Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μια διέλευση Ήλιου – Δία σήμερα σου δίνει μια θετική και πρακτική εστίαση. Ίσως αποφασίσεις να ξεφορτωθείς ένα βάρος ή να αναλάβεις ένα έργο που σχετίζεται με τη διαχείριση χρημάτων. Μπορεί να είναι μια μέρα για να αποκαλύψεις έναν πόρο ή μια πληροφορία που είχε χαθεί ή κρυφτεί εδώ και καιρό. Εφαρμόζεις τη σοφία, τη διαίσθηση και την εμπειρία σου με χρήσιμους ευεργετικούς τρόπους. Οι σημερινές βελτιώσεις είναι πολύ ευπρόσδεκτες! Αυτή επίσης είναι μια καλή μέρα για επαγγελματικές ιδέες που κερδίζουν χρήματα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για σκέψη με μεγάλες εικόνες.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να δεις τη φωτεινή πλευρά μιας κατάστασης. Ο Ήλιος εναρμονίζεται με το Δία και αφού ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο σου, νιώθεις αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Γρήγορα αποκτάς υποστήριξη και συνεργασία από τους άλλους σήμερα. Η σκέψη σου είναι ευρεία, βοηθώντας σε να αποκτήσεις προοπτική, ιδιαίτερα σε μια φιλία ή μακροπρόθεσμο στόχο. Η επιθυμία να απελευθερωθείς από μια περιοριστική κατάσταση ή νοοτροπία είναι κίνητρο. Η δικτύωση μπορεί να είναι επωφελής. Οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων βελτιώνονται, αν και αυτό μπορεί να οφείλεται στην τάση να βλέπεις πιο καθαρά τις θετικές δυνατότητες.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη λαμβάνει μια ώθηση από το Δία στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα, ενθαρρύνοντας κάποιο επίπεδο μοναξιάς για να λύσεις προβλήματα και να βασιστείς στη διαίσθηση και την εμπειρία ή τη σοφία σου. Το να ανταποδίδεις ή να υποστηρίζεις άλλους μπορεί να σε ανταμείβει τώρα ιδιαίτερα. Η δουλειά ή οι καλές πράξεις που έχεις κάνει στο παρελθόν μπορεί να αποδώσουν ή να ανακτήσεις κίνητρα και φιλοδοξίες, νιώθοντας έμπνευση από μέσα προς τα έξω. Τα προβλήματα μπορεί εντελώς ξαφνικά να φαίνονται λίγο πιο εύκολα στην επίλυση.

Καρκίνος

Οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να τονώσουν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου. Ο Ήλιος και ο Δίας σχηματίζουν μια αρμονική όψη σήμερα και το να βοηθάς άλλους ή να μαθαίνεις νέα πράγματα μπορεί να είναι απίστευτα ευχάριστο τώρα. Μπορείς να προσελκύσεις μια νέα γραμμή μελέτης ή να αισθανθείς κίνητρο να εξερευνήσεις ένα θέμα πιο βαθιά. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι νέο. Υπάρχει η αίσθηση ότι μπορείς να σημειώσεις πρόοδο σε βασικούς τομείς της ζωής σου, ιδιαίτερα με τη μάθηση, τη δικτύωση, τη μεταφορά, νομικά θέματα, τις φιλίες, τις εκδόσεις, την προώθηση και τα μακροπρόθεσμα όνειρα κι στόχους.

Λέων

Με τη σημερινή χαρούμενη διέλευση Ήλιου – Δία μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για σύνδεση, συνομιλία, υποστήριξη και επίλυση προβλημάτων. Η επιλογή τώρα μπορεί να είναι ένα μυστήριο προς επίλυση ή ένα υπέροχο εύρημα. Μπορεί να μάθεις κάτι πολύτιμο μέσω έρευνας ή για την καριέρα σου, έναν οικείο σύντροφο ή τον εαυτό σου. Έχεις το μέλλον στο μυαλό σου και μπορεί να είσαι πολύ ενθουσιασμένη με νέες πρωτοβουλίες. Φρέσκα ξεκινήματα βάζουν τα μπλοκαρίσματα στην άκρη και η πρόοδος είναι δυνατή. Η αισιοδοξία σου κυριαρχεί και σε βοηθά να ξεπερνά μικρά προβλήματα.

Παρθένος

Μπορεί να ενθουσιαστείς με την κατάρτιση σχεδίων για το γράψιμο, την ομιλία και τη μάθηση ή τη συνομιλία με κάποιον ειδικό σήμερα. Ψάχνεις να σημειώσεις πρόοδο, να αναπτυχτείς και να βελτιωθείς. Οι άνθρωποι έχουν χρήσιμα ή εμπνευσμένα πράγματα να μοιραστούν μαζί σου. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να είσαι κοντά με άλλους, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες χαρούμενες και ενθαρρυντικές ανταλλαγές. Οι ενέργειες τείνουν να ευνοούν τα νέα ξεκινήματα. Οι στενές σχέσεις και οι συνεργασίες επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από τη μεγαλύτερη διαδραστικότητα και διαφάνεια.

Ζυγός

Με τη σημερινή αρμονία Ήλιου – Δία η διάθεση σου είναι εύθυμη. Η εστίαση σε δραστηριότητες που βοηθούν στην προώθηση των πρακτικών στόχων σου μπορεί να είναι χρήσιμη και καρποφόρα. Μπορεί να υπάρξουν βελτιώσεις ή ανάπτυξη σε μια σχέση, στην οικεία ζωή σου, με ένα συνάδελφο ή με την ίδια τη δουλειά. Οι στενές σχέσεις μπορεί να ανοίξουν και μπορεί να καταλήξεις σε μια ευχάριστη συμφωνία με κάποιον. Η λήψη μιας νέας και ανοιχτής προσέγγισης στη ζωή είναι το κλειδί για τα οφέλη αυτή τη στιγμή. Μπορεί να φτάσουν καλά νέα ή λόγια για την υγεία και η εύρεση λύσεων στα προβλήματα είναι πιο απλή απ’ ότι συνήθως.

Σκορπιός

Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Δία μπορεί να ενθαρρύνει ζεστές, χαρούμενες ανταλλαγές με άλλους που ανεβάζουν τη διάθεση σου. Όσο κι αν σκέφτεσαι για νέες εκδόσεις, θα τα πας πολύ καλύτερα αν νιώσεις την έμπνευση τώρα και εργαστείς περαιτέρω, πριν ξεκινήσεις ένα ολοκαίνουργιο έργο ή προσπάθεια. Μπορεί να υπάρχει λόγος για να γιορτάσεις και ακόμα και αν δεν είναι προφανής λόγος είναι πιθανό να βρεις. Θέλεις να ξεκινήσεις φρέσκα πράγματα ή να δώσεις νέα πνοή στο δημιουργικό ή ρομαντικό κόσμο σου και οι αλληλεπιδράσεις σου είναι θετικές και εστιασμένες σε ένα λαμπρό μέλλον. Αναζητάς ανάπτυξη, βελτίωση, πρόοδο και νόημα.

Τοξότης

Η σημερνή διέλευση Ήλιου – Δία σε ξεσηκώνει για να βάλεις περισσότερη καρδιά και ενέργεια στην οικιακή σου ζωή και την εργασία ή τις προσπάθειες υγείας σου. Μπορεί να δεχτείς τη βοήθεια κάποιου ή να αφήσεις μνησικακίες και να νιώσεις καλύτερα για το μέλλον σου όταν το κάνεις. Η ζωή στο σπίτι είναι ικανοποιητική καθώς επιδιώκεις να βελτιωθείς, αντί να εστιάσεις στα ελαττώματα. Είναι καιρός να ακολουθήσεις το ένστικτο σου σχετικά με τα έργα και τις προσπάθειες σου. Νιώθεις παρηγοριά αλλά και αισιοδοξία. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που αναγνωρίζεις τι πρέπει να αλλάξεις στο εσωτερικό ή στην προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερως

Η αίσθηση της διασκέδασης και η στάση σου σήμερα μπορεί να ανοίξει ευκαιρίες για σένα, ιδιαίτερα σε σχέση με δημιουργικά έργα και σχέσεις. Με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Δία, νιώθεις πιο αισιόδοξη με αυτό που έχεις μπροστά σου. Βάζεις περισσότερο τον εαυτό σου στις μαθησιακές σου προσπάθειες, στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, στα γραπτά, στις γνωριμίες ή στους δημιουργικούς κόσμους σου και σήμερα, μπορεί να απολαύσεις μια περίοδο σε έναν ή περισσότερους τομείς. Μπορεί να συνδεθείς με κάποιον ειδικό ή να σκεφτείς μια πρωτότυπη ιδέα που σε ωφελεί.

Υδροχόος

Είναι φυσικό και πάλι σήμερα να νιώθεις αισιόδοξη ή πιο ανάλαφρη, καθώς ανοίγεις το μυαλό σου και αναζητάς τρόπους βελτίωσης και εξέλιξης. Μπορεί να αισθάνεσαι μια αίσθηση ολοκλήρωσης ή ελπίδας στις επιχειρήσεις και ισχυρότερη σύνδεση στην προσωπική σου ζωή. Η καλλιέργεια των αναγκών σου για γαλήνη, ησυχία και εξοικείωση είναι αυτή τη στιγμή ευεργετική. Το να σε οδηγεί τώρα είναι μια ευχάριστη αίσθηση ότι προχωράς μπροστά και ότι έχεις περισσότερες επιλογές. Ο στόχος είναι να είμαστε στην κορυφή των πραγμάτων, ιδιαίτερα σε οικονομικό και εγχώριο επίπεδο. Ταυτόχρονα οι ενέργειες υποστηρίζουν τη φιλικότητα και τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις.

Ιχθύες

Μια διέλευση Ήλιου – Δία σήμερα, προσθέτει ένα υγιές στρώμα ενθουσιασμού και αυτοπεποίθησης στη ζωής σου. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα εμπόδια στη ζωή σου. Η επίλυση ενός προβλήματος μπορεί να άρει τα εμπόδια και να νιώθεις πιο ελεύθερη. Υπάρχει ζεστή και φιλική ενέργεια και οι γύρω σου εκτιμούν την άποψη και την παρέα σου. θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου σε καλή θέση για να εκφραστείς δημιουργικά, να μάθεις κάτι νέο, να αναπτύξεις τις σπουδές σου ή τα σχέδια για κατοικίδια, να κάνεις θελήματα, ένα σύντομο ταξίδι ή να ασχοληθείς με ένα έργο. Οι επιλογές επικοινωνίας ή μεταφοράς μπορεί τώρα να ανοίξουν.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @leoniehanne

Read More

And More