Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι σε παραγωγική φάση σήμερα. Με υπομονή και αργό ρυθμό προχωράς και προοδεύεις. Αργότερα σήμερα μπορεί να νιώσεις ότι υπάρχει σπατάλη ενέργειας και γίνεται πολύς λόγος για κάτι που είτε γνωρίζεις ότι δεν είναι αλήθεια είτε δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εστιάσεις σε αυτό που θέλις να κάνεις. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να μοιραστείς ένα μυστικό ή για να ασχοληθείς με κάτι που απαιτεί ρεαλιστική κρίση. Είναι όμως δυνατή μέρα για ευφάνταστες δραστηριότητες. 

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν τις καλές ιδέες. Το καλύτερο είναι να τις σημειώσεις και να προσπαθήσεις να τις υλοποιήσεις λίγο αργότερα. Μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου σήμερα θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα τις απόψεις κάποιου. Οι διελεύσεις σήμερα υποδηλώνουν ότι χρειάζεσαι λίγη ανανέωση, τόσο σε νοητικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ίσως νιώσεις ότι οι γύρω σου δεν κάνουν αυτήν την έξτρα προσπάθεια που χρειάζεται ώστε να κατανοήσει ο ένας τον άλλον. 

Δίδυμοι
Η ανάγκη σου για ασφάλεια και άνεση είναι έντονη σήμερα με τη Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου όλη μέρα. Η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Ήλιο και τον Ερμή και μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για συναισθηματική ανανέωση. Είσαι διατεθειμένη να αναζητήσεις ή να δημιουργήσεις τώρα το σύστημα υποστήριξης που χρειάζεσαι. Σήμερα είσαι αρκετά συναισθηματική. Και έχεις την τάση να είσαι λίγο αφηρημένη.

Καρκίνος
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να οικοδομήσεις συναισθηματική σχέση με τους άλλους και ενθουσιασμό για τις ιδέες και τα σχέδια σου. Μπορείς να βρεις πολλά κανάλια για να εκφραστείς. Μπορείς να γεμίσεις τα κενά με τους άλλους μέσα από χειρονομίες που δείχνουν στους ανθρώπους ότι σημαίνουν κάτι για σένα. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να δεις τα πράγματα καθαρά. 

Λέων
Η προσοχή σου σήμερα είναι στραμμένη στις δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να υποστηρίξεις τους στόχους σου. Αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα τα πράγματα γύρω σου, νιώθεις αποφασισμένη και είναι σαφής η κατεύθυνση που θέλεις να πάρεις. Καθώς η μέρα προχωρά γίνεσαι πιο ευαίσθητη σε ζητήματα που δημιουργούνται γύρω σου. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως δυσκολευτείς να καταλήξεις σε σωστά συμπεράσματα. Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος μέχρι να φτάσεις σε μια απάντηση, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα. 

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Νιώθεις πιο γενναία από το συνηθισμένο, ιδιαίτερα για να εκφράσεις τα συναισθήματα ή τις απόψεις σου και να πιστέψεις σε κάποιον ή κάτι. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από τους συνηθισμένους τρόπους σκέψης σου και να συνειδητοποιήσεις τις δυνατότητές σου. Όσο προχωρά η μέρα, πρόσεξε τα μπερδεμένα μηνύματα που ίσως παίρνεις. 

Ζυγός
Σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου η προσοχή σου στρέφεται σε παρελθοντικά θέματα. Είναι μια υπέροχη μέρα για να ανατρέξεις σε πρόσφατα γεγονότα και να ανακαλύψεις διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης τομέων της ζωής σου που έχουν χάσει την ελκυστικότητα ή δεν εξυπηρετούν πλέον ένα καλό σκοπό. Το να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο στον εαυτό σου είναι χρήσιμο. Οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ενδιαφέροντες και δημιουργικούς τρόπους σκέψης. 

Σκορπιός
Οι ενέργειες σήμερα είναι καλές. Η απόφαση να αφήσεις λίγο στην άκρη τις προσδοκίες και να απολαύσεις τη στιγμή είναι σωστή. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της φιλίας σου όλη μέρα, ενθαρρύνοντας σε να αναζητήσεις ανθρώπους με κοινή φιλοσοφία ζωής. Ο κόσμος σε βρίσκει ελκυστική περισσότερο από το συνηθισμένο, αλλά καλό είναι να παραμείνεις προσγειωμένη. Με τον Ερμή ανάδρομο είναι γενικά μια καλή στιγμή για να ξανασκεφτείς προβληματικούς τομείς, ιδιαίτερα όσους έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σου. Καθώς προχωρά η μέρα προσπάθησε να είσαι πιο προσεκτική με τις επικοινωνίες, μιας και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. 

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον ηλιακό τομέα της φήμης και της καριέρας σου όλη μέρα και ευνοεί τα επαγγελματικά και τις σχέσεις σου. Η ομιχλώδης σκέψη μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, ειδικά όσο προχωρά η μέρα, αλλά μπορείς να καταφέρεις να επικοινωνήσεις αυτό που θέλεις. Μπορεί να κάνεις κάποιες ενδιαφέρουσες συνδέσεις καθώς επιδιώκεις τους στόχους σου. Μια ματιά στο παρελθόν είναι ευεργετική σε αυτήν τη φάση.  

Αιγόκερος
Ακόμα κι αν νιώθεις ότι τα ερωτικά ή τα οικονομικά θέματα είναι στον αέρα, βλέπεις νέες προοπτικές. Και μέσα στις επόμενες εβδομάδες παίρνεις τις απαιτούμενες αποφάσεις. Στόχος σου τώρα να απολαύσεις την εξερεύνηση των επιλογών σου για καλύτερα αποτελέσματα. Όσο προχωρά η μέρα το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αφιερώσεις χρόνο να οραματιστείς το τι θα ήθελες να κάνεις στη ζωή σου. 

Υδροχόος
Σήμερα έχεις την τάση να εξετάζεις πρόσφατα γεγονότα και συζητήσεις, καθώς και το να εξετάζεις τρόπους βελτίωσης των τρόπων που επικοινωνείς. Κατανοείς καλύτερα τις εσωτερικές σου ανάγκες κι έτσι η λήψη αποφάσεων στο μέλλον θα είναι πιο σωστή. Αργότερα σήμερα ίσως σε πιάσει τεμπελιά, που μπορεί στην πραγματικότητα να σχετίζεται με την ανάγκη σου να μειώσεις τους περισπασμούς. Απόφυγε απρόσεκτες επικοινωνίες. 

Ιχθείς
Με τις σημερινές διελεύσεις η εστίαση είναι στους άλλους, στις σχέσεις σου και στη διαπραγμάτευση ή τη συμφιλίωση. Οι άλλοι σε υποστηρίζουν και είσαι έτοιμη να ανταποδώσεις τη χάρη. Ωστόσο τα στοιχεία που προκαλούν σύγχυση στις επικοινωνίες μπορούν να εμφανιστούν έντονα καθώς προχωρά η μέρα. Η επιθυμία για απόδραση είναι έντονη. Προσοχή γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η μέρα όμως ευνοεί τις ευχάριστες σκέψεις και μια νέα οπτική σε θέματα του παρελθόντος. 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164