Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα υπηρετώντας την αφύπνιση της επιθυμίας και της ανάγκης σου. Είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με τα όνειρα, τις ελπίδες και τους στόχους σου. Οι ημιτελείς δραστηριότητες μπορεί να σε επιβαρύνουν καθώς η μέρα προχωρά και πλησιάζουμε σε μια μικρή πρόκληση Ερμή – Ποσειδώνα. Αντικρουόμενες επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι και δημιουργείτεαι αναποφασιστικότητα. Εμπιστεύσου τον αγαπημένο σου και άνοιξέ του την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναποφασιστικότητα και τα διλήμματα δεν σου επιτρέπουν να εντοπίσεις ευκαιρίες.

Ταύρος
Σήμερα μπορεί να σκέφτεσαι ή να αξιολογείς τους στόχους ζωής σου και τη γενική κατεύθυνσή σου. Οι ευθύνες μεγαλώνουν και πρέπει να βρεις τρόπους να αποφορτίζεσαι και να διατηρείς ακμαία τη σκέψη και τις αντοχές σου. Μπορεί να υπάρξει μια μικρή έλλειψη εμπιστοσύνης σχετικά με πρόσφατες αποφάσεις ή επιλογές. Με τη στάση σου απέναντι στον αγαπημένο σου του δημιουργείς ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις αβεβαιότητα για τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Θα μπορούσε σήμερα να παρουσιαστεί μια ευκαιρία να επιδιώξεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον απελευθερώνοντάς σε από έντονα συναισθήματα ή μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να απολαύσεις μια αλλαγή σκηνικού. Ικανοποιητικές αποφάσεις είναι δύσκολο να παρθούν στα εργασιακά. Δίνεις υπερβολική σημασία στις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεύτερες σκέψεις δεν σε αφήνουν να απολαύσεις στιγμές.

Καρκίνος
Είναι καιρός να επιτρέψεις στον εαυτό σου να νιώσεις τα πραγματικά συναισθήματά σου και όχι να αποκολληθείς από αυτά. Καθώς προχωρά η μέρα πιθανά να έχεις πρόβλημα συγκέντρωσης στα γεγονότα και τους αριθμούς και να διαπιστώσεις πως το μυαλό σου τρέχει αλλού. Μίλησε για όλα αυτά που αισθάνεσαι στον αγαπημένο σου και να είσαι βέβαιη πως θα σε καταλάβει. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά για αυτό δεν ασχολείσαι με εφήμερες καταστάσεις και γνωριμίες.

Λέων
Είσαι πιο δραστήρια σήμερα με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα. Παρόλο που έχεις τη διάθεση να βρεις, να συνδέσεις γεγονότα και να μάθεις μια απόφαση ή μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη. Ίσως να χρειαστεί να περιμένεις για μια στιγμή που η διαίσθηση και το μυαλό σου θα συνεργαστούν αρμονικά. Είσαι διατεθειμένη να κάνεις τις υποχωρήσεις σου προκειμένου να ευχαριστήσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απολαμβάνεις τις στιγμές που σε φλερτάρουν.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και εστιάζεις πιο έντονα σε πρακτικά θέματα και ζητήματα. Έχεις την τάση να κάνεις προσαρμογές παρά να προχωρήσεις μπροστά κι αυτό μόνο σε καλό θα σου βγει. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο σε αυτά που προσπαθεί να σου πει ο αγαπημένος σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια απρόβλεπτη γνωριμία ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός
Γεγονότα και καταστάσεις σήμερα διεγείρουν τα συναισθήματά σου. Μια προκλητική πτυχή μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα σου δημιουργεί την τάση να προσεγγίζεις μια κατάσταση είτε πολύ λογικά είτε με πολύ φαντασία. Είναι βέβαια προσωρινό για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις τις δύσκολες και γρήγορες αποφάσεις ή τις δεσμεύσεις. Μικρές λεπτομέρειες στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε ανησυχία ή σε ευερεθιστικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, καταδικάζεις νέες γνωριμίες για ασήμαντα πράγματα.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Με μια όμως διέλευση του Ερμή με τον Ποσειδώνα η σκέψη σου μπορεί να μετατραπεί από πολύ πραγματική σε υπερβολικά ευφάνταστη. Η επιτυχία θα ήταν να μπορούσες να συνδυάσεις αυτά τα δυο. Επιδίωξε μικρά διαλείμματα στα εργασιακά προκειμένου να μη νιώσεις εξαντλημένη. Εάν αισθάνεσαι αόριστα ένοχη απέναντι στον αγαπημένο σου μην αποφεύγεις τις συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αφιερώνεις τη μέρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τοξότης
Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου, να διδάξεις και να μάθεις. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια ανησυχία με το προσωπικό σου περιβάλλον και επιθυμία να δεις και να ζήσεις διαφορετικά πράγματα. Κάποια έλλειψη ενέργειας στα εργασιακά σε οδηγεί σε μικρά διαλείμματα. Η συναισθηματική σου ζωή σε απασχολεί αρκετά αν όμως είσαι μόνη, σκέψου πιο αισιόδοξα και μην απογοητεύεσαι με μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες.

Αιγόκερος
Η ασφάλεια και η άνεση είναι έντονα σήμερα στο μυαλό σου. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρξει μια ψυχική ταλάντευση με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Οι πιθανότητες να παραπλανηθείς είναι έντονες για αυτό προτίμησε να αποφύγεις αποφάσεις και συμπεράσματα κυρίως στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται την έμπρακτη συναισθηματική σου επιβεβαίωση. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο και τα συναισθήματά σου γίνονται πολύχρωμα, απαιτώντας περισσότερη προσοχή. Καθώς προχωρούν οι ώρες μπορεί να στερηθείς ένα σαφές σχέδιο ή να ανησυχείς για ημιτελείς δραστηριότητες που σχετίζονται με χρήματα ή επιχειρήσεις. Με τον Ποσειδώνα στον τομέα των πόρων σου οι αβεβαιότητες μεγαλώνουν. Η συναισθηματική σου ζωή είναι ικανοποιητική και κρύβει εκπλήξεις.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες δεν είναι ιδανικές για τη λήψη αποφάσεων και δεσμεύσεων καθώς είναι δύσκολο να δεις ολόκληρη την εικόνα. Τα προσωπικά ενδιαφέροντα και οι περισπασμοί σε απομακρύνουν από την εργασία και τα καθήκοντά σου. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στη σχέση με τον αγαπημένο σου εάν δεν τη διαχειριστείς σωστά. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να απολαμβάνεις την ελευθερία σου.

Read More

And More