Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μια αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα σήμερα, μπορεί να φέρει δυσαρέσκεια ή απορία. Κάτι θα μπορούσε να ξεφουσκώσει σχετικά με τη δουλειά, τον κόσμο των ονείρων σου ή την υγεία σου, αλλά είναι κάτι προσωρινό. Εάν ένα συγκεκριμένο όνειρο ή έργο δε φαίνεται τόσο υλοποιήσιμο, μπορεί να αισθανθείς συναισθηματικά κουρασμένη ή εξαντλημένη. Ωστόσο πιθανότατα θα ξαναχτίσεις την έμπνευση σου με βάση πιο ρεαλιστικούς στόχους. Σε τελική ανάλυση παίρνεις τις καλύτερες αποφάσεις όταν γνωρίζεις τι είναι πραγματικά βιώσιμο και δεν είναι η ιδανική στιγμή για να τις πάρεις ακόμα.

Ταύρος

Τα αποτελέσματα της σημερινής αντίθεσης Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, καθώς δεν είσαι σίγουρη αν θα πιστέψεις ή όχι σε κάτι. Οι ασάφειες που σχετίζονται κυρίως με την αισθηματική σου ζωή, τους φίλους, τα δημιουργικά έργα και τα όνειρα ή τα οράματα σου μπορεί να σου απαιτήσουν να ανασυνταχτείς. Η αβεβαιότητα τείνει να σε εξαντλεί και είναι καλύτερο να περιμένεις για συμπεράσματα και αποφάσεις. Σκέψου ότι κάποιος ρεαλισμός μπορεί να σε οδηγήσει σε μια καλύτερη θέση. Η εγκατάλειψη ενός ξεπερασμένου ονείρου μπορεί κάλλιστα να δημιουργήσει χώρο για ένα νέο, πιο ουσιαστικό τρόπο.

Δίδυμοι

Η σημερινή αντίθεση Αφροδίτη – Ποσειδώνας κάνει μια παύση στα σχέδια σου, καθιστώντας την μια γενικά καλύτερη μέρα για προβληματισμό και ξεκούραση από το να σπρώχνεις τα πράγματα μπροστά. Τα κοινωνικά ή ρομαντικά θέματα μπορεί να φαίνονται μεγαλύτερα απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Η σύγχυση σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητα σου. Εάν είναι δυνατόν να ξεφύγεις από τις ευθύνες τώρα, μπορεί να αξίζει τον κόπο. Η κρίση σου σχετικά με την οικειότητα, την αγάπη και πιθανώς τα οικονομικά μπορεί να είναι άκυρη προς το παρόν.

Καρκίνος

Μπορεί να υπάρχει κάποια σύγχυση γύρω από τις οδηγίες, τους στόχους και τις συζητήσεις σήμερα. Με την αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα πρόσεξε τα πράγματα που είναι επικαλυμμένα με ζάχαρη. Ίσως είναι καλύτερο να αναβάλλεις σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις για μια καλύτερη στιγμή. Η εστίαση ή η συγκέντρωση μπορεί να μην είναι εύκολη, είτε αποσπάτε η προσοχή σου από εξωτερικούς περισπασμούς είτε από εσωτερικά συναισθήματα που είναι δύσκολο να κατανοήσεις προς το παρόν. Με αυτή την ενέργεια σήμερα όσο περισσότερο μιλάς για ένα συγκεκριμένο σχέδιο ή προσπαθείς να πάρεις μια απάντηση από κάποιον, τόσο πιο μπερδεμένη θα μπορούσες να νιώσεις.

Λέων

Οι σημερινές διελεύσεις σου θυμίζουν τομείς της ζωής σου όπου μπορεί να χρειαστούν φρέσκια έμπνευση. Από την άλλη πλευρά οι ευσεβείς πόθοι μπορεί να σε αποτρέψουν λίγο από την πορεία, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σήμερα. Επειδή αυτή η πτυχή εμπίπτει στους τομείς των πόρων σου, είναι καλύτερο να αποφύγεις να δανειστείς χρήματα ή τιμαλφή ή να λάβεις σημαντικές οικονομικές αποφάσεις προς το παρόν. Οι άνθρωποι μπορεί να σε κουράζουν είτε υλικά, είτε συναισθηματικά ή οι καταστάσεις φαίνονται μπερδεμένες. Είναι καλύτερο να παρατηρήσεις τώρα και να αποφασίσεις αργότερα.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη απέναντι από τον Ποσειδώνα σήμερα, θα μπορούσες να μεταβείς από τα πράγματα όπως θα ήθελες να είναι, στο να τα δεις με ένα αποθαρρυντικό τρόπο ή μη κολακευτικό φως. Είναι καλύτερο να είσαι μετριοπαθής ή προσεκτική με τα χρήματα και τους ανθρώπους, καθώς τα άκρα είναι πιθανά ή και το να επιλέξεις λάθος πράγματα. Τα άτομα στη ζωή σου ή σε μια συγκεκριμένη σχέση μπορεί να αισθάνεσαι ότι εξαντλούνται προσωρινά. Προσπάθησε για περισσότερη ηρεμία για καλύτερα αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα ίσως χρειαστεί να εξερευνήσεις τα συναισθήματα σου προτού χαράξεις τα όρια σου.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα σε αντίθεση σήμερα, δεν είναι εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα για τα συναισθήματα σου ή να κλείσεις ένα θέμα. Οι απαντήσεις μπορεί να είναι διφορούμενες, αλλά επίσης πιθανόν να αντισταθμίζεις και να αποφεύγεις τα πράγματα με αυτή τη διέλευση να θολώνει τα νερά. Στόχος να ονειρεύεσαι, να εμπνέεσαι και να δημιουργείς, αλλά να είσαι προσεκτική με τις πρακτικές σου υποθέσεις. Δε είναι εύκολο να ακολουθήσεις μια ρουτίνα ή να ασχοληθείς προσωρινά με θέματα ρουτίνας. Οι περισπασμοί είναι πιθανοί και η αποδιοργάνωση μπορεί να σε κάνει να νιώθεις χαμένη ή πίσω.

Σκορπιός

Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις μεταξύ γεγονότων και φαντασίας και τα συναισθήματα αυτής της διαδικασίας μπορεί να είναι εξαντλητικά. Η σημερινή αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να ωθήσει μια συνειδητοποίηση που προσκρούει σε κάποιον ή κάτι από το βάθρο του. Προβλήματα που σχετίζονται με τα όρια των εραστών, των φίλων ή τα παιδιά μπορεί να είναι ένα ζήτημα, εάν δείχνεις εξαιρετικά φιλόξενη και αφήνεις τα πράγματα να γλιστρήσουν για να διατηρήσεις καλά συναισθήματα και ειρήνη. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τους καθρέφτες αυτής της πτυχής είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να κάνει ένα διάλλειμα από την υπερβολική σκέψη ή την υπερβολική ανάλυση καταστάσεων.

Τοξότης

Μια διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα σήμερα, μπορεί να μεγεθύνει τη σύγχυση σχετικά με ένα συγκεκριμένο σχέδιο, στόχο ή έργο. Ακόμα κι αν είναι λίγο αποθαρρυντικό, είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσεις ως προτροπή για να σκεφτείς εάν τα όνειρα και τα ιδανικά σου χρειάζονται κάποια ενημέρωση. Σκέψου ότι εάν αντιμετωπίζεις απογοητεύσεις τώρα μπορεί να γίνουν ευκαιρίες για ανάπτυξη, εάν σε ανακατευθύνουν σε πιο υγιείς επιδιώξεις ή πιο υλοποιήσιμους στόχους. Η αβεβαιότητα στην προσωπική σου ζωή μπορεί να επηρεάσει την απόλαυση και την απόδοση σου.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρχουν μπερδεμένα ή ανάμεικτα σήματα σήμερα για αποκρυπτογράφηση ή να νιώσεις την ανάγκη να ξανασκεφτείς κάποιες ιδέες ή σχέδια. Ίσως είναι καλύτερο να είσαι συντηρητική με τις προσδοκίες σου κυρίως σε κοινωνικές, οικονομικές και ρομαντικές στιγμές. Ενώ συνήθως είναι οι στιγμές ηρεμίας σου, η σημερινή αντίθεση Αφροδίτης- Ποσειδώνα μπορεί να παίξει με τις προσδοκίες σου. θα μπορούσες να αισθάνεσαι ενεργειακά στραγγισμένη ή χωρίς έμπνευση. Εάν ένα όνειρο φαίνεται λιγότερο υλοποιήσιμο μπορεί να χρειαστείς χρόνο για να ανασυνταχτείς.

Υδροχόος

Η σημερινή αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να σε αφήσει να ξανασκεφτείς κάποια θέματα ή να κάνεις ένα διάλλειμα από την υπερβολή. Ενώ αυτή η διέλευση μερικές φορές σηματοδοτεί μια απογοήτευση, σε ενθαρρύνει επίσης να δεις τα προβλήματα λίγο διαφορετικά, κάτι που είναι ικανοποιητικό. Μπορεί να υπάρχει κάποια έλλειψη σαφήνειας σχετικά με ένα πρόσωπο, έργο ή σχέση. Η ταλάντευση από τη μια ακραία άποψη μιας κατάστασης στην άλλη άκρη είναι εφικτή τώρα, αλλά μπορεί επίσης να είναι η πορεία σου προς μια μέση λύση.

Ιχθύες

Η σημερινή αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να παίξει με τις προσδοκίες ή τις αντιλήψεις σου. Έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να εγκαταλείψεις κάτι ευχάριστο για να κερδίσεις σε έναν άλλο τομέα της ζωής σου. Σκέψου ότι δεν είναι ιδανική η στιγμή για να πάρεις μεγάλες αποφάσεις με βάση τα συναισθήματα της στιγμής, καθώς οι ιδιοτροπίες σήμερα μπορεί να είναι παραπλανητικές. Είναι καλύτερο να στοχεύσεις να είσαι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινής με τον εαυτό σου, καθώς αυτό είναι το κλειδί για να χτίσεις πίστη στο ένστικτο σου.

Κεντρική φωτογραφία: @thestylestalkercom

Read More

And More