Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Το σημερινό τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει κάποια ανταγωνιστικά συναισθήματα. Είναι μια ιδιαίτερα προσωπική διέλευση με τον Άρη τον πλανητικό σου κυβερνήτη να διασχίζει το ζώδιο σου. Η επιθυμία σου να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου ή απλά να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο και να κάνεις τα δικά σου, είναι πιο δυνατή από το συνηθισμένο. Ωστόσο οι πιέσεις για ψυχραιμία ή τήρηση των κανόνων υπάρχουν επίσης προκαλώντας ένα δίλημμα. Το άγχος έρχεται σήμερα εάν πιέσεις διαδικασίες που θα πρέπει να αφεθούν και να ξεδιπλωθούν με την πάροδο του χρόνου.

Ταύρος
Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις συντομεύσεις ή να εκτονώσεις τις απογοητεύσεις σου με τον Άρη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Μια διαφορά απόψεων θα μπορούσε να σε εξοργίσει περισσότερο από το συνηθισμένο και είναι δύσκολο να κάνεις ή να σκεφτείς πολλά άλλα. Μπορεί να είσαι προσηλωμένη σε ένα άλυτο, απογοητευτικό θέμα. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι απροετοίμαστη και το κλειδί για να μειώσεις τις πιέσεις είναι να εντοπίσεις περιοχές όπου έχεις ήδη προσπαθήσει να ελέγξεις και στη συνέχεια συνειδητά να τις χαλαρώσεις λίγο.

Δίδυμοι
Οι διελεύσεις σήμερα τείνουν να στρέψουν την προσοχή σου στα βαθύτερα ζητήματα σου ή σε ένα παρατεταμένο πρόβλημα. Μπορεί να είναι καιρός να εξαλείψεις μια συνήθεια που δεν λειτουργεί προς όφελός σου αλλά δεν είναι απλή. Οι άνθρωποι σήμερα μπορεί να είναι πεισματάρηδες και οι τομείς που νιώθεις να στερείσαι ενέργεια, χρόνο ή χρήμα γίνονται πιο εμφανείς. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να αποφασιστούν οι προτεραιότητες αλλά το να αφήσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου θα βοηθήσει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Καρκίνος
Ο Άρης σήμερα συγκρούεται με τον Πλούτωνα και αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει μια σύγκρουση μεταξύ μιας σχέσης και των καθηκόντων, των ευθυνών ή των στόχων σου. Πρόσεξε να μην αναλάβεις περισσότερα από ότι μπορείς να φέρεις εις πέρας. Οι κοντινοί σου άνθρωποι μπορεί να φαίνονται αρκετά απαιτητικοί ή ακόμα και πιεστικοί αυτή τη στιγμή ή μπορεί να αισθάνεσαι παγιδευμένη στη μέση μιας μάχης για εξουσία.

Λέων
Μπορεί να εκνευριστείς με ένα θέμα σήμερα, αλλά οι διέξοδοι να εκφραστείς φαίνονται περιορισμένοι. Η επιθυμία να προωθείς την εργασία έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη σου να επεκταθείς, να μάθεις και να βιώσεις τη ζωή σου. Επίσης με το σημερινό τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα μπορεί να μην είναι εύκολο να γνωρίζεις πότε πρέπει να εγκαταλείψεις ένα επιχείρημα, μια γραμμή σκέψης ή μια δραστηριότητα αλλά είναι καλύτερο να αποφύγεις την ώθηση.

Παρθένος
Οι παρορμήσεις σου τείνουν να είναι έντονες σήμερα. Ο Άρης στον τομέα της οικειότητας σου αναμοχλεύει τα θαμμένα συναισθήματα και έρχεται σήμερα σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα επιδεινώνοντας πιθανώς εντάσεις στις σχέσεις. Οι δυσαρέσκειες μπορεί να εμφανιστούν αν κάποιος δεν σε παίρνει σοβαρά. Μπορεί να υπάρξει ένα αδιέξοδο ή απροσδόκητο γεγονός που σχετίζεται με τα οικονομικά ή τη δυναμική των σχέσεων.

Ζυγός
Οι απογοητεύσεις από τους άλλους θα μπορούσαν να είναι έντονες σήμερα και μπορεί να προκύψουν συναισθήματα αγανάκτησης με τον Άρη και τον Πλούτωνα να σχηματίζουν ένα τετράγωνο. Σκέψου πως η παρορμητικότητα και η ανυπομονησία μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τώρα. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων και στα δικά σου συναισθήματα και φόβους. Είναι ωστόσο μια καλή στιγμή για να αφήσεις κάτι αρνητικό ή άχρηστο πίσω σου.

Σκορπιός
Με τη σημερινή διέλευση Άρη – Πλούτωνα είναι καλύτερο να είσαι πιο προσεκτική, λόγω της τάσης να πιέζεις θέματα που μπορεί να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα. Ο ανταγωνισμός είναι καλός με μέτρο αλλά αυτή η διέλευση τείνει να ασκεί πίεση. Η επιθυμία σου να κάνεις κάτι για μια αφόρητη κατάσταση είναι έντονη σήμερα καθιστώντας δύσκολο το να απομακρυνθείς από τη σύγκρουση. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να μένει σε κάτι που λειτουργεί εις βάρος σου ή η ανάγκη να έχεις δίκιο έχει προκαλέσει ανθυγιεινή ένταση, ήρθε η ώρα να δουλέψεις σε στρατηγικές για να μειώσεις το άγχος.

Τοξότης
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανησυχίες που σε πιέζουν σήμερα καθώς ένα τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις μια σύγκρουση σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή διαφωνίες που σχετίζονται με χρήματα, ιδιοκτησία ή αξίες. Μέσω αυτών μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου και την κατάστασή σου. Ο στόχος είναι να διαχειριστείς τους φόβους και τις ανασφάλειες που σε εμπόδισαν να ακολουθήσεις την καρδιά σου, να κυνηγήσεις την αγάπη ή να εκφραστείς δημιουργικά.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας σου ενθαρρύνοντας την επιθυμία να μπεις δυναμικά μέσα στις καταστάσεις. Το σημερινό τετράγωνο του Άρη – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση. Ο Άρης αυτήν τη στιγμή διέρχεται στον ηλιακό 4ο οίκο σου ανακατεύοντας τη θαμμένη ύλη σε συναισθηματικό επίπεδο ή δίνοντας ενέργεια στο σπίτι και την προσωπική σου ζωή. Κάτι μπορεί να το αισθάνεσαι υπερβολικό και αν ναι, είναι καλό να αναγνωρίσεις την ανάγκη για χαλάρωση και αποτοξίνωση.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου διεγείροντας την ανάγκη σου για επαφή με τους άλλους. Αν και είναι μια διέλευση που προάγει την ισορροπία, μια όψη Άρη – Πλούτωνα στο παιχνίδι μπορεί να αυξήσει την ένταση. Αυτή η επιρροή μπορεί να επιδεινώσει μακροχρόνια ζητήματα ελέγχου. Μπορεί να νιώσεις ένταση για τις προθεσμίες ή ανυπόμονη με θέματα που δεν προχωρούν με τον ρυθμό που θα ήθελες. Κάτω από αυτές τις διελεύσεις οι ανησυχίες φαίνεται να μεγεθύνονται.

Ιχθείς
Μπορεί να υπάρξει συσσώρευση πίεσης σε μια φιλία ή ένα έργο σήμερα και μια όψη Άρη – Πλούτωνα μπορεί να υποδεικνύει αναδυόμενες δυσαρέσκειες που σχετίζονται με διαφορετικές αξίες, θέματα σεβασμού και παρόμοια. Εάν έχεις κρατήσει πάρα πολλά για τον εαυτό σου το άγχος μπορεί να σε καταβάλλει. Οι περιοχές έντασης έχουν να κάνουν με τα υπάρχοντα, την ιδιοκτησία, τα χρήματα, τα όρια, την κτητικότητα ή το σεβασμό. Το θετικό είναι πως μπορείς να εντοπίσεις βαθύτερα προβλήματα.

Read More

And More