Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι αισιόδοξες, αλλά είναι εύκολο να το παρακάνεις με τις προσδοκίες κάτω από το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Δία. Ο Δίας σε ενθαρρύνει να απολαύσεις ανέσεις, ενώ ο Ήλιος θέλει να απομακρυνθείς από τη ζώνη άνεσης σου για να βρεις νέες απολαύσεις και κανάλια έκφρασης. Είτε πρόκειται για το να θέλεις να εντυπωσιάσεις κάποιον που αγαπάς, είτε μόνο επειδή έχεις καλή διάθεση και θέλεις να μοιραστείς τη σημερινή μέρα. Εάν επενδύσεις σε λάθος πράγματα μπορεί να προκύψει κυκλοθυμία. Τα σκαμπανεβάσματα είναι πιθανά, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να δεις που πιέζεσαι πάρα πολύ.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις εμπνέουν καλή διάθεση, αν και μπορεί να νιώθεις αποτραβηγμένη με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα. Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία μπορεί επίσης να νιώσεις ψυχικές διακυμάνσεις λόγω υψηλών προσδοκιών. Υπάρχει κάποια τάση να υπερβαίνεις ή να αναγνωρίζεις τομείς όπου έχεις υπερβάλει, γι’ αυτό και η ανησυχία είναι πιθανή. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις μια σύγκρουση μεταξύ της έντονης ανάγκης σου για ασφάλεια και την παρόμοια μεγάλη επιθυμία για προσωπικό χώρο και αίσθηση αυτονομίας. Εξέτασε τρόπους για να διαχειριστείς τις προσδοκίες σου, να επιτύχεις ένα συμβιβασμό ή να βρεις μια καλύτερη ισορροπία.

Δίδυμοι
Η Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα όλη μέρα υπογραμμίζει την ανάγκη σου να εστιάσεις στην ευτυχία και την κοινωνική σου ζωή. Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να δεις την ευρύτερη εικόνα της ζωής και να αξιολογήσεις εάν τα πρόσφατα έργα βαδίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο με τον Ήλιο σε τετράγωνο με το Δία η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να αφήσει τους ανθρώπους ευάλωτους στην αυταπάτη. Πρόσεξε για εσφαλμένη κρίση σήμερα, καθώς μπορεί να μη δεις όλα τα γεγονότα. Προσπάθησε να μην αναλάβεις πάρα πολλά, ιδιαίτερα όταν υπηρετείς και βοηθάς άλλους, κάτι το οποίο έχεις κάνει περισσότερο από αρκετά πρόσφατα.

Καρκίνος
Υπάρχει μια γενική αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα απ’ όσα πραγματικά μπορούμε, λόγω ενός τετραγώνου Ήλιου – Δία. Παρόλο που εμπλέκονται πιθανές καλές προθέσεις, είναι καλύτερο να μην βασίζεσαι στις υποσχέσεις που δόθηκαν τώρα. Επίσης είναι σοφό να τιθασεύσεις τις δαπάνες και υπερβολές. Ο Ήλιος στον ηλιακό 2 ο οίκο σου αυτές τις μέρες, στρέφει την προσοχή σου στην πρακτική πλευρά της ζωής σου, αλλά και στις ανέσεις. Η σύγκρουσή του με το Δία αυτή τη στιγμή στον κοινωνικό σου τομέα, μπορεί να υποδηλώνει ένα αίσθημα διχασμού ανάμεσα στο να θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό ή να μείνεις στη θέση σου και αυτά που γνωρίζεις.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος σου και ανυπομονείς. Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Δία έχει ένα τρόπο να αποκαλύπτει περιοχές όπου έχουμε παρακάνει πράγματα. Στην περίπτωση σου ο Ήλιος στο ζώδιο σου έχει ενθαρρύνει την προσωπική εστίαση και στις προσπάθειες για αυτοβελτίωση, ενώ ο Δίας ωθεί τις επιδόσεις, τις φιλοδοξίες, την καριέρα ή τα επιτεύγματα. Θέλεις να τα κάνεις και τα δυο καλά αλλά κάτι πρέπει να δώσεις. Επέτρεψε στον εαυτό σου να ονειρευτεί αλλά προσπάθησε να μην το παρακάνεις.

Παρθένος
Ένα μέρος σου μπορεί να είναι ανήσυχο και πεινασμένο να βιώσει κάτι διαφορετικό τώρα, αν και μπορεί να είσαι χωρίς σχέδιο ή συγκεκριμένη κατεύθυνση αυτή τη στιγμή. Τα σχέδια για το μέλλον είναι σταθερά στο μυαλό σου, αλλά μέρος σου μπορεί να είναι προσκολλημένο στο παρελθόν ή να βρίσκει δικαιολογίες για να μην ακολουθήσει αυτό που θέλεις. Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Δία θα μπορούσες να είσαι δεμένη με υποχρεώσεις ή υπηρεσίες προς τους άλλους. Η ενοχή μπορεί να σε εμποδίσει να κάνεις τα δικά σου πράγματα ή να αισθάνεσαι προσωρινά λίγο ανασφαλής για τον εαυτό σου.

Ζυγός
Είναι καλύτερο να αποφύγεις τις υπερβολές ή την υπερβολική δέσμευση ως γρήγορη λύση σε ένα πρόβλημα σήμερα, με το τετράγωνο Ήλιου – Δία. Οι άνθρωποι μπορεί να δραματοποιούν τα πράγματα και να υπερβάλλουν με αυτή τη διέλευση στο παιχνίδι. Μπορεί να υπάρξει κάποια πίεση από φίλους ή ομάδες. Η δυσαρέσκεια με τις ρουτίνες ή την τρέχουσα κατάσταση των υποθέσεων μπορεί να είναι πιο εμφανής. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες για την εξισορρόπηση της οικείας και της κοινωνικής σου ζωής τώρα. Εάν περίμενες περισσότερα από μια προσπάθεια ή ακόμα και μια σχέση, καλά θα κάνεις να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου.

Σκορπιός
Με τη σημερινή όψη τετραγώνου του Ήλιου με το Δία μπορεί οι επιθυμίες σου μερικές φορές να είναι δύσκολο να εκπληρωθούν. Τα ένστικτα μπορεί να σου πουν ένα πράγμα και οι άνθρωποι να σου πουν κάτι άλλο σήμερα, καθιστώντας δύσκολο να καταλήξεις σε σαφείς αποφάσεις. Μπορεί να κινηθείς από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και η αλήθεια βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο. Κράτησε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά και ενώ πρέπει να ακούς τις απόψεις των άλλων, απέφυγε το να επηρεαστείς από υποσχέσεις που δόθηκαν τώρα, καθώς μπορεί να είναι δύσκολο να τηρηθούν.

Τοξότης
Η παραμονή της Σελήνης στο τομέα της χαράς και της απόλαυσης σου σε ενθαρρύνει να εκφραστείς και να χαρείς. Ωστόσο το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Δία μπορεί να οδηγήσει στο να πας τα πράγματα λίγο μακριά ή μπορεί να προκαλέσει ανησυχία, ειδικά αν έχεις κολλήσει σε μια ρουτίνα. Οι επιχειρηματικές ιδέες ή οι ιδέες για τα χρήματα μπορεί να είναι μεγάλες, αν και ίσως λίγο υπερβολικές ή ακόμα και να λείπουν σημαντικές λεπτομέρειες. Από την άλλη πλευρά μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι δεν έχεις χρόνο ή την ενέργεια για να πετύχεις τους μεγαλύτερους στόχους σου και να μπεις στον πειρασμό να παραλείψεις βήματα για να πετύχεις μια φιλοδοξία.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 4 ο οίκο σου και λαχταράς λίγη εξοικείωση. Ακόμα κι έτσι το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Δία μπορεί να σε βρει να ταλαντεύεσαι από μια γενναιόδωρη διάθεση σε ένα πιο σοβαρό πνεύμα και πάλι πίσω. Ο Δίας σε ενθαρρύνει να ρισκάρεις με την καρδιά ή τη δημιουργικότητα σου αυτές τις μέρες, αλλά η τρέχουσα αποστολή του Ήλιου είναι να προκαλέσει την επιθυμία για βαθύτερους δεσμούς και συνδέσεις και αυτός ο μίνι αγώνας μπορεί να φτάσει στο τέρμα. Πρόσεξε να μην αναλαμβάνεις υπερβολικούς κινδύνους ιδιαίτερα με τα χρήματα, καθώς το ένστικτο για τα οικονομικά ζητήματα είναι απροσδιόριστα.

Υδροχόος
Με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Δία η υπέρβαση είναι μια πιθανότητα. Μπορεί να πιστεύεις ότι μπορείς να διατηρήσεις την ειρήνη ευχαριστώντας τους πάντες, αλλά αυτή είναι μια σειρά υψηλότερη απ’ ότι νόμιζες. Αυτή η διέλευση ενεργοποιεί τους τομείς του σπιτιού, της οικογένειας και των συνεργασιών σου. Η ανησυχία είναι πιθανή εάν αισθάνεσαι καταβεβλημένη με πράγματα που θέλεις να κάνεις ή έχεις εμπλακεί σε ένα δίλλημα που σε αφήνει να αναρωτιέσαι ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σου. Έχεις μια πιο ποιοτική ανάγκη για ασφάλεια, αλλά είναι απαραίτητο να κάνεις ανεξάρτητα βήματα.

Ιχθύες
Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Δία μπορεί να φέρει μια σύγκρουση στο μυαλό σου ειδικά αν έχεις πάρα πολλά πράγματα μαζεμένα στο κεφάλι σου. Ο Ήλιος στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σε ενθαρρύνει να βελτιώσεις το παιχνίδι ρουτίνας σου και ο Δίας στον τομέα της επικοινωνίας σου είναι περίεργος και πεινασμένος να μάθει και να επιδιώξει πιο περιστασιακά ενδιαφέροντα. Ο
πειρασμός είναι να τα κάνεις όλα! Ωστόσο αυτό ασκεί υπερβολική πίεση στον εαυτό σου. Ένα σημείο ελέγχου σε ένα έργο μπορεί να αποκαλύψει το που ίσως υστερείς. Εάν ναι, ήρθε η ώρα να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου τα κίνητρα και να προσαρμόσεις τις προσδοκίες σου σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα.

Read More

And More