Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες δεν είναι ιδανικές για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων καθώς είναι εύκολο να χάσεις ή να αγνοήσεις βασικές λεπτομέρειες. Οι σχέσεις ή οι επιθυμίες μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση επειδή αισθάνεσαι διχασμένη στην εστίαση σου. Προσπάθησε να μην παραπλανήσεις τον ερωτικό σύντροφο σου με τη γλώσσα του σώματος ή με λάθη παράληψης. Με μια μικρή πρόκληση του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να αντιμετωπίσεις μια μικρή απογοήτευση επειδή εσύ αισθάνεσαι εκτός παιχνιδιού στα συναισθηματικά. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι μόνη.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι λίγο περίπλοκες για αυτό προσπάθησε να πειθαρχήσεις τον εαυτού σου και να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Απόφυγε σημαντικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου ή τα οικεία σου πρόσωπα. Ίσως άλλα να θέλεις να πεις κι άλλα να καταλάβουν. Μια μικρή απόδραση ή μια ευχάριστη δραστηριότητα θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις από το μυαλό σου αρνητικές σκέψεις. Εάν είσαι μόνη, ασχολήσου και φρόντισε τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια αποδιοργάνωση ή μια επιθυμία να ενεργήσεις βάση μιας μη ρεαλιστικής σκέψης ή ασυνήθιστης παρόρμησης. Μην χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό ή τα σχέδια σου και καθοδήγησε το μυαλό σου σε ευχάριστες και αισιόδοξες σκέψεις. Κάνε ένα διάλειμμα από τις συνήθεις ρουτίνες με τον αγαπημένο σου και προτίμησε μια μικρή, κοντινή απόδραση. Εάν είσαι μόνη, απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και τις ετικέτες απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Η Σελήνη συνεχίζει για ένα σημαντικό μέρος της ημέρας τη διέλευσή της στο ζώδιο του Τοξότη κι έτσι μπορείς να επωφεληθείς και να περάσεις ανέμελα και διασκεδαστικά. Στο δεύτερο μισό της ημέρας οι απαισιόδοξες σκέψεις αρχίζουν να εισβάλλουν στο μυαλό σου και να σου χαλούν τη διάθεση. Το πρόγραμμα της εβδομάδας που έρχεται σε αγχώνει και νιώθεις πως θα χρειαστεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Μην βιάζεσαι και μην απογοητεύεσαι χωρίς να ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Η συναισθηματική σου ζωή και η διάθεση σου έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Λέων
Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, την κρίση και τις αποφάσεις σου. Βάλε ένα φρένο στο μυαλό σου και σταμάτα να προσπαθείς να βρεις τρόπους να τα θέσεις όλα αυτά σε εφαρμογή. Απόλαυσε τη μέρα σου, τη συντροφιά και την αφοσίωση του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις και νιώθεις έτοιμη να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια, να εκτιμήσεις τα ψυχικά σου χαρίσματα και να αναζητήσεις τον άνθρωπο που θα τα εκτιμήσει.

Παρθένος
Ο καλύτερος τρόπος σήμερα να κατευνάσεις τα συναισθήματά σου που εμπεριέχουν αναπόληση, θυμό, κούραση, αναζήτηση και αγάπη είναι να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Απόφυγε το να μείνεις μόνη και προσπάθησε να επικοινωνήσεις με ευχάριστους και θετικούς ανθρώπους. Αφιέρωσε τον απαιτούμενο χρόνο στον σύντροφό σου και κάντε πράγματα μαζί που θα περιορίσουν καλού κακού τις συζητήσεις.

Ζυγός
Η ανεξαρτησία και οι προσωπικές σου ανάγκες είναι στο απόλυτο επίκεντρό σου. Μπορείς να επικοινωνήσεις βαθιά και ουσιαστικά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να λύσετε οποιαδήποτε διαφορά σας και κάθε είδους παρεξήγηση που συνέβη το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι μόνη, σε απασχολούν περισσότερο θέματα καθημερινότητας παρά η αναζήτηση του άλλου σου μισού. Τελικά φαίνεται πως έχεις συνηθίσει και αγαπήσει την ανεξαρτησία σου.

Σκορπιός
Κάποιες προθεσμίες φαίνεται να σε απασχολούν έντονα σήμερα και το άγχος τους δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις, να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τη μέρα σου όπως και όσο θα ήθελες. Ακόμη κι αν δεν μπορείς να συμβουλέψεις τον εαυτό σου καλά, το κάνεις ιδανικά για φίλους σου, οι οποίοι απευθύνονται σε σένα για να τους ανεβάσεις τη διάθεση. Ακολούθησε το πρόγραμμα του ερωτικού σου συντρόφου και τουλάχιστον για σήμερα, κάνε του τα χατίρια.

Τοξότης
Η Σελήνη επηρεάζει τον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου. Τα συναισθήματα σου είναι έντονα και κυρίαρχα, αλλά ίσως και λίγο περίπλοκα. Μην αγνοείς και μάλιστα τόσο επιδεικτικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Προκαλείς άθελά σου καταστάσεις που δεν είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν πολλά θετικά στη ζωή σου παρά τις συνθήκες καθημερινότητας που επικρατούν, για αυτό προτίμησε να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε αυτά.

Αιγόκερος
Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις θέματα που αφορούν στην οικογένεια, το σπίτι και τον εαυτό σου. Η αδικαιολόγητη καχυποψία σου ταλαιπωρεί τον ερωτικό σύντροφό σου και η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές τον φτάνεις στα όριά του. Το γεμάτο καθαρότητα βλέμμα σου και η ευάλωτη πλευρά του εαυτού σου δεν κρύβονται ό,τι και να κάνεις. Αυτό βέβαια είναι το δυνατό σου σημείο.

Υδροχόος
Προσπάθησε σήμερα να μην είσαι τόσο βιαστική με την επικοινωνία και τις κινήσεις σου. Η τακτοποίηση των πτυχών της ζωής σου που χρειάζονται μια βελτίωση ίσως να σου δημιουργήσουν ένα αίσθημα φόβου και ενοχών.
Λάβε δράση και φρόντισε να δώσεις στη μέρα τη διάθεση και το χρώμα που επιβάλλεται με τη συντροφιά βέβαια του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τις ανάγκες σου και τις προτεραιότητές σου και μην επιβαρύνεις την ψυχολογία σου.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι σημαντικές για συνειδητοποιήσεις σχετικά με την οικογένεια, τις αξίες, τα ταλέντα, την κατανομή των ευθυνών και τη δυναμική εξουσίας. Μην αφήνεις τα συναισθηματικά και τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου σε δεύτερη μοίρα. Μετάτρεψε σε ενδιαφέρουσα τη μέρα και πρόσθεσε το πάθος και τον ρομαντισμό που χρειάζεται. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις εξίσου όμορφα, να μοιραστείς συναισθήματα, φροντίδα και αγάπη με τους κοντινούς σου ανθρώπους.

Read More

And More