Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν τη φαντασία, τη συγχώρεση, την ανάπαυση και την απελευθέρωση του στρες. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάτι δημιουργικό, που ανακουφίζει την ένταση. Το να δώσεις το είδος της έγκρισης και της στοργής που θα θέλεις να λάβεις είναι μια καλή ιδέα, καθώς οι ενέργειες είναι θετικές για την προώθηση της αρμονίας -κάτι που φαίνεται σημαντικό τώρα και είναι αμοιβαία επωφελές. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις νέες ιδέες σχετικά με τον χειρισμό των οικονομικών σου, αν και μπορεί επίσης να σε ελκύουν αντικείμενα άνεσης.

Ταύρος
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα ενθαρρύνει έναν ευχάριστο ρυθμό. Σε συντονίζει στα λεπτά στοιχεία της ζωής και ως αποτέλεσμα η κατανόηση σου για τους άλλους, τον εαυτό σου και τον σκοπό σου εκτοξεύεται στα ύψη. Το κλειδί είναι να αποφύγεις να πιέζεις τα πράγματα. Το να προσφέρεις ειλικρινείς και προσεκτικές συμβουλές, να είσαι η πηγή παρηγοριάς και να εμπνέεις τους άλλους με τη διορατικότητα σου, μπορεί να είναι πολύ δυνατά τώρα. Κυριαρχεί το πνεύμα της φιλίας και μπορεί να είναι ικανοποιητικό να βάζεις τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σου σήμερα.

Δίδυμοι
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα ενισχύει την απήχηση σου ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Η προσωπική σου ζωή μπορεί επίσης να επωφεληθεί από αυτήν την επιρροή και να καταλήξεις σε μια συμπονετική κατανόηση θεμάτων που σε είχαν απογοητεύσει στο παρελθόν. Σε ορισμένους τομείς της ζωής σου φαίνεται ότι είναι καιρός να αφήσεις τον θυμό σου πίσω και να προχωρήσεις. Τα θέματα σταδιοδρομίας έχουν την εύνοια της τύχης, που δουλεύει με μυστηριώδεις αλλά και μαγικούς τρόπους για εσένα. Το κυνήγι των στόχων σου γίνεται πιο απολαυστικό. Η αξιοποίηση προηγούμενων ιδεών είναι επιτυχείς.

Καρκίνος
Η σημερινή αρμονική όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα φέρνει στο προσκήνιο τη συγχώρεση. Μια ευγενική χειρονομία ή έκφραση καλύπτει την ανάγκη σου να δείξεις την αγάπη και τα φιλικά σου συναισθήματα. Η φαντασία αυξάνεται. Οι φίλοι σου γίνονται έμπνευση για σένα. Αυτή η διέλευση μπορεί να σε βοηθήσει να τονώσεις τη διάθεση σου. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις αυτή τη ροή ενέργειας για να χαλαρώσεις, καθώς είναι επίσης εξαιρετική για την εξομάλυνση των πραγμάτων και την απελευθέρωση της έντασης.

Λέων
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε ενθαρρύνει να δεις την ομορφιά στην καθημερινότητα. Μπορεί να είναι μια περίοδος που ανακαλύπτεις καινούρια στοιχεία για τον εαυτό σου. Μια στενή σχέση αναπτύσσεται ευχάριστα. Είσαι σε θέση να βλέπεις τα πράγματα με συμπονετικό τρόπο, περισσότερο από ότι συνήθως. Θέτεις και οραματίζεσαι νέους στόχους και ξεκινάς τη διαδικασία επίτευξής τους. Μπορείς να προσελκύσεις ένα κοινό, μια ομάδα ή ένα άτομο που σε ενδιαφέρει με αυτήν τη διέλευση. Ίσως πάλι, προκύψουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

Παρθένος
Το σημερινό εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σου υποδεικνύει τρόπους να απαλλαγείς από τις πρόσφατες πιέσεις ή σε βοηθά να εξομαλύνεις τα πράγματα στις σχέσεις σου. Μπορεί να υπάρξει μια ψυχική σύνδεση με κάποιον σημαντικό στη ζωή σου. Το κλειδί είναι η ηρεμία και η ζεστασιά, ακόμα κι αν διατηρείς κάποια συναισθηματική απόσταση. Η συμπόνια και η κατανόηση είναι σε μεγαλύτερη προσφορά. Μια υγιής δόση από αυτά μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της σύνδεσης. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσεις ένα νέο ενδιαφέρον ή θέμα.

Ζυγός
Η πιο ήπια πλευρά της φύσης σου αναδύεται σήμερα και οι άλλοι σε απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Το να επιτρέπεις στα ανεξήγητα να ξετυλίγονται με τον δικό τους ρυθμό, αντί να προσπαθείς να βιάσεις τα πράγματα, μπορεί να είναι η απάντηση σε μερικά από τα τρέχοντα προβλήματα σου καθώς ενθαρρύνονται από μια αρμονική όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Η διαίσθηση σου στα επαγγελματικά είναι έντονη και σωστή. Αυτή η διέλευση σε βοηθά στη δουλειά και σε ενθαρρύνει να φέρεις περισσότερη φαντασία στην καθημερινότητα σου.

Σκορπιός
Είσαι ιδιαίτερα διαισθητική στις σχέσεις σου σήμερα και ιδιαίτερα ευαίσθητη με τις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων. Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα, μια ήπια προσέγγιση φέρνει ανταμοιβές. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσεις, να γράψεις, να κάνεις τέχνη, θέατρο και μουσική. Μπορεί να αναγνωρίσεις και να εκτιμήσεις πράγματα για κάποιον που προηγουμένως αγνοούσες. Η ενέργεια αυτής της διέλευση είναι λεπτή αλλά ζεστή ενισχύοντας τη φαντασία και την επιθυμία σου για ευχαρίστηση. Αφήνεις πίσω τις αρνητικές σκέψεις κάτω από αυτή την επιρροή.

Τοξότης
Η σημερινή επιρροή Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε ενθαρρύνει να αφήσεις τα πράγματα να κυλούν φυσικά, αντί να πιέζεις κάποιους τομείς της ζωής σου. Οι σχέσεις ενισχύονται και απολαμβάνεις την ψυχική σύνδεση και τις ευχάριστες επικοινωνίες. Είναι μια καλή στιγμή για να επιδιώξεις την ηρεμία και την ισορροπία. Μπορεί να χαρείς ιδιαίτερα να προσφέρεις τη βοήθεια ή τις υπηρεσίες σου σήμερα. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και σε βοηθάει να συνδεθείς με τις εσωτερικές σου ανάγκες, αλλά και με την οικογένειά σου.

Αιγόκερος
Βρίσκεις ευκαιρίες να εκφραστείς με νέους τρόπους σήμερα. Μια διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα υπογραμμίζει την ικανότητα σου να επικοινωνείς αποτελεσματικά. Κατανοείς τους άλλους σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Υπάρχει τολμηρή ενέργεια μαζί σου για να εκφραστείς. Μπορείς να εμπνεύσεις τους άλλους με τα  λόγια σου ή να απολαύσεις προσωπικά ενδιαφέροντα. Τα έργα που σε ιντριγκάρουν σε παρακινούν να προχωρήσεις σε δράση. Αργότερα σήμερα μπορείς να νιώσεις πιο παθιασμένη για μια ιδέα και οι σχέσεις ξαναζωντανεύουν.

Υδροχόος
Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα εντείνει τη συμπόνια που νιώθεις για ορισμένα άτομα στη ζωή σου. Το να βρεις περισσότερο χρόνο να αφιερώσεις στη χαλάρωσή σου είναι στις άμεσες προτεραιότητές σου. Το να βοηθάς κάποιον σε ανταμείβει ιδιαίτερα με αυτήν τη διέλευση. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να βοηθήσεις μέλη της οικογένειας, να ακούσεις κάποιον που το έχει ανάγκη, αλλά και για να βελτιώσεις τις όποιες συνδέσεις σου. Το να χρησιμοποιείς περισσότερο τη φαντασία, το όραμα, τη δημιουργικότητα, τη ζεστασιά, τη γενναιοδωρία και τη συμπόνια στην εξίσωση μπορεί να είναι τώρα μαγικό.

Ιχθείς
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι ενισχυτική και αρμονική. Ενθαρρύνει την κατανόηση και δημιουργεί μια στιγμή κατά την οποία αναδύεται η συναισθηματική και ευγενική φύση σου, την οποία οι άλλοι εκτιμούν πολύ. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τομέα των επικοινωνιών σου και μπορεί να προκύψουν οφέλη μέσω της μάθησης, της σύνδεσης, της επικοινωνίας και της σκέψης. Ο ενθουσιασμός σου για ένα προσωπικό ενδιαφέρον ή μια ιδέα αυξάνεται.

Read More

And More