Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ερμής κινείται σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, όπου θα παραμείνει περισσότερο απ’ το συνηθισμένο. Μέχρι της 4/10 μπορεί να εστιάζεις συχνά και ίσως να ανησυχείς για τις λεπτομέρειες της ζωής σου. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις συχνά περιλαμβάνουν τη δουλειά, την υγεία και τα πρακτικά θέματα. Μπορεί να αναλύεις προβλήματα, να εργάζεσαι για την επίλυση δύσκολων θεμάτων και να βρίσκεις λύσεις. Αργότερα σήμερα η ανασφάλεια ή η ευθύνη μπορεί να σε εμποδίσουν να εκφράσεις τον εαυτό σου ανοιχτά και φυσικά. Μπορεί να υπάρξει κάποιος δισταγμός ή δεύτερη εικασία με τον Ήλιο να σχηματίζει μια άβολη γωνία με τον Κρόνο. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις σ’ αυτό να σε αποθαρρύνει.

Ταύρος
Ο αγγελιοφόρος πλανήτης ο Ερμής μετακομίζει στον παιχνιδιάρικο, δημιουργικό ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα. Έτσι τις επόμενες βδομάδες ελκύεσαι από ανθρώπους που σε ενθαρρύνουν και σε διευκολύνουν να εκφραστείς. Οι θετικές επικοινωνίες και το δεκτικό κοινό για τις ιδέες και τις χειρονομίες σου εμφανίζονται έντονα. Αυτοί οι τομείς της ζωής σου που σχετίζονται με τον 5 ο οίκο σου μπορεί να είναι πιο ενδιαφέροντες, άξιοι σκέψης ή σχετικοί με σένα, το ρομαντισμό, τα παιδιά και τα χόμπι ή δημιουργικές αναζητήσεις. Αργότερα όμως σήμερα μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη ευθύνη ή έλεγχος πραγματικότητας για διαχείριση.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στο αντίθετο από το δικό σου ζώδιο όλη μέρα η διπλωματία κερδίζει. Είναι μια εποχή του σεληνιακού μήνα για περισσότερη συνεργασία και ισορροπία. Επίσης σήμερα ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά την καρδιά, το σπίτι και την οικογένεια. Οι διαδικασίες σκέψης είναι εσωτερικές και διαισθητικές κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που διαρκεί έως τις 4/10. Μπορεί να υπάρξουν πολλά να μάθεις για ή μέσω της οικογένειας και των στενών αγαπημένων σου προσώπων. Αργότερα σήμερα, η ανάγκη επιβράδυνσης και ενδεχομένως η αντιμετώπιση ορισμένων μπλοκαρισμάτων είναι πιθανή είτε αυτά προέρχονται από κακό χρονοδιάγραμμα είτε κακό προγραμματισμό.

Καρκίνος
Ο Ερμής ολοκληρώνει σήμερα τη διέλευση του στον τομέα των πόρων σου και τώρα εισέρχεται στον τομέα των επικοινωνιών σου. Ως πλανήτης των επικοινωνιών νιώθει σαν το σπίτι του εκεί! Αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει έως τις 4/10 και σε βοηθά να κάνεις πιο ευκρινείς εκτιμήσεις και να αποκτήσεις κάποια νοητική διαύγεια. Αυτή η διέλευση ενθαρρύνει την προσέγγιση, τη δημιουργία συνδέσεων, την απόκτηση νέων ενδιαφερόντων και δεξιοτήτων και την κοινή χρήση των ιδεών. Η μάθηση, η διδασκαλία, η μελέτη και οι συζητήσεις ρέουν τώρα πιο φυσικά. Οι ενέργειες είναι περίπλοκες αργότερα σήμερα για τις πρακτικές σου υποθέσεις.

Λέων
Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα των χρημάτων και των αξιών σου και θα περάσει αρκετό χρόνο εδώ, μένοντας ως τις 4/10. Αυτός ο κύκλος είναι εξαιρετικός για να ελέγχεις καλύτερα την οικονομική σου κατάσταση τουλάχιστον διανοητικά. Υπάρχει κάποια τάση να ανησυχείς για τα χρήματα, αλλά είναι μια πολλά υποσχόμενη περίοδος για να τακτοποιήσεις τα πράγματα. Η σκέψη σου είναι πρακτική και λογική και αναζητάς αποτελέσματα όχι μόνο θεωρία. Η εφαρμογή νέων πληροφοριών σε επιχειρηματικά και χρηματικά εγχειρήματα μπορεί να είναι ισχυρή.

Παρθένος
Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου σήμερα και μέχρι τις 4/10 θα βρεις τη φωνή σου και θα πάρεις πιο γρήγορες αποφάσεις. Ίσως χρειαστεί να καταβάλεις επιπλέον προσπάθεια για να αφιερώσεις χρόνο για χαλάρωση. Διαφορετικά είναι μια δυνατή περίοδος για πνευματική διαύγεια. Προτιμάς να αναλαμβάνεις την ηγεσία σε διανοητικά ή πνευματικά καθήκοντα αντί να συμβουλεύεσαι άλλους ή να συνεργάζεσαι. Είσαι έτοιμη να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να έχεις πολλές φρέσκιες ιδέες για το μέλλον. Σήμερα επίσης μια δευτερεύουσα προκλητική όψη του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να υποδεικνύει ένα πρόβλημα σχέσης του παρελθόντος.

Ζυγός
Η διέλευση της Σελήνης από τον πολυάσχολο ηλιακό 3ο οίκο σου σήμερα, προκαλεί την περιέργεια σου. Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της ιδιωτικής ζωής και της ψυχής σου σήμερα, όπου αυτός ο αγγελιοφόρος πλανήτης θα διέρχεται μέχρι τις 4/10. Είναι μια εποχή που οι συζητήσεις κα οι σκέψεις συχνά περιστρέφονται γύρω από το παρελθόν και είναι μια καλή στιγμή γι’ αυτό. Μπορείς να αναζητήσεις ειρήνη, να ηρεμήσεις το μυαλό σου ή να διαλογιστείς. Οι στοχαστικές δραστηριότητες, η έρευνα και ο προβληματισμός είναι πιο ελκυστικές. Σήμερα με μια όψη Ήλιου – Κρόνου στο παιχνίδι θα μπορούσαν να υπάρξουν έλεγχοι πραγματικότητας που σε επιβραδύνουν τόσο ώστε να κάνεις τις απαραίτητες βελτιώσεις.

Σκορπιός
Ο Ερμής μετακομίζει στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα όπου θα παραμείνει παραπάνω από το συνηθισμένο. Αυτός ο κύκλος ενθαρρύνει την εφευρετική σκέψη, τις φρέσκιες ιδέες και τις ενδιαφέρουσες συνδέσεις. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και οι επικοινωνίες ρέουν ομαλά. Μπορεί να υπάρχει μι αξιοσημείωτη διανοητική εστίαση στα όνειρα, τις επιθυμίες, τις ελπίδες και τους στόχους ευτυχίας σου και αυξημένο ενδιαφέρον για το τι κάνουν, λένε ή σκέφτονται οι άλλοι. Ωστόσο σήμερα το αρχικό σου ένστικτο μπορεί να χρειάζεται λίγη τελειοποίηση προτού αναλάβεις δράση με μια όψη Ήλιου – Κρόνου που περιπλέκει τις ενέργειες.

Τοξότης
Μεγάλο μέρος της ημέρας αφορά τις ανάγκες, τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου. Κοιτάς μπροστά με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Ο Ερμής κινείται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου σήμερα και θα επισκεφτεί αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 4/10. Είναι μια περίοδος που επικοινωνείς με μεγαλύτερο αντίκτυπο και σκέφτεσαι
μακροπρόθεσμες στρατηγικές που σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σου. θα μπορούσε να υπάρξει δημοσιότητα τώρα, ή σκέφτεσαι περισσότερο τις επιχειρηματικές σου υποθέσεις. Επικοινωνείς με μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του κοινού σου και με περισσότερη εξουσία.

Αιγόκερως
Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του πνεύματος σου σήμερα όπου θα παραμείνει ως φιλοξενούμενος μέχρι τις 4/10. Αυτή η επιρροή τείνει να ανυψώνει και να διευρύνει τη σκέψη σου. Είσαι λιγότερο απασχολημένη με τις πρακτικές σου υποθέσεις, γεγονός που καθιστά σημαντικό να αποφύγεις να αποκρύψεις σημαντικές λεπτομέρειες. Ωστόσο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποκτήσεις μια νέα προοπτική για τα τρέχοντα προβλήματα και τα πρόσφατα γεγονότα. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου είσαι πιο θαρραλέα ή αυθόρμητη όταν εκφράζεις τις απόψεις σου και μοιράζεσαι τις ιδέες σου. Είναι μια καλή στιγμή για να διευρύνεις το μυαλό και τα ενδιαφέροντα σου.

Υδροχόος
Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 8 ο οίκο σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 4/10. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου η σκέψη σου είναι πιο στρατηγική και αναλυτική. Θετικά η κλίση σου για έρευνα και διερεύνηση θεμάτων σε μεγαλύτερο βάθος, μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικά καλά ανεπτυγμένες ιδέες. Ο Ερμής φέρνει περισσότερη λογική και αντικειμενικότητα
στον συναισθηματικό κόσμο σου τις επόμενες βδομάδες. Οι μυστικές ή κρυμμένες πληροφορίες μπορούν να φαίνονται έντονα. Έχεις την τάση να πηγαίνεις βαθιά και συντονίζεσαι με λεπτές ενδείξεις και κρυφά επίπεδα.

Ιχθύες
Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη τείνοντας σε να καλλιεργήσεις τις φιλοδοξίες σου σήμερα. Επίσης σήμερα, ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του και η πνευματική συντροφικότητα είναι ένα θέμα. Αναζητάς ή προσελκύεις άτομα που σε βοηθούν να διεγείρεις τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου. Η εισαγωγή και η ανατροφοδότηση εκκινούν ή ανεβάζουν στροφές στις σκέψεις σου. Οι συνομιλίες είναι συναρπαστικές και οι ιδέες που δημιουργούνται μέσω αυτών των ανταλλαγών μπορεί να είναι ωφέλιμες. Είναι μια καλή διέλευση για να σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις κάποια ισορροπία στη ζωή σου.

Read More

And More