Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο εναρμονιζόμενη με τον Ήλιο και υποστηρίζοντας μια φυσική ροή στην αυτoέκφρασή σου. Θα τους βρεις ανθρώπους πιο συνεργάσιμους. Οι ενέργειες του σήμερα ενθαρρύνουν επίσης την εγκατάλειψη κακών συνηθειών και απογοητεύσεων του παρελθόντος. Ο Ποσειδώνας πρόκειται να γυρίσει ορθόδρομος, μετά από μήνες ανάδρομης κίνησης, βοηθώντας σε να αποφασίσεις ποια στοιχεία της ζωής σου πρέπει να τελειώσουν ή να πάνε σε ένα ράφι. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε δραστηριότητες που σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να αποσυμπιεστείς, αλλά άφησε λίγο χώρο για δραστηριότητες ελεύθερης μορφής που τροφοδοτούν το πνεύμα σου και ικανοποιούν την ανάγκη του να μάθεις και να αποκαλύψεις.

Ταύρος
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου έχεις την τάση να κάνεις μια παύση που σε αναζωογονεί σε συναισθηματικό επίπεδο. Η σημερινή μέρα είναι καλύτερη για δραστηριότητες που περιλαμβάνουν ξεκούραση, στοχασμό και έρευνα. Μπορεί να νιώσεις μια αίσθηση ανανέωσης σχετικά με τα συναισθήματά σου για ένα θέμα, να παραδεχτείς συναισθήματα που απέφευγες ή να κατανοήσεις τους άλλους λίγο καλύτερα. Ο Ποσειδώνας πρόκειται να γυρίσει σε ορθή πορεία και τις επόμενες εβδομάδες οικοδομείς την πίστη σου στις φιλίες, τους στόχους και τις συμμαχίες σου.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 11ο οίκο σου θεωρείς φυσικό να συνδεθείς με τα όνειρα και τα ιδανικά σου. Οι άλλοι είναι πιο συνεργάσιμοι και πιο ανεκτικοί από ότι συνήθως, ιδιαίτερα με την αρμονία της Σελήνης με τον Ήλιο στον τομέα των συνεργασιών σου. Μπορεί να νιώσεις ισχυρότερη την επιθυμία να αλληλεπιδράσεις ή να συνεργαστείς σήμερα. Ο Ποσειδώνας πρόκειται να επανέρθει σε ορθή πορεία μετά από έναν μακρύ ανάδρομο κύκλο, βοηθώντας σε να ξεμπλοκάρεις ένα θέμα σταδιοδρομίας, κατεύθυνσης, στόχων ή ενός σημαντικού έργου.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 10ο οίκο σου και οι άλλοι μπορεί να περιμένουν από σένα να πρωτοστατήσεις. Εναρμονίζεται με τον Ήλιο καθώς αυτήν τη στιγμή διέρχεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που διέπει την υγεία, την ευεξία, τις συνήθειες και την εργασία. Μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά παρακινημένη να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις ή τις ευθύνες σου. Η πίστη στον εαυτό σου και στην ίδια τη ζωή αυξάνεται ακόμα περισσότερο με τον Ποσειδώνα να τελειώνει την ανάδρομη πορεία του.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος, της περιπέτειας και της επέκτασής σου και σε συνδέει με την επιθυμία σου να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Έχεις χιούμορ και την ικανότητα να προσελκύεις ανθρώπους και πράγματα στη ζωή σου. Η επιδίωξη της χαράς είναι στο επίκεντρο. Ο Ποσειδώνας πρόκειται να τερματίσει την ανάδρομη πορεία του βοηθώντας στην κινητοποίηση ενός οικονομικού ζητήματος. Παρόλο που μπορεί να μην αποκτήσεις πλήρη σαφήνεια θα αισθάνεσαι λιγότερο ότι χρειάζεσαι απαντήσεις.

Παρθένος
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν οικογενειακά θέματα, οικιακές δραστηριότητες και οικονομικές υποθέσεις. Το να αποκτήσεις ένα παράθυρο στα τρωτά σου σημεία είναι αρκετά εποικοδομητικό και μια σημαντική άσκηση. Είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματα σου. Ο Ποσειδώνας πρόκειται να στραφεί σε ορθή πορεία μετά από μήνες και είναι πιθανό να απολαύσεις μια ανανέωση του πνεύματός σου και την οικοδόμηση της πίστης σου σε μια σχέση ή φιλία.

Ζυγός
Η μέρα φέρνει ενέργεια που διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες. Η σύνδεση, η μάθηση και η κοινή χρήση ευνοούνται. Σε μια σημαντική σου σχέση, είσαι έτοιμη να δεις που μπορούν να γίνουν αλλαγές και βελτιώσεις. Με τον Ποσειδώνα να φτάνει στο τέλος της ανάδρομης πορείας του, αισθάνεσαι καλύτερα με τις προσπάθειές σου να βελτιώσεις την εργασία, την υγεία και τις καθημερινές σου ρουτίνες. Αυτή η αλλαγή σε βοηθά να καθαρίσεις το μυαλό σου από ενοχές ή ανησυχίες. Τις επόμενες εβδομάδες ανανέωσε την πίστη σου σε αυτό που κάνεις ή στην ιδέα ότι όλα θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία.

Σκορπιός
Έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους πόρους, στη δουλειά ή στις ρουτίνες σου σήμερα. Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε πρακτικά θέματα και ο Ποσειδώνας πλησιάζει στο τέλος της ανάδρομης πορείας του και είναι μια ώθηση σε όλα τα ρομαντικά και δημιουργικά πράγματα στη ζωή σου. Τώρα και τις επόμενες εβδομάδες πιστεύεις περισσότερο στα όνειρά σου, διώχνεις από το μυαλό σου σχέδια που δεν σε εξυπηρετούν πλέον και κάνεις χώρο για καινούρια.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 5ο οίκο σου και εσύ ελκύεσαι από δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν. Έχεις νέες ιδέες και βρίσκεις καινούριους τομείς της ζωής σου να εξερευνήσεις και να εστιάσεις. Το να εκφραστείς με δημιουργικούς τρόπους έρχεται πιο φυσικά και οι σημερινές ενέργειες φέρνουν ιδιαίτερο φως στην προσωπικότητα σου. Με τον Ποσειδώνα να φτάνει στο τέλος της ανάδρομης πορείας του μπορείς να απολαύσεις περισσότερη διαύγεια ή κίνηση προς τα εμπρός με το σπίτι και τις συνθήκες διαβίωσης τις επόμενες εβδομάδες.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ασφάλειας του ηλιακού σου χάρτη. Αυτήν την περίοδο του χρόνου βρίσκεσαι ήδη σε μια πιο εσωστρεφή νοοτροπία, με τον Ήλιο να διασχίζει αυτήν τη στιγμή τον ηλιακό 12ο οίκο σου, έναν τομέα αναλύσεων. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για να επαναφορτιστείς συναισθηματικά και εάν μπορείς να επωφεληθείς από το άνοιγμα της επικοινωνίας με την οικογένεια αυτή είναι μια καλή στιγμή για να το κάνεις. Ίσως καταλάβεις καλύτερα γιατί συνέβη κάτι στο παρελθόν, καθώς ο Ποσειδώνας πλησιάζει στο τέλος της πολύμηνης ανάδρομης πορείας του.

Υδροχόος
Η αίσθηση της ημέρας μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Μπορεί επίσης να αυξήσει την επιθυμία σου για αλληλεπίδραση. Οι συνδέσεις με φίλους ή η προσωπική σου σύνδεση με τα όνειρα και τις επιθυμίες σου μπορούν να σε εμπνεύσουν. Με τον Ποσειδώνα να είναι έτοιμος να επανέλθει σε ορθή πορεία οι στόχοι σου φαίνονται πιο εφικτοί τις επόμενες εβδομάδες. Το να επενδύσεις περισσότερα στον εαυτό σου, στα έργα και τις ιδέες σου μπορεί να είναι συναρπαστικό γεμίζοντας σε με μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού.

Ιχθείς
Η καρδιά σου θέλει να κάνεις τα πράγματα να λειτουργήσουν σήμερα και είναι μια στιγμή που μπορείς να δεις τρόπους να αξιοποιήσεις καλύτερα αυτά που έχεις. Μπορείς να δώσεις μια ιδιαίτερη πινελιά σε οτιδήποτε κάνεις και είσαι σε θέση να υποστηρίξεις κάποιον που σε ενδιαφέρει. Ο Ποσειδώνας πρόκειται να επανέλθει σε ορθή πορεία συμβάλλοντας σε μια μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας. Κάτι μπορεί να σε εμπνεύσει να φτάσεις υψηλότερα και να διευρύνεις τους στόχους και τα όνειρά σου.

Read More

And More