Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Τα επίπεδα ενέργειας σου βελτιώνονται σήμερα. Οι ενέργειες υποστηρίζουν πλέον δομημένες και πρακτικές δραστηριότητες, αλλά εκεί βρίσκεται επίσης απόλαυση και ικανοποίηση. Με ένα τρίγωνο Άρη – Κρόνου σήμερα, είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να κρίνεις τα όρια σου, οδηγώντας σε, σε καλύτερες επιλογές και σχέδια. Επιμένεις σήμερα και η προθυμία σου να δουλέψεις σκληρά μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου ή τουλάχιστον να ακολουθήσεις αυτό το δρόμο. Ωστόσο αυτή τη μέρα πριν την Ηλιακή έκλειψη, είναι καλύτερο να εμπνευστείς πριν θέσεις σε κίνηση ολοκαίνουργια σχέδια.

Ταύρος

Η σημερινή επιρροή Άρη – Κρόνου βοηθά ακόμα και τη διάθεση σου. Μπορεί να απολαμβάνεις πολύ να κάνεις κάτι παραγωγικό και είναι μια εξαιρετική στιγμή να συνεργαστείς με άλλους για ένα κοινό στόχο. Ακόμα κι αν είναι μόνο με ένα έμπιστο άτομο, είσαι στα καλύτερα σου τώρα για μια συνεργασία ή μια ομάδα και μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα. Η εστίαση σου έχει βελτιωθεί και σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να δεις αποτελέσματα για τις προσπάθειες σου. Λάβε υπόψη σου ότι μια έκλειψη Ηλίου θα συμβεί αύριο και ίσως θελήσεις να σταματήσεις τις ολοκαίνουργιες πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι

Καθώς φτάνεις σε μια αποστολή ή σχέδιο, η συγκέντρωση σου βελτιώνεται. Ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για την πρακτική πλευρά των προσπαθειών σου και είσαι πρόθυμη να καταβάλεις επιπλέον προσπάθεια για να εξασφαλίσεις ή να ολοκληρώσεις κάτι σημαντικό για σένα. Μπορεί να καταλήξεις σε εξαιρετικά εφαρμόσιμες μακροπρόθεσμες στρατηγικές. Να θυμάσαι ότι αυτό που κατασκευάζεις τώρα μπορεί να έχει ισχύ, αλλά είναι σημαντικό να αναβάλλεις μεγάλες εκτοξεύσεις, καθώς βρισκόμαστε μόνο μια μέρα πριν από μια έκλειψη. Είναι απίθανο να είναι η πιο περιπετειώδης μέρα, αλλά μπορεί κάλλιστα να την καλωσορίσεις.

Καρκίνος

Βρες τρόπους να αξιοποιήσεις στο έπακρο το χρόνο σου για να απολαύσεις τον εαυτό σου, με ένα χρήσιμο τρίγωνο Άρη – Κρόνου σήμερα. Τα δημιουργικά έργα που απαιτούν πρακτική πινελιά ή λεπτομέρεια μπορούν να ωφεληθούν. Το να προσαρμόζεις τον εαυτό σου και να αφήνεις τη διαδικασία να ξεδιπλωθεί, έρχεται πιο εύκολα κάτω από αυτή την επιρροή. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση να προσαρμόσεις τον εαυτό σου σε κάτι σημαντικό. Η κοινή χρήση των σχεδίων σου ή ο καταιγισμός ιδεών για να βελτιώσεις, η δημιουργία εσόδων από ένα χόμπι, η επιπλέον προσπάθεια για ένα δημιουργικό έργο ή η ανάπτυξη ικανοποιητικών κανόνων ή προσδοκιών σε μια σχέση μπορεί να είναι στο επίκεντρο.

Λέων

Επωφελήσου από το σημερινό τρίγωνο Άρη – Κρόνου, καθώς ενθαρρύνει την αναδιοργάνωση του οικιακού περιβάλλοντος, τις οικογενειακές αναζητήσεις και τις εποικοδομητικές δραστηριότητες. Με αυτή τη διέλευση στο παιχνίδι, όσο πιο παραγωγική είναι η προσπάθεια τόσο το καλύτερο. Είσαι έτοιμη να αφοσιωθείς σε ουσιαστικά έργα και να σημειώσεις πρόοδο. Σταθερή ενέργεια είναι μαζί σου για να κάνεις τα πράγματα και να βηματίσεις τον εαυτό σου μετά από ταραχώδεις μέρες. Η εργασία σε εγχώρια έργα που έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη μπορεί να είναι ικανοποιητική. Σκέψου ότι με μια Ηλιακή έκλειψη αύριο, είναι καλύτερο να μην ξεκινήσεις κάτι
επίσημα.

Παρθένος

Με το σημερινό τρίγωνο Άρη – Κρόνου, μπορείς να ασχοληθείς με τη δουλειά, τα έργα ή τα ενδιαφέροντα σου και να νιώθεις ικανοποιημένη που προχωράς. Η συνεργασία με κάποιον ένας προς έναν μπορεί να έχει αμοιβαίο όφελος. Η αυτοπεποίθηση προέρχεται από την εκπλήρωση των ευθυνών σου και τη λήψη ώριμων επιλογών σήμερα. Οι διαπραγματεύσεις μπορούν να πάνε καλά και η αξιοπιστία μπορεί να φέρει τις περισσότερες ανταμοιβές στις σχέσεις σου. Χρησιμοποιείς την ενέργεια και την αυτοπειθαρχία για να προωθήσεις ένα έργο ή στόχο. Σήμερα είναι καλή ιδέα να κατανοήσεις καλύτερα τις δυνατότητες σου και τι είναι πολύτιμο για σένα.

Ζυγός

Είναι πιο φυσικό από το συνηθισμένο να εστιάσεις στις προτεραιότητες σου και να απολαύσεις τη διαδικασία σήμερα. Έχεις καλή ενέργεια μαζί σου για να φροντίσεις να καταβάλεις συντονισμένη προσπάθεια και ενέργεια σε κάτι που αξίζει τον κόπο. Η εκπλήρωση των ευθυνών σου είναι ικανοποιητική. Ωστόσο με μια έκλειψη που θα συμβεί αύριο, ίσως είναι καλύτερο να βάλεις τη λήψη αποφάσεων σε ένα ράφι και αντί αυτού να επικεντρωθείς στο να ολοκληρώσεις τη δουλειά που πρέπει να κάνεις. Ένα τρίγωνο Άρη – Κρόνου βοηθά.

Σκορπιός

Με ένα τρίγωνο Άρη – Κρόνου σήμερα έχεις απίστευτο κίνητρο για να ολοκληρώσεις τα πράγματα. Το πιο σημαντικό, είσαι πρόθυμη να ξεκινήσεις από μικρά πράγματα και να εργαστείς για τα μεγάλα. Αυτή η υπομονή είναι πιθανό να σε ανταμείψει. Με τον Άρη που αυτή τη στιγμή διέρχεται στο ζώδιο σου σε αρμονία με τον πειθαρχημένο Κρόνο, θα εστιάσεις γρήγορα στις προτεραιότητες σου. Ωστόσο παίρνεις τα πράγματα αργά αλλά σταθερά και σίγουρα θα απολαύσεις τη διαδικασία. Το να ανταποκρίνεσαι στις ευθύνες σου και να χτίζεις κάτι πολύτιμο είναι τώρα πιο ικανοποιητικό.

Τοξότης

Είναι πιο πιθανό να εκτιμήσεις κάποιο επίπεδο μοναξιάς για να ρίξεις μια ματιά στα έργα ή τη δουλειά σήμερα ή για κάποιο προβληματισμό. Με το σημερινό τρίγωνο Άρη – Κρόνου μπορεί να ανακαλύψεις ότι το να ρίχνεις την ενέργεια σου σε ένα συγκεκριμένο έργο μπορεί να είναι ανακουφιστικό με όλους τους σωστούς τρόπους. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι επαναφέρεις
κάποια μικρή περιοχή της ζωής σου σε καλό δρόμο, οργανωμένη ή με άλλο τρόπο λειτουργεί ομαλά και αυτό μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικό. Τα θαμμένα ή παραμελημένα θέματα μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σου και η εργασία πάνω σε αυτά μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μελλοντική επιτυχία.

Αιγόκερως

Με μια Ηλιακή έκλειψη που θα συμβεί αύριο, το σήμερα είναι καλύτερο για να δέσεις χαλαρά άκρα παρά για να ξεκινήσεις κάτι νέο. Το να κάνεις ένα βήμα τη φορά μπορεί να σε ανταμείψει, με ένα τρίγωνο Άρη – Κρόνου στο παιχνίδι σήμερα. Αξιόπιστη ενέργεια είναι μαζί σου για να εμπλακείς σε πρακτικά έργα, ομαδική εργασία, προσωπικά ενδιαφέροντα και σπουδές. Μπορεί να είναι ικανοποιητικό να ανταποκρίνεσαι στις ευθύνες σου, να οργανώνεις ή να διορθώνεις ένα τομέα της ζωής σου τώρα, με αυτήν την υποστηρικτική διέλευση που επηρεάζει τη μέρα.

Υδροχόος

Μπορεί να νιώσεις πολύ άνετα με τις ευθύνες σου σήμερα, με τον Άρη και τον Κρόνο να συνεργάζονται αρμονικά. Τα επίπεδα ενέργειας είναι ομαλά και εξομαλύνονται περισσότερο. Ο Άρης που αυτή τη στιγμή διασχίζει τον επαγγελματικό σου τομέα, επωφελείται από τη μέτρια, πειθαρχημένη προσέγγιση του Κρόνου και είναι μια μέρα για να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις. Το κίνητρο για να μπουν τα πράγματα σε καλό δρόμο είναι ισχυρό και το να είσαι παραγωγική μπορεί να ικανοποιήσει μια σημαντική ανάγκη.

Ιχθύες

Το σημερινό τρίγωνο Άρη – Κρόνου σταθεροποιεί τα επίπεδα ενέργειας και τη διάθεση σου. Φαίνεσαι σχεδόν απευαισθητοποιημένη σε πιθανούς περισπασμούς με τις προτεραιότητες σου δυνατές στο μυαλό σου. Μια μονόπλευρη εστίαση μπορεί να είναι ικανοποιητική και μπορεί επίσης να είναι μια χρήσιμη στρατηγική σήμερα. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι εντελώς άνετα με τις ευθύνες σου, την εργασία σου ή τις ανεξάρτητες προσπάθειες σου. Μια ιδέα ή μια πεποίθηση μπορεί να σε παρακινήσει να εξερευνήσεις τις σπουδές ή ένα προσωπικό ενδιαφέρον.

Read More

And More