Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός.

Αυτή είναι μια καλή μέρα για διασκέδαση, παιχνίδι και μεγάλα συναισθήματα. Ωστόσο μια διέλευση Αφροδίτης Πλούτωνα μπορεί να φέρει περίπλοκα συναισθήματα ή αλληλεπιδράσεις στο μείγμα. Στην ιδανική περίπτωση αυτό που εμφανίζεται τώρα μπορεί να είναι μια ένδειξη για τους φόβους σου. Εάν η δυναμική μιας σχέσης φαίνεται να μην ισορροπεί, αποφάσισε να κάνεις προσαρμογές ώστε εσύ και ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου να αισθανθείτε ενδυναμωμένοι από τη σύνδεση σας. Προσπάθησε να αντικαταστήσεις το φόβο με αγάπη για να θεραπεύσεις τον εαυτό σου.

Ταύρος.

Η τάση σου να κολλάς με οικεία άτομα, καταστάσεις και πράγματα σήμερα, καλύπτει την τρέχουσα ανάγκη σου. Αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και άνεση. Είναι καλύτερο να προσέχεις την εμμονική συμπεριφορά με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που σε κάνει να μένεις σε αρνητικά συναισθήματα ή σύνθετα θέματα. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και είναι πολύ δελεαστικό να εκφράζονται τα πράγματα έμμεσα, κάτι που μπορεί να περιπλέξει περαιτέρω τα πράγματα. Μπορεί να είναι απογοητευτικό στην καλύτερη περίπτωση και καταστροφικό στη χειρότερη, αλλά και σχετικά παροδικό και διαχειρίσιμο.

Δίδυμοι.

Είσαι ενεργή και συνδεδεμένη σήμερα. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες είναι φορτισμένες ή τεταμένες κατά διαστήματα. Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει υποψίες ή τρωτά σημεία. Μπορεί να βιώσεις μια έντονη έλξη ή παρορμήσεις που προέρχονται από ένα βαθύ μέρος της καρδιάς σου. Ίσως να υπάρξουν υπενθυμίσεις μιας δύσκολης στιγμής και περίπλοκα συναισθήματα. Οι σχέσεις δεν είναι απλές τώρα, καθώς μπορεί να νιώθεις συναισθηματικές παγίδες σε ορισμένες από τις αλληλεπιδράσεις σου. Πρόσεξε να μην κρατάς κάτι μόνο επειδή φοβάσαι να το αφήσεις.

Καρκίνος.

Αυτή είναι μια μέρα για τακτοποίηση σε συναισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα και μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάποιος αντιστέκεται ή στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σου. Είναι επίσης πιθανό κάποιος να ξεπερνά τα όρια, να προσπαθεί να σε ελέγξει ή να σε κατευθύνει. Όσοι βρίσκονται κοντά σου μπορεί να είναι ευαίσθητοι και να σου απατούν τα κουμπιά σου. Αυτό το είδος ενέργειας μερικές φορές μπορεί να αναδείξει την τάση να επαναλαμβάνεις συμπεριφορές που δε σε εξυπηρετούν καλά.

Λέων.

Είσαι σε εξαιρετική θέση για να ανακαλύψεις συναισθήματα που μπορεί να έχεις θάψει ή να έχεις παραμερίσει σήμερα. Το σημερινό τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι δύσκολο, προκαλώντας ένταση που θα μπορούσε να επηρεάσει τις σχέσεις και τις επικοινωνίες σου. Είναι πολύ εύκολο για κάποιον ή κάτι να πυροδοτήσει ευάλωτες περιοχές της ψυχής σου. Οι ανησυχίες για την εργασία ή την υγεία σου μπορεί να επηρεάσουν την απόλαυση σου με απλές συνδέσεις, προσωπικά ενδιαφέροντα και ελαφριές συζητήσεις. Με αυτή τη διέλευση ακόμη και οι πιο απλές αλληλεπιδράσεις μπορεί να φαίνονται φορτισμένες.

Παρθένος.

Μπορεί να είσαι πιο ευαίσθητη στη συναισθηματική ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα. Στην ιδανική περίπτωση έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να συνδεθείς με τα ενδότερα συναισθήματα και φιλοδοξίες σου. Αλλά με μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα στο παιχνίδι, μπορεί να βιώσεις κάποια απογοήτευση για προσωπικά οικονομικά, αξίες και ιδέες που διεγείρουν φόβους ή συγκρούονται με αυτούς κάποιου άλλου στη ζωή σου. Μπορεί να υπάρξει ένα κτητικό σερί για διαχείριση. Όταν ο Πλούτωνας είναι προβληματικός όπως σήμερα, τείνουμε να βλέπουμε που είμαστε υπερβολικά δεμένοι ή ανησυχούμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο.

Ζυγός.

Ο πλανητικός σου κυβερνήτης η Αφροδίτη σχηματίζει σήμερα ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και η ενέργεια είναι δύσκολη, ειδικά για τις σχέσεις. Αυτή η πτυχή μπορεί να προκαλέσει ανασφάλεια και φόβους ή λίγη σύγκρουση στην οικιακή σου ζωή. Εάν αισθάνεσαι ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν ή ότι πρέπει εσύ να καταφύγεις σ’ αυτήν, για να πετύχεις το δικό σου εξέτασε τα πράγματα πιο προσεκτικά. Εργάσου στο δικό σου μέρος του προβλήματος και κατανόησε ότι δεν μπορείς να ελέγχεις τους άλλους. Εναλλακτικά, ξεκαθάρισε ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα το εάν οι άλλοι προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σου.

Σκορπιός.

Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς. Μερικά συναισθήματα δυσαρέσκειας μπορεί να οδηγήσουν σε χειραγωγική ή ενοχλητική στάση αν δεν είσαι προσεκτική. Η τάση να μένει κανείς στο παρελθόν μπορεί να επηρεάσει τις υγιείς αλληλεπιδράσεις στο παρόν. Μπορεί να είναι δύσκολο να πάρεις το δρόμο σου και να δεις πρόσωπα με τα μάτια κάποιου άλλου. Ο έλεγχος μιας συνομιλίας ή το να πείσεις κάποιον να πιστέψει κάτι μπορεί να είναι δελεαστικό, αλλά δε θα οδηγήσει σε βελτίωση. Είναι μάλλον καλύτερο να αντιμετωπίσεις μια προβληματική περιοχή κατά μέτωπο αντί να την αφήσεις να φουντώσει.

Τοξότης.

Δεν είναι ώρα για βαρετές ρουτίνες και η περιέργεια σου είναι σήμερα μεγάλη. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες είναι κάπως περίπλοκες. Εάν έχεις αναλάβει περισσότερες δεσμεύσεις τον τελευταίο καιρό, αυτές μπορεί να επηρεάσουν την ανάγκη σου να επιδιώξεις προσωπικά σχέδια. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι προσωρινά στραγγισμένη και να μην έχεις κατεύθυνση ή εστίαση. Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να υποδεικνύει μια κατάσταση που προκαλεί ένα αβοήθητο συναίσθημα, αλλά μην αφήνεις το φόβο ή τη δυσαρέσκεια να οδηγήσει τη συμπεριφορά σου. Μπορεί να υπάρχει ένα ζήτημα γύρω από αξίες, χρήματα ή ζητήματα ιδιοκτησίας και ορίων.

Αιγόκερος.

Είσαι σε μια παρατηρητική, ενδοσκοπική νοοτροπία σήμερα. Σε ελκύουν τα μυστήρια και τα πάζλ. Εάν μπορείς να διαχειριστείς το χρόνο χωρίς παρεμβολές ώστε να μπορείς να κάνεις τα δικά σου, πιθανότατα θα επωφεληθείς. Ωστόσο μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα στο παιχνίδι μπορεί να προκαλέσει ένταση και ανταγωνισμό. Πιθανότατα γίνεται αισθητό με εκείνους που έχουν εξουσία ή τον επιχειρηματικό κόσμο, αν και οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις μπορεί επίσης να είναι αγχωτικές ίσως και φορτισμένες. Για καλύτερα αποτελέσματα κράτησε όλες τις συναλλαγές σου πάνω από το ταμπλό και απέφυγε τις παγίδες του παιχνιδιού.

Υδροχόος.

Μπορεί να υπάρχουν ισχυρότερα συναισθήματα γύρω από τις σχέσεις σήμερα. Αυτή τη στιγμή η αλληλεπίδραση είναι ζωτικής σημασίας για τη συναισθηματική ικανοποίηση, με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου. Ωστόσο το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι περίπλοκο καθώς μπορεί να προκαλέσει οποιεσδήποτε τάσεις προς συναισθηματικά άκρα. Θα μπορούσε να υπάρξει υπερβολική αντίδραση σε μικρά προβλήματα και γεγονότα, αλλά αυτά είναι πιθανά συμπτώματα βαθύτερων ζητημάτων.

Ιχθύες.

Η αποδιοργάνωση και η ανισορροπία μπορεί να διαταράξουν τη διάθεση σου σήμερα, με τη Σελήνη στον ηλιακό 6ο και μετά στον 7ο οίκο σου αργότερα. Θα θελήσεις να κρατήσεις τον εαυτό σου απασχολημένο. Το να νιώθεις ασφάλεια σε βρίσκει στα καλύτερα σου σήμερα. Ωστόσο μπορεί να είναι μια πρόκληση να κρατήσεις υγιή απόσταση από προβληματικές περιοχές. Δεν είσαι στο ίδιο μήκος κύματος με κάποιον ή λαμβάνεις μικτά σήματα. Πρόσεξε την τάση σου να διαβάζεις λίγο υπερβολικά τι συμβαίνει γύρω σου. Οι άνθρωποι πιθανότατα έχουν κρυφές ατζέντες αυτή τη στιγμή, αλλά είναι καλύτερο να μην εστιάζεις πολύ έντονα στα αρνητικά.

Read More

And More