Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Άρης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου αυτές τις μέρες είναι δυνατός για να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια στις επιδιώξεις σου. Αυτή είναι γενικά μια εξαιρετική στιγμή για να ολοκληρώσεις τα πράγματα. Ωστόσο στο πρώτο μισό της ημέρας, μπορεί να υπάρξει κάποια αρνητική σκέψη, απόσυρση ή συναισθηματική απόσταση στις αλληλεπιδράσεις σου. Ευτυχώς είναι
απίθανο να είναι ένα σύμπτωμα μεγαλύτερου προβλήματος. Αντίθετα είναι μια περίοδος που είσαι πιο αυτό – προστατευτική και προσεκτική με τα συναισθήματα σου απ’ ότι συνήθως. Καθώς η Σελήνη μεταβαίνει αργότερα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας χρειάζεσαι περισσότερη γαλήνη και ησυχία.

Ταύρος
Στο πρώτο μισό της ημέρας, αν οι περιστάσεις φαίνεται να απαιτούν να αποδείξεις πράγματα στον εαυτό σου, αναρωτήσου αν είναι κάτι που πραγματικά πρέπει να κάνεις. Στόχος να σπείρεις τους σπόρους της επιτυχίας προχωρώντας πάνω από τις ανασφάλειες σου χωρίς να τις αγνοείς. Στην πραγματικότητα είναι μια καλή στιγμή να τα εξερευνήσεις και να μάθεις από αυτά. Στο μεταξύ μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με ένα άτομο, ένα έργο ή μια κατάσταση ή πιθανώς μια αγορά. Αναζήτησε τρόπους για να απολαύσεις τον εαυτό σου χωρίς ενοχές. Η μέρα ωστόσο προχωρά πιο ομαλά.

Δίδυμοι
Μπορεί να νιώθεις ιδιαίτερα απασχολημένη τώρα και ενώ ένα μέρος σου εξακολουθεί να είναι σε οικιακή διάθεση αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι και οι περιστάσεις μπορεί να μη σου επιτρέπουν την απόλαυση της ηρεμίας. Αν τα πράγματα είναι χαοτικά, το κόλπο είναι να κρατάς το μυαλό σου νηφάλιο. Μπορεί να είναι καλή ιδέα να είσαι δραστήρια με άτομα που αγαπάς και να εκμεταλλευτείς την ενέργεια με ικανοποιητικό τρόπο, αντί να περνάς από τη μια δραστηριότητα στην άλλη. Μπορεί επίσης να νιώθεις μια έντονη ανάγκη να αναγνωριστείς για τις προσπάθειες σου από τα πιο αγαπημένα ή πιο κοντινά σου άτομα.

Καρκίνος
Με τον Άρη στον τομέα της επικοινωνίας σου να επιταχύνει τη σκέψη σου, μερικές φορές είσαι πολύ διασκορπισμένη για να εστιάσεις σε ένα πράγμα και να το αντιμετωπίζεις χωρίς περισπασμούς. Έχεις επίσης την τάση για πιο άμεση επικοινωνία και ένα ιδιαίτερο πάθος για τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Με τη σημερινή όψη Άρη – Χείρωνα ωστόσο κάποιες παθητικές – επιθετικές αποχρώσεις μπορεί να σε εκνευρίσουν. Αυτή η διέλευση προκαλεί εσωτερική ανησυχία και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να έρθεις σε επαφή με αυτό που λαχταράς. Αργότερα σήμερα, η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και προμηνύονται νέα ξεκινήματα.

Λέων
Η επιθυμία να νιώθεις πιο ασφαλής και άνετη είναι ο οδηγός πίσω από πολλά απ’ όσα κάνεις σήμερα. Θα μπορούσες επίσης να βρεις ένα λάθος ή μια ασυνέπεια που χρειάζεται διόρθωση, αλλά προσπάθησε να μην το αφήσεις αυτό να σε αποθαρρύνει. Η μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αργότερα σήμερα, μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη διέλευση. Αυτός ο σύντομος κύκλος που διαρκεί λίγο περισσότερο από δυο μέρες είναι εξαιρετικός για θεραπευτικές δραστηριότητες, για να κρατάς τον εαυτό σου και να ανανεωθείς συναισθηματικά.

Παρθένος
Ενώ το ένστικτο σου είναι συχνά σε πρώτη θέση αυτές τις μέρες, μπορεί να μη σε εξυπηρετήσει στο πρώτο μισό της ημέρας. Αυτό δεν οφείλεται στο ότι η διαίσθηση σου είναι απενεργοποιημένη, αλλά λόγω της ενοχής ή του φόβου που καλύπτει τα συναισθήματα σου. Η αυτοπεποίθηση σου προς το παρών μπορεί να έχει πέσει, αλλά αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου για να κάνεις μια αξιολόγηση. Είναι λογικό να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστείς τα πράγματα πριν κάνεις μεγάλες κινήσεις. Η μέρα προχωρά πιο ομαλά, καθώς αργότερα σήμερα η Σελήνη κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου.

Ζυγός
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες δεύτερες εικασίες στο πρώτο μισό της ημέρας και οι πρώτες εντυπώσεις ή τα συναισθήματα μπορεί να είναι άκαρπες. Προσπάθησε να εστιάσεις σε τρέχοντα έργα και προτεραιότητες αντί να προσπαθείς να προωθήσεις τα πράγματα. Σκέψου να συγχωρήσεις τον εαυτό σου και να υιοθετήσεις μια πιο δημιουργική και χαλαρή προσέγγιση στη ζωή σου. Εξέτασε, αλλά απέφυγε την ενοχή ή το φόβο. Αργότερα σήμερα τα πράγματα φαίνονται πιο ξεκάθαρα, καθώς η Σελήνη μετακινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος υπενθυμίζοντας σου τις ευθύνες σου.

Σκορπιός
Στο πρώτο μισό της ημέρας πρόσεξε και απέφυγε την υπερβολή που μπορεί να σε οδηγήσει η ανησυχία σου και που μπορεί να προκαλέσει μια νωθρότητα και πιθανώς ενοχές. Εάν δε νιώθεις έτοιμη να πάρεις μια απόφαση μην πιέζεσαι και μην το κάνεις. Αποσυνδέσεις μπορεί να προκύψουν λόγω κακού συγχρονισμού, έλλειψης εμπιστοσύνης ή φόβου απόρριψης. Ωστόσο όσο
η μέρα προχωρά η Σελήνη μετακινείται στον τομέα του πνεύματος σου, προκαλώντας την ανάγκη για αλλαγή ρυθμού. Η σύνδεση με ένα στόχο που σχετίζεται με την ευτυχία και την εκπλήρωση μπορεί να είναι ενθαρρυντική.

Τοξότης
Το πρώτο μισό της ημέρας η άποψη σου για μια κατάσταση μπορεί να είναι λίγο άστοχη προσωρινά. Μπορεί να σου δώσει μια παύση, η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να ρυθμίσεις τον εαυτό σου και τις προσπάθειες σου. Γνωρίζοντας το γιατί, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και μπορεί να βοηθηθείς στο να συγκεντρωθείς. Αυτές οι μέρες είναι γενικά εξαιρετικές για επιδιώξεις, φιλοδοξίες και κίνητρα. Ακόμα και με αυτή τη δυναμική ενέργεια πρέπει να προσέχεις άλλα θέματα και να προσαρμόζεσαι περιστασιακά. Η Σελήνη αργότερα μετακινείται στον ηλιακό 8ο οίκο σου ξεκινώντας ένα διήμερο κύκλο αυξημένης ενδοσκόπησης.

Αιγόκερως
Το πρώτο μισό της ημέρας προσπάθησε να μην αγχώνεσαι για πράξεις ή για την αδράνεια από κοντινά σου πρόσωπα. Μπορεί να υπάρχουν δυσαρέσκειες και αυτές να είναι χρήσιμες για τον εντοπισμό προβλημάτων. Αναγνώρισε ότι οι συναισθηματικές σου ανάγκες για υποστήριξη είναι πιο έντονες απ’ ότι συνήθως και ότι δε συγχρονίζονται όλοι προσωρινά με αυτή την ενέργεια. Η
πραγματοποίηση ορισμένων επεξεργασιών και προσαρμογών μπορεί να είναι ενοχλητική αλλά πολύτιμη. Η μέρα προχωρά με λιγότερη αναποφασιστικότητα, καθώς η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου αργότερα σήμερα, σηματοδοτώντας μια πιο κοινωνική περίοδο.

Υδροχόος
Αν και είναι γενικά μια πολύ δυναμική στιγμή για τον οικείο σου κόσμο αυτές τις μέρες, σήμερα είναι καλύτερο να κάνεις αξιολογήσεις και προσαρμογές παρά για να προχωρήσεις. Τα ελαττώματα μπορεί να αποκαλυφθούν ή να τα δεις πιο καθαρά. Αφιέρωσε χρόνο για επεξεργασία, προσαρμογή και αξιολόγηση. Η μέρα προχωρά με περισσότερη σαφήνεια και αίσθηση του σκοπού. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της υγείας και των συνηθειών σου, ενθαρρύνοντας ένα έντονο ενδιαφέρον για τη φροντίδα των επιχειρήσεων. Δραστηριότητες που επαναφέρουν τη ζωή σου σε καλό δρόμο με ουσιαστικούς τρόπους μπορεί να είναι στο επίκεντρο.

Ιχθύες
Αν και η σύνδεση είναι συχνά αυθόρμητη και δυναμική αυτές τις μέρες, οι διελεύσεις το πρώτο μισό της ημέρας φαίνεται να σε επιβραδύνουν. Η απόκτηση προοπτικής για ένα θέμα μπορεί να είναι χρήσιμη, αλλά πρόσεξε την τάση του να το παρακάνεις με αμφιβολίες. Κάποια αναποφασιστικότητα μπορεί να σου στερήσει ζωτικό χρόνο, αλλά η υπερβολική ποσότητα μπορεί να σε κρατήσει στο κενό. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μεταβαίνει στο δημιουργικό σου τομέα και ενισχύει τη διάθεση σου. Μια θετική ένδειξη υποστήριξης από άτομα που σε ενδιαφέρουν μπορεί να είναι στο προσκήνιο.

Read More

And More