Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα σήμερα και κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου επηρεάζοντας τον τομέα της χαράς, της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού σου. Αυτή η διέλευση ξυπνά τα συναισθήματα και την επιθυμία σου να μοιραστείς. Είναι καιρός να εκφράσεις τα ταλέντα σου και τις ικανότητες. Δίνεις περισσότερη σημασία στα προσωπικά χόμπι, την ψυχαγωγία και τις απολαύσεις της ζωής. Δουλεύεις με τους στόχους για την εσωτερική σου γαλήνη και την εύρεση του κέντρου σου, καθώς αντιλαμβάνεσαι τι χρειάζεσαι για να νιώσεις καλά.

Ταύρος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, στρέφοντας την προσοχή σου στον εσωτερικό κόσμο σου μέχρι τις 22/8. Ενώ ο πολυάσχολος τομέας της επικοινωνίας σου παραμένει ισχυρός, ο Ήλιος σε ενθαρρύνει τώρα να προσέχεις την καρδιά σου. Αναζητάς περισσότερη ησυχία, ελεύθερο χρόνο, άνεση και οικειότητα τις επόμενες εβδομάδες. Ελκύεσαι από ανθρώπους και καταστάσεις που σου δίνουν την αίσθηση του σκοπού ή της εκπλήρωσης και βάζεις νέους στόχους.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στον τομέα της επικοινωνίας σου διεγείροντας την περιέργεια σου και ενθαρρύνοντας διάφορα ενδιαφέροντα. Είναι καιρός να αποκαλύψεις τις επιλογές σου και να λάβεις νέες πληροφορίες. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που αισθάνεσαι λίγο άγχος, υπερδιέγερση ή νευρικότητα αλλά είναι γενικά θετική στιγμή για πνευματική διέγερση. Σήμερα οι άλλοι εκτιμούν τις προσπάθειες και την αφοσίωση σου σε ένα έργο ή μια δουλειά.

Καρκίνος
Ο  Ήλιος ολοκληρώνει σήμερα την ετήσια διέλευση του στο ζώδιο σου και ξεκινά την επίσκεψη του στον τομέα των πόρων σου. Είναι ένας κύκλος γείωσης που διαρκεί έως τις 22/8. Αλλάζεις ταχύτητες και η εστίαση σου στρέφεται σε θέματα ασφάλειας και άνεσης. Ψάχνεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα φυσικά ταλέντα και τις ικανότητες σου. Τα χρήματα και τα υπάρχοντα αποκτούν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου. Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές για την εκτίμηση ή την πίστη ή και τη δέσμευση κάποιου που μπορεί να σε αγγίζει συναισθηματικά.

Λέων
Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου σήμερα και θα περάσει τον επόμενο μήνα στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας στις προσωπικές σου ανάγκες και τα σχέδια. Η εστίαση στον εαυτό σου είναι κατάλληλη τώρα και οι άλλοι σε προσέχουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Μέχρι τις 22/8 είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να ανανεώσεις τους προσωπικούς στόχους σου και να εξετάσεις τρόπους για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Σήμερα είναι πιθανό να ανακαλύψεις μια αξιόλογη ενασχόληση και είσαι πιο διατεθειμένη να εστιάσεις την προσοχή σου σ’ αυτή.

Παρθένος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 12ο οίκο σου και είναι ένας κύκλος κατάλληλος για προβληματισμό και ξεκούραση. Συγκεντρώνεις τις δυνάμεις σου για πιο πολυάσχολους χρόνους, αναλογίζεσαι πρόσφατα γεγονότα και απορρίπτεις συμπεριφορές και καταστάσεις που έχουν κάνει τη φυσική τους πορεία. Σήμερα οι άλλοι εκτιμούν τη δέσμευση και την αφοσίωση σου ή έλκεσαι από ανθρώπους και δραστηριότητες που σε βοηθούν να αισθάνεσαι συνδεδεμένη και πολύτιμη.

Ζυγός
Ο Ήλιος μεταβαίνει στον τομέα της φιλίας και των ονείρων σου σήμερα και θα διασχίσει αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη έως τις 22/8. Αυτός ο κύκλος είναι γενικά υποστηρικτικός και ευχάριστος. Είναι καιρός για εστίαση σε σχέδια και έργα με στόχο την ικανοποίηση και την εκπλήρωση. Δίνεις προτεραιότητα στις συνδέσεις της ζωής σου και σήμερα είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να διαπραγματευτείς μια συμφωνία. Η ερωτική σου ζωή τέλος, παίρνει τα πάνω της φέρνοντας νέα πρόσωπα και εμπειρίες στην καθημερινότητα σου.

Σκορπιός
Ο Ήλιος ξεκινά έναν κύκλο διάρκειας ενός μήνα που φέρνει περισσότερη δύναμη και προσοχή στην καριέρα και τις ευθύνες σου. Αυτή η διέλευση συνδέει το εγώ και την ταυτότητα σου πιο σταθερά με την επαγγελματική και κοινωνική θέση και την ικανότητα σου να ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου. Οι επόμενες εβδομάδες είναι ενεργές για την αναγνώριση των στόχων και φιλοδοξιών σου. Το ένστικτο σου για πρόοδο είναι εξαιρετικό και πρέπει να το εμπιστευτείς.

Τοξότης
Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον τομέα του πνεύματος, της περιπέτειας και του ανώτερου σου νου και λαχταράς κάτι περισσότερο απ’ τη ζωή. Ο μήνας που ακολουθεί είναι ευνοϊκός για να καλλιεργήσεις το πνεύμα σου ώστε να αναπτυχθείς, να επεκταθείς, να μάθεις και να κατανοήσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανακαλύψεις ή να προωθήσεις προσωπικά ενδιαφέροντα ή σπουδές. Έλκεσαι επίσης με πολύ φυσικό τρόπο από θεραπευτικές τεχνικές και δραστηριότητες.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα κι έτσι τον επόμενο μήνα παίρνεις τη ζωή και τις βαθύτερες ανάγκες σου πιο σοβαρά. Αυτός ο κύκλος έχει μεγάλες δυνατότητες για παρατήρηση και στρατηγική. Ο ιδιωτικός κόσμος αποκτά μεγαλύτερη σημασία και εντοπίζεις εύκολα τα κρυμμένα επίπεδα των περιστάσεων και των ανθρώπων. Οι σημερινές δονήσεις είναι καλές για την ενίσχυση μιας σχέσης με συζητήσεις, λόγια δέσμευσης ή ανοιχτής συζήτησης.

Υδροχόος
Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον τομέα της συνεργασίας σου όπου θα περάσει τον επόμενο μήνα. Μέχρι τις 22/8 αυτός ο κύκλος αναδεικνύει την ανάγκη σου για επαφή, για μια καλύτερη προοπτική ή ισορροπία. Είσαι πιο πρόθυμη απ’ ότι συνήθως να προσαρμοστείς στις ανάγκες των άλλων. Οι σημερινές διελεύσεις σε βάζουν σε μια ισχυρή θέση για να φροντίσεις τις πρακτικές σου υποθέσεις. Η εξέταση, η καταχώρηση ή η διευθέτηση στόχων που σχετίζονται με την εργασία ή τα οικονομικά είναι γόνιμη.

Ιχθείς
Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια για τις ρουτίνες, τη δουλειά και τα προγράμματα αυτοεξυπηρέτησης. Σήμερα έχεις την τάση να ελκύεσαι από ανθρώπους και καταστάσεις που τροφοδοτούν την αίσθηση της κατεύθυνσης, του νοήματος και του σκοπού σου. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να ενισχύσεις την ερωτική σου ζωή. 

Read More

And More