Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Νωρίς σήμερα μια πτυχή Ερμή – Κρόνου μπορεί να φέρει καθυστερήσεις. Μηνύματα ή οδηγίες που χάνονται ή παρεξηγούνται είναι μέρος της ημέρας. Ο Ερμής και η Αφροδίτη συνδέονται στον κοινωνικό σου τομέα διεγείροντας συζητήσεις ή σκέφτεσαι περαιτέρω τις ανάγκες και επιθυμίες σου. Ανακουφιστικές και φυσικές, κοινές δραστηριότητες θα σας φέρουν πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε την καρδιά σου σε φίλους.

Ταύρος
Ο Ερμής σχηματίζει μια τεταμένη πτυχή με τον Κρόνο νωρίς σήμερα υποδηλώνοντας ότι οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σου μπορεί να σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις το ξόδεμα πολύ χρόνου σε καταστάσεις έντασης και προσπάθησε να διορθώσεις τα πιθανά λάθη ένα βήμα τη φορά. Καθώς προχωρά η μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται στο ζώδιό σου κι αυτά που λες και κάνεις έχουν αντίκτυπο, για αυτό προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη γοητεία σου και υποστήριξε τις απόψεις σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον δημιουργικό σου τομέα εμπνέοντας την ανάγκη να εκφραστείς και να διασκεδάσεις. Νωρίς σήμερα ωστόσο οι καθυστερήσεις και οι μικρές ατυχίες ενδέχεται να ρίξουν την ψυχολογία σου. Στόχος σου είναι να κάνεις μια επιπλέον προσπάθεια για να ξεπεράσεις τα μικρά προβλήματα όσο ενοχλητικά κι αν είναι. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσπαθεί κάτι να σου πει, ίσως και τα παράπονά του. Εσύ που είσαι μόνη, έχει ενδιαφέρον η μέρα σου ως προς τις επικοινωνίες.

Καρκίνος
Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξουν δύσκολες συνομιλίες ή σκέψεις. Οι άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι γύρω σου και μπορεί να σημειωθούν καθυστερήσεις στην επικοινωνία ή βλάβες. Καθώς προχωρά η μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται και θέλεις να μοιραστείς απόψεις και ιδέες ακόμη και προσωπικές ιστορίες. Δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον σου στον αγαπημένο σου και μην του υπόσχεσαι πράγματα που δύσκολα θα πραγματοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιος φαίνεται να σου εκφράζει τα κρυμμένα συναισθήματά του.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου και ψάχνεις για περισσότερη ψυχική διέγερση. Ωστόσο μια ευθυγράμμιση του Κρόνου με τον Ερμή σήμερα το πρωί μπορεί να επισημάνει την ανάγκη για εκκαθάριση προβλημάτων. Αποκαλύψεις ή κάποιες κριτικές μπορεί να είναι αρχικά ενοχλητικές, στη συνέχεια όμως σου δίνουν τη δυνατότητα βελτίωσης. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκει τις ισορροπίες της. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ανεβάζεις την ψυχολογία σου και μην σκέφτεσαι δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και αναζητάς περισσότερη σταθερότητα και άνεση. Ωστόσο νωρίς το πρωί μπορεί να έρθουν επικρίσεις ή ελαττώματα στο επίκεντρο. Η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Ερμή στη συνέχεια και σου δημιουργούν μια ανυπομονησία που πρέπει να ελέγξεις. Ευχάριστες δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και τους οικείους σου.

Ζυγός
Θα υπάρξουν στιγμές σήμερα που θα αισθανθείς πιο ευάλωτη για αυτό είναι προτιμότερο να παρακάμψεις καταστάσεις που περιλαμβάνουν αντιπαραθέσεις ή έντονες απαιτήσεις. Μια πτυχή της Αφροδίτης με τον Ερμή αργότερα σου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς ιδέες ή να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου. Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου κάνοντάς τη λίγο διαφορετική. Εσύ που είσαι μόνη, οι απόψεις των φίλων σου σε σχέση με το πως διεκδικείς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μοιάζουν να είναι χρήσιμες.

Σκορπιός
Η ευθυγράμμιση του Κρόνου με τον Ερμή νωρίς το πρωί δημιουργεί πιέσεις που σχετίζονται με οικιακά ή προσωπικά θέματα. Οι βλάβες στις όποιες επικοινωνίες ή τα προβλήματα είναι προσωρινές για αυτό μην τις αφήσεις να σε επηρεάσουν. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για διαπραγματεύσεις με ένα συνεργάτη. Πρόσθεσε χρώμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και απελευθέρωσε το πάθος σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιος μπορεί να σε εντυπωσιάσει και να είναι αμοιβαίο.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και στρέφει την προσοχή σου στους στόχους της επιτυχίας και ευτυχίας σου. Μια πτυχή του Κρόνου με τον Ερμή μπορεί να σου δημιουργήσει όμως μια τάση να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Είναι κάτι που θα διαρκέσει λίγο και είναι μια χρήσιμη διαδικασία, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τα λάθη και τα αδύναμα σημεία και να κάνεις τις διορθώσεις και βελτιώσεις σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου αναλαμβάνει δράση και η ατμόσφαιρα μεταξύ σας γίνεται μαγική. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις ενδιαφέρον σε μια νέα γνωριμία.

Αιγόκερος
Νωρίς σήμερα μια πτυχή του Ερμή – Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει μια παρανόηση, ένα μπλοκάρισμα στην επικοινωνία ή μια διανοητική αποσύνδεση. Οι απαντήσεις μπορεί να είναι κρίσιμες ή να λείπουν όταν τις χρειάζεσαι, καθώς να υπάρξει και μια ανησυχία σχετικά με τα χρήματα. Ο σύντροφός σου σε προσελκύει περισσότερο από το συνηθισμένο για αυτό και συναισθηματικά έχει ενδιαφέρον η μέρα σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το παιχνίδι του φλερτ χωρίς όμως να έχεις ιδιαίτερες προσδοκίες.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος και αναζητάς έμπνευση ή ένα νέο σημείο εστίασης που θα σε κρατά σε εγρήγορση. Τα όποια ελαττώματα φαίνεται να μεγεθύνονται προσωρινά όμως σου δίνουν τη δυνατότητα βελτίωσης. Χρήσιμες είναι οι συνομιλίες με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου εξασφαλίζει μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα που πρέπει να απολαύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου κεντρίζεται από λάθος πρόσωπα.

Ιχθείς
Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει μια δύσκολη ενέργεια που απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση, καθώς μια πτυχή του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να δείξει όρια που σε απογοητεύουν προσωρινά. Η κριτική των άλλων μπορεί να είναι ενοχλητική όμως καλά θα κάνεις να τη λάβεις υπόψη σου. Προετοίμασε κάτι ιδιαίτερο για τον αγαπημένο σου σήμερα που θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν κλωθογυρίζει στο κεφάλι σου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164