις τον καλύτερο από τους άλλους, μπορεί να υπάρξουν στιγμές που νιώθεις ότι αναλαμβάνεις όλο το συναισθηματικό βάρος.

Παρθένος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου σήμερα και είσαι πολύ ικανοποιημένη με κάτι οικείο και προβλέψιμο. Επίσης σήμερα ο Χείρωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του για ένα πεντάμηνο, υποδεικνύοντας μια αλλαγή στους τρόπους που αντιμετωπίζεις συνήθως την υποστήριξη, την εξάρτηση, την οικειότητα, την κατανομή εξουσίας και τα οικονομικά. Σκέψου αν είναι καλύτερο να διορθώσεις τα λάθη ή να τα αγνοήσεις και να προχωρήσεις. Με ένα τετράγωνο επίσης Ερμή – Ουρανού σήμερα στο παιχνίδι, κάτι που επικοινωνείς μπορεί να προκαλέσει ένταση ή αμυντικότητα.

Ζυγός
Η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιο σου για μερικές μέρες και οι συναισθηματικές ανάγκες που μπορεί να έχεις αφήσει στην άκρη είναι πλέον κεντρικό στοιχείο. Ωστόσο ο Χείρωνας στρέφεται ανάδρομος σήμερα και οι αποκαλύψεις τώρα ή τις επόμενες μέρες σηματοδοτούν την ανάγκη για κάποια θεραπεία ή περαιτέρω εξέταση σχετικά με τις σχέσεις. Τους επόμενους μήνες μέχρι τις 26/12 μπορεί να φτάσεις στην καρδιά οποιωνδήποτε φόβων ή ζημιών που σε εμποδίζουν να κάνεις περισσότερα για τον εαυτό σου, γεγονός που σε οδηγεί στο δρόμο της θεραπείας.

Σκορπιός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής για μερικές μέρες, εφιστώντας την προσοχή σου στα παρασκήνια και τα ιδιωτικά θέματα. Ωστόσο ο Χείρωνας που αυτή τη στιγμή διέρχεται στην αντίθετη περιοχή του ηλιακού σου χάρτη στρέφεται ανάδρομος. Σκέψου τι, με τις καθημερινές σου ρουτίνες ή την προσέγγιση σου σ’ αυτές, σε αφήνει να νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις περισσότερα ή να είσαι πιο αποτελεσματική. Μπορεί επίσης να ήσουν πολύ απασχολημένη με το να υπηρετείς και να βοηθάς τους άλλους και τώρα τα γεγονότα και οι αποκαλύψεις είναι τέτοιες που αναγνωρίζεις την ανάγκη να στρέψεις τις προσπάθειες σου για βοήθεια και θεραπεία του εαυτού σου.

Τοξότης
Η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για διαμονή άνω των δυο ημερών, μετατοπίζοντας την εστίαση σου στους στόχους ευτυχίας σου. Επίσης σήμερα ο Χείρωνας στρέφεται ανάδρομος και τους επόμενους πέντε και άνω μήνες θα είσαι σε θέση να μάθεις πιο βαθιά για τις ανάγκες αυτοέκφρασης σου, ρομαντισμό, ή δημιουργικές αναζητήσεις και τις ανασφάλειες σου. Τα γεγονότα σήμερα και τις επόμενες μέρες μπορούν να αποτελέσουν καταλύτες για την έναρξη της διαδικασίας προσωπικής θεραπείας.

Αιγόκερως
Οι ευθύνες και η απόδοση σου είναι σε μεγαλύτερη εστίαση σήμερα και αύριο με τη μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη. Ωστόσο ο Χείρωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει έως τις 26/12. Αυτός ο ετήσιος κύκλος είναι καλός για αυτό-ανακάλυψη και θεραπεία. Εάν έχεις εργαστεί τόσο σκληρά για να ευχαριστήσεις τους αγαπημένους σου ή να κάνεις τη ζωή σου ασφαλή που νιώθεις εξαντλημένη και ίσως λίγο αγανακτισμένη, θα αρχίσεις να αναγνωρίζεις το πρόβλημα. Μπορεί να υπάρχει ανάγκη να αντλήσεις μεγάλο μέρος αυτής της ενέργειας προς τη δική σου φροντίδα.

Υδροχόος
Ο Χείρωνας σήμερα γίνεται ανάδρομος και αυτή η αλλαγή μπορεί να μεγεθύνει προσωρινά τυχόν ανασφάλειες που μπορεί να νιώθεις σχετικά με την αυτοέκφραση, τη μάθηση ή τη σύνδεση. Ωστόσο καθώς συνηθίζεις την ανάδρομη συμπεριφορά τις επόμενες βδομάδες και μήνες, αναγνωρίζεις τις ευκαιρίες να έρθεις σε καλύτερη επαφή με αυτά που σου προκαλούν φόβο. Αυτός ο κύκλος μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια σε τρόπους για να επισκευάσεις και να θεραπεύσεις προβληματικές περιοχές ή να κάνεις ευεργετική εσωτερική εργασία.

Ιχθύες
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της οικειότητας σου για πάνω από δυο μέρες, παρακινώντας μια πιο ζωτική ανάγκη να κοιτάξεις μέσα σου ή να συνδεθείς πιο βαθιά με ένα άτομο ή έργο. Επίσης σήμερα ο Χείρωνας ξεκινά την πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του και αυτή η φάση σε βοηθά να αποκτήσεις μια νέα προοπτική για την αίσθηση της αυτοεκτίμησης σου και πως αυτό επηρεάζει αυτό που προσελκύεις στη ζωή σου, όχι μόνο ως προς το εισόδημα, αλλά και τα συναισθηματικά και πνευματικά οφέλη που αξίζεις.

Read More

And More