Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα ενθαρρύνει την προσοχή στις καθημερινές ρουτίνες και τις σημαντικές λεπτομέρειες. Καθιστά σημαντικό να βρίσκουμε χρονικά σημεία αφιερωμένα σε παραγωγικές δραστηριότητες. Μπορεί να νιώσεις λίγο διασκορπισμένη νωρίς σήμερα, δυσκολεύοντας την παρακολούθηση ή τη συγκέντρωση και την εστίαση σε νοητικό επίπεδο. Ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείς σε διακοπές και περισπασμούς. Εάν σκοπεύεις να κρατήσεις τις αποφάσεις σου τώρα, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να τεντώσεις τη φαντασία σου και να εξετάσεις νέες δυνατότητες.

Ταύρος

Νωρίς σήμερα πρόσεξε το να ενεργείς εκτός χαρακτήρα και είναι σοφό να αποφύγεις την υπερβολή. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να προωθήσεις τους δημιουργικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Η κοινή χρήση ιδεών που λαμβάνονται ιδιαίτερα καλά μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες με φίλους μπορούν να εκτιμηθούν ιδιαίτερα και να ενισχυθούν τώρα. Μπορεί να υπάρχουν πλούσιες ιδέες για τη βελτίωση των επιπέδων ζωτικότητας ή ενέργειας σου και ένας φίλος μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμος ή πηγή ενδιαφερόντων πληροφοριών.

Δίδυμοι

Η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει το να απολαύσεις πιο ήσυχες, ανακουφιστικές στιγμές. Νωρίς σήμερα ίσως είναι καλύτερο να αναλογιστείς τον εαυτό σου και να στοχεύσεις στο να καταλάβεις τι πραγματικά χρειάζεσαι ή θέλεις, επειδή το να χάσεις το στόχο είναι μια πραγματική πιθανότητα. Ίσως αναγνωρίσεις τομείς της ζωής σου που χρειάζονται αναβάθμιση ή ανανέωση. Μπορεί να υπάρχει κάποια ένταση στην πλοήγηση, αλλά υπάρχουν πολλά να μάθεις από τις αλληλεπιδράσεις. Ωστόσο η μέρα εξομαλύνεται πολύ όμορφα καθώς προχωρά. Δυνατή ενέργεια είναι μαζί σου για επαγγελματικά θέματα.

Καρκίνος

Νωρίς σήμερα πρόσεξε το να μη φτάσεις πολύ μακριά, κυνηγώντας κάτι που μπορεί να μη θέλεις πραγματικά. Με την αυτογνωσία μπορεί να ανακαλύψεις τομείς της ζωής σου που χρειάζονται αναβάθμιση ή ιδιαίτερη προσοχή. Καθώς η μέρα προχωρά η εύκολη ενέργεια είναι μαζί σου για να μοιραστείς ευρύτερες ιδέες με κάποιον ειδικό. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι υποστηρίζονται όταν κάποιος ενισχύει και κατανοεί τις απόψεις σου. Είναι μια καλή στιγμή για να απορροφήσεις πληροφορίες, να ενημερώσεις τις γνώσεις σου και να μελετήσεις. Μπορεί να καταλήξεις σε κατανόηση με ένα φίλο συζητώντας.

Λέων

Νωρίς σήμερα τα προβλήματα σχέσεων μπορεί προσωρινά να μεγεθυνθούν, αν οι προσδοκίες εκτιναχτούν. Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να εκφράσεις τις ιδέες ή τα συναισθήματα σου πολύ βιαστικά. Βασίσου στην κοινή λογική σου για καλύτερα αποτελέσματα. Μπορεί κάλλιστα να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες εμπειρίες και δυνατότητες, αλλά προσπάθησε να μην προχωρήσεις πολύ μακριά με αυτό. Η μέρα προχωρά με ευκολότερη ενέργεια για να μοιραστείς ιδέες και διλλήματα με άλλους. Τέλος, ίσως ανακαλύψεις ότι η εύρεση πληροφοριών που χρειάζεσαι γίνεται πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως!

Παρθένος

Τα λάθη σήμερα μπορεί να οφείλονται σε υπερβολικές προσδοκίες και έλλειψη διορατικότητας. Οι υποσχέσεις τώρα δε θα είναι εύκολο να τηρηθούν αργότερα. Οι τρέχουσες διελεύσεις μπορεί να σε απομακρύνουν από τις προτεραιότητες σου ή να αμφισβητήσουν τη συγκέντρωση ή τη δέσμευση σου. Ωστόσο μπορεί να χρειαστεί μόνο να φρεσκάρεις τη διάθεση σου με μια αλλαγή ρυθμού ή σκηνικού. Το να μοιράζεσαι το φορτίο σου με άλλους μπορεί να σε ανταμείψει σήμερα, ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Ο εξορθολογισμός και η αντικειμενική συζήτηση για τη δυναμική των σχέσεων σου έρχεται φυσικά όσο οι ώρες κυλούν.

Ζυγός

Νωρίς σήμερα μπορεί να θέλεις να ταρακουνήσεις λίγο τα πράγματα και να κάνεις κάτι διαφορετικό. Η τρέχουσα δυσαρέσκεια μπορεί να οδηγήσει σε ουσιαστικές βελτιώσεις. Στην πραγματικότητα, μπορεί να διχαστείς για το πόση ένταση θέλεις από τις δραστηριότητες ή τις αλληλεπιδράσεις σου. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά θα μπορούσες να αναλάβεις την ηγεσία σε ένα οικιακό ή οικογενειακό ζήτημα και οι προσπάθειες για βελτίωση της εργασίας ή της υγείας σου μπορεί επίσης να είναι αρκετά καρποφόρες. Είναι καιρός να ανακαλύψεις δημιουργικούς τρόπους για να κάνεις δουλειά μέσα ή στο σπίτι σου και περισσότερη συνεργασία με την οικογένεια και τους συναδέλφους.

Σκορπιός

Η οπτική γωνία κάποιου μπορεί να είναι κατατοπιστική σήμερα, αλλά είναι καλύτερα να μην αφήνεις τις υποσχέσεις να σε παρασύρουν πολύ. Πρόσεξε για λάθη που γίνονται από την αγνόηση ή την απουσία λεπτομερειών. Ωστόσο, καθώς η μέρα προχωρά η ενέργεια είναι ισχυρή για δημιουργικές ιδέες ή δέσιμο με άλλους μέσω ευχαρίστησης και παιχνιδιού. Οι ιδέες είναι πλούσιες και η συνεργασία έρχεται εύκολα. Κάποιος μπορεί να εκφράζει στοργή για εσένα και η προσέγγιση με άλλους μπορεί επίσης να είναι ευεργετική. Η Σελήνη στον ηλιακό 11ο οίκο σου όλη μέρα ενθαρρύνει την ελαφριά, θετική επαφή.

Τοξότης

Η Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος σήμερα μπορεί να πυροδοτήσει τις φιλοδοξίες σου. Είσαι ιδιαίτερα ενήμερη για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις και οι άλλοι σε θεωρούν επίσης λίγο πιο υπεύθυνη. Είναι καιρός να αναλάβεις μια ευθύνη που θα βελτιώσει πραγματικά τη ζωή σου. Ωστόσο νωρίς σήμερα, η αναβλητικότητα μπορεί να είναι μια τάση ή μπορεί να αφιερώσεις πολύ χρόνο σε κάτι που έχει μικρό βάρος. Αλλαγές σχεδίων ή αντίθεση μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι καλύτερο ή στη διευκρίνηση των απόψεων σου για ένα θέμα, ακόμα κι αν αυτά τα πράγματα είναι αρχικά απογοητευτικά.

Αιγόκερως

Υπάρχει μια τάση να είσαι λίγο απρόσεκτη ή υπερβολική σε σημεία σήμερα. Μπορεί να υπερεκτιμήσεις κάτι και να κάνεις κακές επιλογές αν δεν είσαι προσεκτική. Ενώ θα πρέπει να προσέχεις να μην κάνεις υπερβολική μια κατάσταση, οι ενέργειες της ημέρας μπορεί κάλλιστα να σε ωθήσουν να δοκιμάσεις κάτι νέο ή να ανακαλύψεις μια νέα και βελτιωμένη μέθοδο. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα, μπορεί να αναλαμβάνεις ένα ρόλο φροντίδας και να είσαι σε εξαιρετική θέση να επικοινωνήσεις με την αποδοχή και τη φροντίδα σου. Εκφράζεις τις ιδέες σου με τρόπους που οι άλλοι εκτιμούν περισσότερο.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα γεννά μια ισχυρότερη ανάγκη για βαθύτερες συνδέσεις με τους άλλους, τον κόσμο γύρω σου, αλλά και τον εαυτό σου. Ψάχνεις για περισσότερο νόημα τώρα. Θα μπορούσες να είσαι λίγο πιο απαιτητική, αλλά δίνεις και περισσότερα, κάτι που τείνει να εξισορροπεί τα πράγματα. Νωρίς σήμερα υπάρχει μια τάση να υπερβαίνουμε και να χάνουμε την έμπνευση πολύ εύκολα. Είναι λογικό να κεντράρεις στον εαυτό σου και να σκεφτείς τι λείπει και στη συνέχεια να ρυθμίσεις τον εαυτός σου, καθώς σκοπεύεις να το επιδιώξεις. Καθώς η μέρα προχωρά ωστόσο οι διελεύσεις ενθαρρύνουν την ικανοποίηση, το να βλέπεις τα πράγματα για την αξία τους και να κοιτάς τους άλλους γύρω σου με ενθουσιασμό.

Ιχθύες

Οι σημερινές επιρροές είναι ισχυρές για τη σύνδεση και τη μάθηση από άλλους. Νωρίς σήμερα το να μιλάς πολύ νωρίς για ένα θέμα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Μπορεί να θέλεις να επεκταθείς, αλλά η μετριοπάθεια είναι το κλειδί της επιτυχίας αυτή τη στιγμή. Σίγουρα μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια και να ρισκάρεις, ειδικά αν είναι κάτι που σου αρέσει, αλλά προσπάθησε να μην αναλάβεις πάρα πολλά που να κουράζεις τον εαυτό σου. Καθώς η μέρα προχωρά αξίζει ιδιαίτερα να προσεγγίζεις τους άλλους. Θα διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι βρίσκονται στη γωνία σου και μπορείς να πάρεις την πρωτοβουλία με φίλους και δικτύωση.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @lovisabarkman

Read More

And More