Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι σε εξαιρετική φάση σήμερα. Κλείνουν αισίως διάφορες υποθέσεις σου και νιώθεις μια σιγουριά, που επιτέλους η καθημερινότητά σου απλοποιείται κατά αυτόν τον τρόπο. Κάνε ένα διάλειμμα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη μέρα. Η
ανάγκη αλλά και η επιθυμία σου για ανανέωση είναι έντονη. Ταυτόχρονα σήμερα λειτουργείς πρακτικά και όχι θεωρητικά. Οι άλλοι θεωρούν πως είσαι λίγο απομονωμένη, αλλά η προσέγγισή σου προς τους άλλους είναι ζεστή, ευχάριστη και θετική.

Ταύρος
Σήμερα με τη Σελήνη στο τομέα των φίλων, των δικτύων, των ονείρων και των επιθυμιών σου, αναζητάς έντονα έμπνευση. Απολαμβάνεις συζητήσεις ή μαθησιακές εμπειρίες. Δίνεις έμφαση στην επικοινωνία, την σκέψη και την επεξεργασία. Αυτό πιθανώς να γίνει εις βάρος των συναισθημάτων σου. Σου είναι εύκολο να υποβαθμίζεις τα συναισθήματά σου σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μπορείς να παίρνεις αντικειμενικές αποφάσεις, που θα μπορούσαν να σε ωφελήσουν. Θα υπάρξει νέα εικόνα για ένα παλαιότερο περίπλοκο ζήτημα.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο σου όλη μέρα μπορεί να υπάρξει κάποια πίεση για να εκτελέσεις ή να καλύψεις τις ευθύνες σου. Ενώ μπορεί να υπάρχει κάποιο μικρό άγχος, είναι μια καλή στιγμή να ελέγξεις τους στόχους και τις υποχρεώσεις σου. Η εκπλήρωση των ευθυνών σου είναι σημαντική και σου προσφέρει μια συναισθηματική ικανοποίηση με αυτή τη διέλευση. Επίσης είναι μια καλή στιγμή να κάνεις ένα διάλλειμα από τη συνηθισμένη ψυχική ρουτίνα και να διευρύνεις το μυαλό σου. θέλεις να σημειώσεις πρόοδο, να μην επαναλάβεις τα ίδια μοτίβα και οι ιδέες καθώς και οι μέθοδοι που σκέφτεσαι τώρα μπορούν να σε βοηθήσουν να το κάνεις.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα έχει καλή ενέργεια για να εκφραστείς ιδιαίτερα σε τεχνικό επίπεδο. Τα προσωπικά θέματα μπορούν επίσης να εξελιχθούν όμορφα, καθώς νιώθεις πιο ελεύθερη και πιο αποστασιοποιημένη. Με τη σημερινή διέλευση της Σελήνης έχεις μια συναισθηματική ανάγκη να απολαμβάνεις περισσότερα από τα καθημερινά, εγκόσμια θέματα. Ελκύεσαι από συναρπαστικές ή διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και ανθρώπους. Επίσης σε ενδιαφέρει περισσότερο να σκεφτείς μεγάλα πράγματα παρά να συμπληρώσεις τις λεπτομέρειες μόνο προς το παρόν και αυτή η εστίαση σε βοηθά να απελευθερώσεις και να ανανεώσεις τη ζωή σου.

Λέων
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης σε ενθαρρύνει να υποχωρήσεις και να παρατηρήσεις. Θα διαπιστώσεις ότι αυτή η προσέγγιση σε ωφελεί σε πολλούς τομείς αυτή τη στιγμή του σεληνιακού μήνα. Έχεις περισσότερα να μάθεις με αυτό τον τρόπο και φυσικά ελκύεσαι από απορροφητικές δραστηριότητες. Μπορεί να ανακαλύψεις καλά νέα ή έμπνευση από ασυνήθιστα μέρη. Μπορείς γρήγορα να απορροφηθείς από αυτό που κάνεις. Η έρευνα ή περαιτέρω διερεύνηση ενός θέματος μπορεί να είναι ικανοποιητική και χρήσιμη. Αυτή η αφοσίωση μπορεί να ισχύει και για μια στενή σχέση σήμερα.

Παρθένος
Με τη Σελήνη να περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου, είσαι ιδιαίτερα συντονισμένη σε μια στενή σχέση, ανατροφοδότηση ή προοπτική. Η δημιουργία μιας καλύτερης αίσθησης ισορροπίας ή αρμονίας στη ζωή σου μπορεί να είναι μια ισχυρότερη παρόρμηση. Οι άλλοι έλκονται προς το μέρος σου πιο φυσικά αυτή τη στιγμή του σεληνιακού μήνα, αναζητώντας τη συμβολή ή την παρέα σου. Είσαι αρκετά αποστασιοποιημένη για να κάνεις αντικειμενικές παρατηρήσεις που είναι πραγματικά χρήσιμες. Γρήγορα αφήνεις τα αρνητικά και πιάνεις νέες και συναρπαστικές ιδέες.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έχεις συναισθηματική ανάγκη για κάποια τάξη. Η οργάνωση μπορεί να είναι πιο ελκυστική και το να είσαι απασχολημένη μπορεί να είναι καταπραϋντική και βοηθά ακόμη και τη διάθεση σου αυτή την περίοδο του σεληνιακού μήνα. Καθώς συντονίζεσαι πιο φυσικά στις λεπτομέρειες, η επίλυση προβλημάτων ακολουθεί επίσης φυσικά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επωφεληθείς από μια μικρή συναισθηματική απόσπαση που σου δίνει ένα διάλλειμα από την ένταση.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά στον τομέα της χαράς και της απόλαυσης, διεγείροντας την επιθυμία σου να συνδεθείς και να επιδιώξεις την επιθυμία της καρδιάς σου. Είσαι πιο εκφραστική και έτοιμη να απολαύσεις τον εαυτό σου και μπορεί να θέλεις να ξεχωρίσεις ή να προβληθείς σε κάποιον. Έχεις την ανάγκη για προσωπικό χρόνο σήμερα και αυτή η αυτοπεποίθηση εκπέμπεται από εσένα με ευχάριστους τρόπους. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι καινοτόμες με μικρούς, αλλά ικανοποιητικούς τρόπους. Απολαμβάνεις αυτό που κάνεις και αυτό φαίνεται στη διάθεση σου.

Τοξότης
Εστιάζεις στις ευκαιρίες, την ανάπτυξη και την πρόοδο σήμερα και χρειάζεσαι ένα μικρό διάλλειμα από τη ρουτίνα. Ωστόσο η υγεία και η εργασία μπορούν να δείξουν ικανοποιητικά σημάδια βελτίωσης και το κίνητρο υπάρχει. Νιώθεις κάποια κίνηση προς τα εμπρός σήμερα η οποία τροφοδοτεί τη δύναμη σου. Ωστόσο η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, αναδεικνύοντας την πιο προσεκτική ή στοχαστική φύση σου. Η εξοικείωση και η άνεση σε ελκύουν έντονα αυτή την περίοδο του σεληνιακού μήνα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, διεγείροντας την επιθυμία σου για επικοινωνία, σύνδεση και συλλογή πληροφοριών. Οι ιδέες σου προσελκύουν άλλους ή κάποιον, με συναρπαστικές ιδέες. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για προσωπική έκκληση και προσπάθειες αυτοβελτίωσης. Ενώ αποσπάτε εύκολα η προσοχή σου μερικές φορές σήμερα είναι ακόμα πιθανό να καταφέρεις να κάνεις πολλά μικρά πράγματα, αφήνοντας τα πίσω σου. Είσαι πρόθυμη να εξερευνήσεις τις επιλογές σου και είσαι πιο αφοσιωμένη και περίεργη.

Υδροχόος
Τα πρακτικά ζητήματα ευδοκιμούν με την ισχυρή διαίσθηση σου σήμερα και οι προσωπικές σου σχέσεις μπορούν επίσης να λάβουν μια ανεπαίσθητη ώθηση. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για ιδέες και ένστικτα με χρήματα. Παρόλο που είσαι περισσότερο προσανατολισμένη στην ασφάλεια απ’ ότι συνήθως σε αυτό το στάδιο του σεληνιακού μήνα, καθώς είσαι έτοιμη και πρόθυμη να
διασκεδάσεις με νέους τρόπους για να βελτιώσεις τις εμπειρίες σου. Στην πραγματικότητα μπορείς να τα πας πολύ καλά στις επικοινωνίες σήμερα και η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για πρωτοποριακή σκέψη.

Ιχθύες
Σήμερα μπορείς να χαρείς ιδιαίτερα το να εκφράζεις τις πιο ασυνήθιστες ιδέες σου και ευτυχώς οι άλλοι σε ακούν. Το να κάνεις ένα διάλλειμα από τη συνηθισμένη ρουτίνα σου μπορεί να είναι ψυχικά αναζωογονητικό. Η εκμάθηση νέων πραγμάτων μπορεί να είναι επίσης ικανοποιητική. Μπορεί να αναζητάς δημιουργικούς τρόπους για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για κίνηση και ποικιλία. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και μπορεί να ζήσεις μια ωραία αφύπνιση που πυροδοτεί την περιέργεια και τα κίνητρα σου να μάθεις κάτι νέο.

Read More

And More