Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Eίναι πιθανό να χαλαρώσεις σε επαγγελματικές ανησυχίες ή καθήκοντα σήμερα. Μπορεί να αισθάνεσαι συνδεδεμένη συναισθηματικά με άτομα στη ζωή σου και κυρίως με τον ερωτικό σύντροφό σου. Επίσης η σύνδεση με ένα δίκτυο μπορεί να είναι ευχάριστη και ενισχυτική. Μην απορρίπτεις ιδέες για επιχειρηματικούς στόχους που σου έρχονται φαινομενικά απροσδόκητα καθώς μπορεί να είναι χρυσές. Εάν είσαι μόνη ερωτικά το καλοκαίρι σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Ταύρος
Με τον Άρη σε έναν παρασκηνιακό τομέα του ηλιακού σου χάρτη συχνά καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια για την ανανέωση και την ανάρρωση. Με τη σημερινή Σελήνη έχεις μεγαλύτερη επίγνωση του αντίκτυπου που έχεις. Αυτή η διέλευση σε ευαισθητοποιεί ως προς την απόδοση σου, στο  τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι και δεν είναι εύκολο να διαφύγεις της προσοχής. Η προσωπικότητα σου λάμπει κι έτσι δεν περνάς απαρατήρητη από πουθενά.

Δίδυμοι
Οι σχέσεις είναι λίγο πιο πικάντικες σήμερα και ίσως απολαύσεις τις δραστηριότητες με τους άλλους. Η διδασκαλία και η μάθηση μπορεί να είναι στο επίκεντρο και πιθανότατα έρχονται φυσικά. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να αγκαλιάσεις την ιδέα της ανάπτυξης και της βελτίωσης κάτι που σε βοηθά να προχωρήσεις. Συνδέεσαι με τη διαίσθηση σου η οποία σε βοηθά να λύσεις μακροχρόνια προβλήματα.

Καρκίνος
Κάτι ή κάποιος θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να προχωρήσεις σε έναν προσωπικό στόχο, όνειρο ή σχέδιο, καθώς η ενθάρρυνση ενός ατόμου μπορεί να έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα αυτήν τη στιγμή. Μια φιλία μπορεί να γίνει πιο ελπιδοφόρα και μια σχέση να ωφεληθεί από βελτιώσεις. Ενώ η σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει μια πιο σοβαρή προοπτική, ο πειραματισμός με ιδέες και η δικτύωση μπορεί να σου φέρουν  ευκαιρίες. Έχεις μια σταθερή διαισθητική αίσθηση για τάσεις και λύσεις.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 7ο οίκο σου και είναι μια καλή στιγμή για να στηριχτείς σε κάποιον ή να βάλεις περισσότερη ενέργεια και καρδιά στις σχέσεις σου. Είσαι σε καλή κατάσταση για να κάνεις συνδέσεις και να ανταμειφτείς από τις αλληλεπιδράσεις. Οι άνθρωποι σε υψηλές θέσεις σε βλέπουν με θετικότητα ή η εκπλήρωση των καθηκόντων σου να είναι πιο ευχάριστη. Είσαι ανοιχτή στο φλερτ, στις νέες ιδέες και δραστηριότητες.

Παρθένος
Με τη Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όλη μέρα είσαι συναισθηματικά συνδεδεμένη με το να φροντίζεις τις εργασιακές υποχρεώσεις σου ή να διορθώσεις προβλήματα. Το κίνητρο σου για ένα έργο στο σπίτι ή την εργασία μπορεί να εκτιναχθεί στα ύψη και αισθάνεσαι ίσως πιο δυναμική από ποτέ.  Το ανοιχτό πνεύμα σου γύρω από θέματα που αφορούν στον έρωτα σε φέρνει στο επίκεντρο και ανεβάζει τον αριθμό των θαυμαστών σου.

Ζυγός
Οι διελεύσεις σήμερα είναι δυνατές για να απολαύσεις και να εκφράσεις τον εαυτό σου ακόμα κι αν οι απαντήσεις δεν είναι αυτές που περίμενες. Θα μπορούσες να κάνεις συνδέσεις που συνεισφέρουν κάτι πολύτιμο στη ζωή σου. Οι αλληλεπιδράσεις μπορούν να οδηγήσουν σε αισιόδοξα συναισθήματα. Το να κάνεις πράγματα λίγο διαφορετικά είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό, οδηγώντας σε, σε πολύτιμες μεθόδους.

Σκορπιός
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη μέρα οι οικογενειακές δραστηριότητες, η ζωή στο σπίτι κι οι προσπάθειες που σου υπενθυμίζουν την ανάγκη για άνεση και εξοικείωση είναι θέματα. Η έμφαση δίνεται στην εύρεση γαλήνης, άνεσης και ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σου.  Ωστόσο μπορείς να απολαύσεις ειδικές σχέσεις που υποστηρίζουν τους στόχους και την ανάπτυξη σου. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, νέες γνωριμίες ανεβάζουν τη διάθεση και αυτοπεποίθηση σου.

Τοξότης
Η Σελήνη περνάει σήμερα στον ηλιακό 3ο οίκο σου και είσαι απασχολημένη και δεσμευμένη, αν και όχι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη. Είναι η καλύτερη στιγμή για να συλλέξεις πληροφορίες αλλά όχι να κλειδώσεις κάτι. Λαχταράς μια ψυχική σύνδεση και η διαίσθηση σου μπορεί να σε βοηθήσει να προωθήσεις τα επαγγελματικά θέματα και τις επιδιώξεις σου. Μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία για μια νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό ή τον οικείο σου χώρο που θα σε ενθουσιάσει.

Αιγόκερος
Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αναπτύξεις ένα φυσικό ταλέντο ή να κάνεις κάτι ιδιαίτερο με τα χρήματα. Βρίσκεις μεγάλη αξία στο να είσαι προσεκτική και υπομονετική για να προστατεύσεις τα συμφέροντα σου. Είναι καιρός να επιβραδύνεις και να κάνεις απολογισμό, αλλά και να χτίσεις και να ενισχύσεις τα έργα, τα υπάρχοντα ή τις ιδέες σου. Η πρόοδος στην ψυχαγωγία, τη δημιουργικότητα, το ρομαντισμό ή τα χόμπι σου είναι αξιοσημείωτη, ενισχύοντας τη διάθεση σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και είσαι διατεθειμένη να δηλώσεις τις ανάγκες σου και τα συναισθήματα σου ή να μοιραστείς τις προσωπικές σου απόψεις. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για μια καλύτερη αίσθηση αρμονίας με την οικογένεια. Ενώ απολαμβάνεις την αίσθηση της ανεξαρτησίας σου κάνεις επίσης μεγάλα βήματα προκειμένου να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή.

Ιχθείς
Με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη μέρα έχεις μια πιο ζωτική ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα από απαιτητικές καταστάσεις. Οι δραστηριότητες που τιμούν την ανάγκη σου να επανασυνδεθείς με το εσωτερικό σου πνεύμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλες τώρα. Ακόμα κι έτσι είναι γενικά μια καλή μέρα για να κάνεις σχέσεις ειδικά σε νοητικό επίπεδο. Οι επικοινωνίες είναι ιδιαίτερα γοητευτικές  και θετικές και οι άλλοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για σένα.

Read More

And More