Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για μάθηση και καθοδήγηση ενώ απολαμβάνεις ιδιαίτερα την κοινή χρήση και την εναρμόνιση μέσω ιδεών και ιδανικών. Η βελτίωση της επικοινωνίας και της δυνατότητας προσέγγισης είναι σημαντική για τα μελλοντικά σχέδιά σου. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της εργασίας και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε πρακτικές υποθέσεις σου. Βρες τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου ώστε να βγείτε από την κουραστική ρουτίνα της καθημερινότητας και του lockdown. Εσύ που είσαι μόνη, η διαδικτυακή επικοινωνία σου δίνει τη δυνατότητα για φλερτ.

Ταύρος
Αισθάνεσαι πιο έτοιμη να αγκαλιάσεις νέες μεθόδους σήμερα αφήνοντας πίσω σου αυτές που δεν εξυπηρετούν πλέον την ανάπτυξή σου. Αναγνωρίζεις την ανάγκη να αυξήσεις το εισόδημά σου, την ασφάλεια και δίνεις περισσότερη προσοχή στην καριέρα και τις ευθύνες σου. Οι ήρεμες δραστηριότητες συνεχίζουν να σε ξεκουράζουν και να σε φέρνουν πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι η επικοινωνία σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Μελέτες, κοσμοθεωρίες, εμπειρίες που επεκτείνουν τη σκέψη και το μυαλό σου δίνουν ώθηση στην προσωπική σου ανάπτυξη. Φιλίες μπορούν να προκύψουν καθώς συζητάς για πολιτική, πεποιθήσεις ή ενδιαφέροντα θέματα. Έχεις περισσότερη πίστη στις ικανότητές σου στα εργασιακά κι αυτό αυξάνει τις επιδόσεις σου. Η βραδιά περνά ευχάριστα με τον αγαπημένο σου με ουδέτερες συζητήσεις και δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, σκέφτεσαι τρόπους για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις έναν υποστηρικτή, η συμβουλάτορα που θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από κάποιες απογοητεύσεις. Ίσως το πιο σημαντικό είναι η προσωπική σου ανάπτυξη σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς ο Δίας και ο βόρειος κόμβος εναρμονίζονται στους κρυμμένους τομείς του ηλιακού σου χάρτη. Η διέλευση της Σελήνης από τον ηλιακό 2ο οίκο σου τείνει να σε κρατά σε ένα πρακτικό πλαίσιο σκέψης στο πρώτο μισό της ημέρας. Η συναισθηματική σου ζωή σου παρέχει ζεστασιά και ασφάλεια. Σε περίπτωση που είσαι μόνη, μπορείς να  αισιοδοξείς για έναν νέο έρωτα που σύντομα θα εισβάλλει στη ζωή σου.

Λέων
Τα συναισθήματά σου ζωντανεύουν και η ενέργειά σου αυξάνεται. Αυτό φαίνεται και από τις πρωτοβουλίες και αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις στα εργασιακά. Είναι η στιγμή να δράσεις δυναμικά και να παλέψεις για τους στόχους σου. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν φαίνεται να τα καταφέρνεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται λίγη μαγεία, ένα βασικό συστατικό που σου λείπει, για αυτό οργάνωσε κάτι διαφορετικό για απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και η κοινωνικοποίηση ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Παρθένος
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με θέματα καριέρας, πειθαρχίας, ανάπτυξης και βελτίωσης μέσω μιας πιο ισχυρής δέσμευσης. Ανακαλύπτεις τη δυνατότητά σου να ηγηθείς και να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν με τη Σελήνη να συνεχίζει τη διέλευσή της στον ηλιακό 12ο οίκο σου στο πρώτο μισό της ημέρας. Ωστόσο είναι πιθανό να ξεκινήσεις τη μέρα προτιμώντας την ησυχία. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κι εκείνος από τη μεριά του, σου κρύβουν εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να χρωματίσεις τη μέρα σου και μην σκέφτεσαι τα δυσάρεστα του παρελθόντος.

Ζυγός
Θέματα προσωπικά, οικογενειακά και σπιτιού είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα. Θυμήσου πως η διαλλακτικότητα και ίσως ο προσωρινός συμβιβασμός θα διατηρήσει τις ισορροπίες. Οι εργασιακές υποχρεώσεις της μέρας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή ως προς τις συζητήσεις ή τις συμφωνίες. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχει ανάγκη από την επιβεβαίωση και το έμπρακτο ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέοι θαυμαστές αποκαλύπτονται και ίσως να σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Σκορπιός
Οι ενέργειες είναι καλές για ψυχοθεραπεία, παροχή συμβουλών και καθαρισμό, καθώς βλέπεις τη ρίζα κάθε προβλήματος. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για μακροπρόθεσμο οικονομικό προγραμματισμό και σύνδεση με χρήσιμους ανθρώπους ή πληροφορίες που μπορεί να ενισχύσουν  το συναισθηματικό και οικείο σου κόσμο σου. Η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για μερικές μέρες κι αυτό βοηθά στους επαγγελματικούς στόχους σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται δουλίτσα προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε ενθουσιάζει.

Τοξότης
Είναι μια καλή στιγμή για να επεκτείνεις το μυαλό και τις γνώσεις σου, καθώς ο Δίας ο πλανητικός κυβερνήτης σου εναρμονίζεται με το βόρειο κόμβο. Είναι μια εποχή αυξημένης προσωπικής σημασίας και σκοπού κυρίως μέσω των σχέσεων και των προσωπικών σου συμφερόντων. Η Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος αργότερα σήμερα τείνει να αναδείξει την πιο σοβαρή και υπεύθυνη πλευρά σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται λίγη περισσότερη ζεστασιά.

Αιγόκερος
Οι προσπάθειές σου να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση ή τις θέσεις ασφάλειας σου μπορούν να ωφελήσουν τη δουλειά και τις ρουτίνες σου ακόμα και την υγεία σου. Αυτά τα θέματα προκύπτουν από τον Δία που διέρχεται αυτήν τη στιγμή στον τομέα των πόρων σου και εναρμονίζεται με το βόρειο κόμβο στην εργασία, τις συνήθειες και τις ρουτίνες σου. Μια στοχαστική διάθεση συνεχίζεται στο πρώτο μισό της ημέρας, αλλά έχεις την τάση να εστιάζεις στους ευρύτερους στόχους σου καθώς προχωρά η μέρα. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου παρέχει και στους δυο ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Μοιράζεσαι σήμερα τις δημιουργικές σου παρορμήσεις με τόλμη, με τον βόρειο κόμβο στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Καθώς ο Δίας στο ζώδιό σου εναρμονίζεται με αυτόν, μπορεί να αισθανθείς πιο αυθόρμητη και παρορμητική. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα της συνεργασίας σου στο πρώτο μισό της ημέρας και εστιάζεις στην ισορροπία και στην αρμονία. Όσο περνούν οι ώρες όμως αναζητάς περισσότερη ένταση. Συναισθηματικά νιώθεις πως όλα αλλάζουν προς το καλύτερο.

Ιχθείς
Η υποστήριξη μπορεί να έρχεται από τα παρασκήνια ή αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για θεραπευτικές και αναγεννητικές δραστηριότητες. Μπορεί επίσης να έχεις ένα καλύτερο όραμα για την προσωπική σου ζωή και μπορεί να αποκτήσεις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης της ζωής σου. Η εστίαση στις λεπτομέρειες των εργασιακών σου συνεχίζει στο πρώτο μισό της ημέρας, αλλά αργότερα η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των εταιρικών σχέσεων σου και της κοινωνικότητας σου. Η συναισθηματική σου ζωή σταθεροποιείται κι εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για νέες γνωριμίες αρκετά ενδιαφέρουσες.

Read More

And More