Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι ενέργειες του σήμερα ενθαρρύνουν την επιβράδυνση των πραγμάτων για να μπορέσεις να συγκεντρωθείς και να χτίσεις τη δύναμη σου ή την αίσθηση της ασφάλειας. Μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός στη μέρα αλλά και υπερβολές, ακόμα και ενοχές σε θέματα καρδιάς. Ωστόσο η Σελήνη στους Διδύμους διατηρεί τη διάθεση σου για διασκέδαση και απόδραση απ’ την καθημερινότητα. Εάν είσαι μόνη διατήρησε την κοινωνικότητα σου και δώσε την ευκαιρία να σε πλησιάσουν νέα πρόσωπα.

Ταύρος
Χαλάρωσε, ξεκουράσου και διώξε απ’ το μυαλό σου απαισιόδοξες σκέψεις. Απόλαυσε τη μέρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και σταμάτα να σκέφτεσαι τα οικονομικά που τόσο καιρό σου δημιουργούν άγχος. Η διέλευση Αφροδίτης – Δία μπορεί να υπερβάλλει ή να διευρύνει το συναίσθημα και αυτή η ψυχική κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και υπερεκτίμηση των συναισθημάτων σου.

Δίδυμοι
Το να μαθαίνεις νέα πράγματα και να ασχολείσαι νοητικά είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό σήμερα. Η ανάγκη σου για κίνηση και ποικιλία είναι σε πρώτο πλάνο. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, ενθαρρύνοντας την προσοχή σου στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αργότερα σήμερα οι ενέργειες ενός τετραγώνου Αφροδίτης – Δία σε επιρροή είναι καλύτερο να προσέχεις για κρυφά κόστη τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα είναι καλή για να κάνεις ένα διάλειμμα. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να είναι δελεαστικό να αναζητάς την ευτυχία έξω από τον εαυτό σου, αλλά είναι καλύτερο να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ότι τη δημιουργείς από μέσα σου. Υπάρχει μια ανταγωνιστική και πιθανά υπερβολική ενέργεια στην ημέρα και γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις εκτιμήσεις ή τις ερωτικές σου προτιμήσεις.

Λέων
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για επικοινωνία, κοινή χρήση και έκφραση ιδεών και πεποιθήσεων. Οι παρακάμψεις που κάνεις απ’ τη συνηθισμένη σου ρουτίνα μπορεί να είναι αναζωογονητικές σε νοητικό επίπεδο. Τα θέματα συζήτησης, οι σκέψεις και οι συλλογισμοί ξεχωρίζουν για την ποιότητα ή την ικανότητα τους να δημιουργούν καλές δονήσεις σήμερα. Μπορεί να έρθουν εμπνευσμένες ιδέες ή μπορεί να συμμετάσχεις σε μια υγιή συζήτηση που θα σου δώσει ενθαρρυντική τροφή για σκέψη.

Παρθένος
Με ένα τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα σήμερα το πρωί τείνεις να αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις με πρακτικό και ίσως υπερβολικά αισιόδοξο τρόπο. Αν καταφέρεις να το κρατήσεις υπό έλεγχο αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για τη δημιουργία νέων ιδεών και προσεγγίσεων που σχετίζονται με την ευχαρίστηση, τα χρήματα και την αγάπη. Ο έρωτας δεν σε αφήνει ασυγκίνητη αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι στην απόλυτη προτεραιότητα σου.

Ζυγός
Είσαι περισσότερο διατεθειμένη να μοιραστείς ιδέες, δεξιότητες, τα ταλέντα ή τις γνώσεις σου με άλλους σήμερα. Με τη Σελήνη στον τομέα του πνεύματος σου όλη τη μέρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείς με τις ανάγκες σου και να ρίξεις ιδιαίτερη ενέργεια σε μια σχέση ή σε ένα προσωπικό ενδιαφέρον. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά και πλησιάζουμε σε ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Δία υπάρχει κάποια τάση να στοχεύουμε πιο ψηλά. Σε θέματα καρδιάς προσπάθησε να μην πιέσεις τίποτα.

Σκορπιός
Η παρόρμηση για υπερηφάνεια μπορεί να εμφανιστεί έντονα σήμερα με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Δία στο παιχνίδι. Μπορεί να στοχεύσεις στο να δαμάσεις την ανησυχία ώστε να απολαύσεις τις θετικές δονήσεις. Αναρωτήσου αν κάτι που λαχταράς τώρα θα σε ωφελήσει αργότερα ή αν μπορεί να είναι η αιτία για μεταμέλεια. Μπορεί να είναι δύσκολο να λάβεις συμβουλές αυτή τη στιγμή γι’ αυτό προσπάθησε να διαχειριστείς μόνη σου τα πράγματα τώρα. 

Τοξότης
Μπορεί να βιώσεις κάποια ανησυχία σε σημεία σήμερα και η εσφαλμένη εκτίμηση των πραγμάτων είναι πιθανή με την Αφροδίτη να κατευθύνεται προς ένα τετράγωνο με τον Δία. Εάν η ζωή απαιτεί κάποια συγκέντρωση, εστίαση ή πειθαρχεία μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να αντισταθείς. Αυτό το συναίσθημα είναι προσωρινό και το να επιτρέψεις στο μυαλό σου να περιπλανηθεί και λίγο μπορεί να είναι χρήσιμο.

Αιγόκερος
Θετική ενέργεια είναι μαζί σου για κάθε είδους έρευνα ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία ή την υγεία. Καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Δία έχει την επιρροή του, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι τα θέλω σου έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια. Ωστόσο πιθανότατα να προέρχονται από ανησυχία και όχι από γνήσια επιθυμία. Προσπάθησε σήμερα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, κυρίως σε θέματα που αφορούν στην καρδιά.

Υδροχόος
Με την Αφροδίτη και τον Δία να κατευθύνονται προς μια τετράγωνη όψη είναι καλύτερο να αποφύγεις να υποσχεθείς πολλά ή να υπερεκτιμήσεις τα συναισθήματα σου σήμερα, γιατί αυτό μπορεί τελικά να προκαλέσει προβλήματα. Με την τρέχουσα καλή σου διάθεση μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι μπορείς να αναλάβεις οτιδήποτε αλλά η υπέρβαση είναι πιθανή. Ευτυχώς η σημερινή Σελήνη υποστηρίζει τη δημιουργική επιτυχία και την απόλαυση.

Ιχθείς
Ίσως επιλέξεις να κρατήσεις αποστάσεις από τα προβλήματα τουλάχιστον προσωρινά και να κάνεις ένα διάλειμμα από την υπερβολική σκέψη σήμερα. Οι ανακουφιστικές και οικείες δραστηριότητες ενισχύουν τη διάθεση σου, με τη Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όλη τη μέρα. Καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Δία μπαίνει στο παιχνίδι και ενώ μπορεί να προάγει την καλή διάθεση ίσως θελήσεις να διατηρήσεις ρεαλιστικές τις προσδοκίες των άλλων ειδικά σε θέματα καρδιάς.

Read More

And More