Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μπορεί να αποκτήσεις γνώσεις που θα σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά, στα οικονομικά, ακόμα και στα προσωπικά σου ζητήματα και θα φέρουν σε πλεονεκτική θέση. Είναι πιθανό να ανακαλύψεις ή να αναζωπυρώσεις το πάθος σου για κάτι ή κάποιον. Με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα η εστίαση τώρα είναι στην ανάπτυξη και στη βελτίωση. Υπάρχει ευχάριστη ένταση στις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις σου. Ένα βουητό ενθουσιασμού περιβάλλει εσένα και τις δραστηριότητες σου. Μπορεί να ανακαλύψεις χρήσιμους πόρους ή η διερεύνηση ενός θέματος σε βάθος θα αποφέρει ανταμοιβές.

Ταύρος
Μια ευκαιρία να αλλάξεις προς το καλύτερο τα στοιχεία της ζωής σου που δεν σε ικανοποιούν μπορεί να προκύψει σήμερα με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα σε αρμονία. Μπορεί να αποκτήσεις μια ισχυρότερη αίσθηση ότι πηγαίνεις κάπου σε μια σχέση ή με ένα έργο. Ευτυχώς ένα κοινό όραμα ή κάτι στο οποίο δουλεύεις μπορεί να σε συνδέσει με κάποιον ξεχωριστό. Η επιθυμία να βελτιώσεις, να μάθεις και να επεκτείνεις τις εμπειρίες σου αποτελεί κίνητρο σήμερα. Μια ιδιαίτερη περιπέτεια ή μαθησιακή προσπάθεια μπορεί επίσης να σε κάνει να προχωρήσεις.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες είναι συγκινητικές. Ενώ η Σελήνη περνά τη μέρα στο κάτω μέρος του ηλιακού σου χάρτη σου και χρειάζεσαι λίγη επιπλέον ξεκούραση, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείς σε κάτι που αγαπάς και να κάνεις το παρακάτω βήμα. Με τη σημερινή όψη Ήλιου – Πλούτωνα θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου να επιλύει προβλήματα ή να αντιμετωπίζει προκλήσεις που προηγουμένως απέφευγες. Είσαι πιο αποφασισμένη να κάνεις βελτιώσεις. Είσαι επίσης θαρραλέα και προνοητική. Μπορεί να καταλήξεις σε μια κατανόηση σχετικά με το μοίρασμα της εξουσίας σε μια σχέση ή να αναγνωρίσεις το πλεονέκτημα του συνδυασμού των ταλέντων ή των πόρων σου με κάποιον άλλον.

Καρκίνος
Η εσωτερική αρμονία μπορεί να προκύψει από το να έρθεις σε επαφή με τις πιο βαθιές σου ανάγκες σήμερα βάζοντας σε, σε ένα πιο θετικό πνεύμα. Με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα κάποιος στη ζωή σου ή ένα ειδικό έργο μπορεί να σου δώσει μια χαρούμενη ώθηση αυτοπεποίθησης. Οι αλληλεπιδράσεις ένας προς έναν μπορεί να είναι μετασχηματιστικοί. Όχι μόνο είσαι σε θέση να μηδενίσεις τις προβληματικές περιοχές, αλλά και έτοιμη να κάνεις βελτιώσεις. Το να εκφράζεσαι με περισσότερη δύναμη και αποφασιστικότητα στις σχέσεις μπορεί να είναι χρήσιμο τώρα.

Λέων
Είσαι πιο ικανή να εστιάσεις σε αυτό που θέλεις και να αφιερώσεις την καρδιά σου στην επιδίωξη του σήμερα, με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα σε αρμονία. Είσαι σε τέλεια φόρμα για τη δουλειά, αλλά και για οικιακές προσπάθειες. Μπορεί επίσης να ωφεληθείς από τον καθαρισμό των περιττών αποσκευών, συναισθηματικά ή υλικά. Θα αποκτήσεις βαθύτερες γνώσεις και επίγνωση για κάτι που οδηγεί σε εξυπνότερες μεθόδους εργασίας και καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια. Οι σχέσεις με τους ανθρώπους βελτιώνονται με ιδιαίτερη προσοχή στα αμοιβαία οφέλη.

Παρθένος
Η επιλογή μιας προσπάθειας ή μιας δραστηριότητας που απασχολεί τόσο την καρδιά όσο και το μυαλό σου έχει νόημα σήμερα, με μια όψη Ήλιου – Πλούτωνα και τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Θα μπορούσες να ανακαλύψεις ένα έργο που απορροφά την προσοχή σου και να σημειώσεις σημαντική πρόοδο σε αυτό σήμερα. Η προσοχή σου βρίσκεται στη λίστα με τις προτεραιότητες. Η διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να τονώσει τις ρομαντικές σχέσεις, το γράψιμο, τις συζητήσεις, τις σχέσεις με τα παιδιά, τα δημιουργικά έργα ή τα χόμπι.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο ακριβώς πίσω από το δικό σου, τονίζοντας τα οφέλη των θεραπευτικών δραστηριοτήτων. Αυτήν τη στιγμή του σεληνιακού μήνα είναι καλύτερο να βρεις τρόπους αποσυμπίεσης. Επίσης σε ελκύει φυσικά να βάζεις την ενέργεια και τους πόρους σου στα σωστά πράγματα με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα σε αρμονία. Η επίλυση προβλημάτων ή η διόρθωση λαθών του παρελθόντος μπορεί να είναι μέρος αυτού. Μπορεί να θελήσεις να χειριστείς τις πρακτικές και συναισθηματικές σου υποθέσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιδιώξεις μια αύξηση ή ένα έργο που έχει πραγματικές μακροπρόθεσμες δυνατότητες.

Σκορπιός
Είσαι πειστική και γοητευτική σήμερα και επίσης συναρπαστική. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου εναρμονίζεται με τον κυβερνήτη σου τον Πλούτωνα, δίνοντάς σου ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Οι άλλοι αντιλαμβάνονται και σέβονται την εξουσία σου σε ένα θέμα. Μπορεί να λύσεις ένα πρόβλημα και να κάνεις θετικές αλλαγές που έχουν μακροπρόθεσμη σημασία. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να κόψεις μια κακή συνήθεια ή να αφήσεις πίσω σου μια δύσκολη κατάσταση, καθώς η θέληση σου ενισχύεται και νιώθεις μεγαλύτερη δύναμη.

Τοξότης
Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα σου δίνει έντονη εστίαση. Μπορεί να αποκτήσεις νέες και πολύτιμες γνώσεις για ένα οικονομικό θέμα. Επίσης, μπορείς να ρίξεις μια νέα ματιά σε ένα παλιό πρόβλημα κι αυτό θα σου δώσει δύναμη. Μπορεί να είσαι σε θέση να προωθήσεις έναν στόχο ή να κάνεις θετικές αλλαγές και βελτιώσεις. Το να βλέπεις πιο ξεκάθαρα μια κατάσταση που προηγουμένως μπέρδευες είναι συναρπαστικό και το να συγχωρείς κάποιον ή να απολαμβάνεις μια στιγμή κάθαρσης μπορεί να οδηγήσει σε θεραπεία. Για καλύτερα αποτελέσματα βάλε στόχο να έρθεις σε επαφή με ό,τι πραγματικά σε παρακινεί, καθώς και να προσδιορίσεις υλικές προτεραιότητες.

Αιγόκερος
Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα ενισχύει τη δύναμη της θέλησής σου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις έργα που σημαίνουν πολλά για εσένα ή να απαιτείς επιπλέον συγκέντρωση και αφοσίωση σήμερα. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να καλλιεργήσεις φιλίες. Η εκμάθηση κάτι καινούριου ή η περαιτέρω διερεύνηση ενός θέματος μπορεί να οδηγήσει στην απόκτηση κριτικής γνώσης. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να χρησιμοποιήσεις για τα καλά την προσωπική σου δύναμη. Γνωρίζεις ενστικτωδώς τι λειτουργεί και τι έχει σημασία και μπορείς να καταλήξεις εύκολα σε ένα συμπέρασμα ή μια απόφαση.

Υδροχόος
Μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη ένταση στην ημέρα με μια συμμαχία Ήλιου – Πλούτωνα που σε βοηθά να δεις τις προτεραιότητές σου. Μπορείς να απορροφηθείς ευχάριστα σε σκέψεις ή σε ένα έργο. Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσεις στην αναδιάρθρωση, την ανοικοδόμηση, την έρευνα και την ανακύκλωση ιδεών και έργων. Η ακαταστασία του μυαλού με τη μορφή ημιτελών εργασιών μπορεί να σε εμποδίσει να αισθανθείς ξεκάθαρη και συγκεντρωμένη σήμερα και είσαι σε καλή θέση για να καθαρίσεις τόσο σε υλικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ιχθείς
Σε κοινωνικό και μαθησιακό επίπεδο βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα ισχυρή θέση σήμερα. Με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα θα μπορούσες να φτάσεις σε ένα νέο επίπεδο σχέσης με έναν φίλο. Είναι καιρός για σκάψιμο στα βαθιά. Οι ενέργειες υποστηρίζουν επίσης τις σπουδές και τα προσωπικά ενδιαφέροντα, καθώς μπορεί να μάθεις κάτι πολύτιμο. Μπορείς να συνεισφέρεις κάτι μοναδικό σε μια ομάδα ή να μοιραστείς τις εμπειρίες σου με συνεργάτες, κάτι που μπορεί τελικά να σε οδηγήσει σε πρόοδο.

Read More

And More