Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η μέρα ίσως έχει μια περίεργη ενέργεια για σένα. Βρίσκεσαι σε έναν κύκλο του Ήλιου που είναι καλό να ακούς τους άλλους και να παρακολουθείς τις σχέσεις σου. Ωστόσο η σημερινή διέλευση Ήλιου – Χείρωνα μπορεί να αποκαλύψει ευάλωτες περιοχές. Αν και μπορεί να μην θέλεις να ανακατεύεις θέματα του παρελθόντος μπορεί να είναι καθοριστικό να το κάνεις, αρκεί να υπάρχει προθυμία να αναπτυχθείς και να ξεπεράσεις προβληματικές περιοχές.

Ταύρος
Η δουλειά, η υγεία και οι συνήθειες είναι ισχυρά θέματα στη ζωή σου με τις τρέχουσες διελεύσεις. Σήμερα η σχέση σου με οποιοδήποτε από τα παραπάνω μπορεί να είναι περίπλοκη. Ο Ήλιος αντιτίθεται στον Χείρωνα εκθέτοντας τα ευαίσθητα σημεία σου. Μπορεί να υπάρχει παρεκτροπή, μια καθυστερημένη κατάσταση στη δουλειά ή ένα δευτερεύον ζήτημα υγείας που παρεμβαίνει στην παραγωγικότητα. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 11ο οίκο σου, έναν τομέα του χάρτη σου που κυβερνά τις υψηλότερες φιλοδοξίες σου, το πρωταρχικό κλειδί για τη συναισθηματική εκπλήρωση αυτήν τη στιγμή μπορεί να είναι η εστίαση στις ιδιαίτερες επιθυμίες, ελπίδες και όνειρα.

Δίδυμοι
Ο ρομαντικός τομέας κι εκείνος της δημιουργικότητας επηρεάζονται αυτές τις μέρες και είναι γενικά μια καλή στιγμή για να απολαύσεις, αλλά και για να εκφραστείς. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες είναι λίγο δύσκολες στο κοινωνικό ή ρομαντικό τμήμα λόγω της αντίθεσης Ήλιου – Χείρωνα. Μπορεί να είναι δύσκολο να εμπιστευτείς πλήρως κάτι ή κάποιον αυτήν τη στιγμή και πιθανώς καλό είναι να μην το κάνεις μέχρι να έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη για ένα θέμα. Οι περιστάσεις τραβούν τις προβληματικές περιοχές στο φως, κάτι που μπορεί να σε ωθήσει να χειριστείς συναισθήματα ενοχής ή ανασφάλειας.

Καρκίνος
Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειάς σου έχει επιπλέον δύναμη αυτές τις μέρες. Η ζωή ηρεμεί για εσένα ή αναζητάς περισσότερη γαλήνη. Ακόμα κι έτσι, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς η αβεβαιότητα ή οι ανασφάλειες που σχετίζονται με την εργασία, την καριέρα ή την κατεύθυνση της ζωής σου μπορεί να επηρεάσουν λίγο τον ελεύθερο χρόνο με την οικογένεια. Σήμερα βάλε στόχο να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο και να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου.

Λέων
Οι σημερινές ενέργειες μπορεί μερικές στιγμές να είναι συγκινητικές, αλλά μπορούν επίσης να σε κάνουν να εντοπίσεις προβληματικές περιοχές. Πρόσφατα ανακάλυψες μια ισχυρότερη ανάγκη να επικοινωνήσεις και να δημιουργήσεις συνδέσεις. Με μια αντίθεση Ήλιου – Χείρωνα σήμερα οι περιστάσεις μπορεί να φαίνεται ότι σε εξοργίζουν ή να ξεθάβουν μια απογοήτευση που σχετίζεται με τη νοημοσύνη, τις ιδέες και τις πεποιθήσεις. Προσωρινά οι αποφάσεις δεν είναι εύκολο να ληφθούν.

Παρθένος
Ο τομέας των πόρων σου έχει περισσότερη δύναμη αυτές τις μέρες. Ισχυρά θέματα οικοδόμησης, ανάπτυξης, ασφάλειας, χρημάτων, ταλέντων και πόρων συνεχίζουν να αναπτύσσονται στη ζωή σου τώρα. Ωστόσο μπορεί να υπάρχουν ορισμένα θέματα ιδιοκτησίας ή κοινής χρήσης που φαίνονται περίπλοκα. Τα δύσκολα ζητήματα με τα χρήματα ή η δυναμική εξουσίας μπορεί να σε πιέσουν και θα ήταν καλή ιδέα να αναζητήσεις γήινες δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς καλύτερα.

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να προκαλούν κάποιες εντάσεις ή να επαναφέρουν παλιά προβλήματα. Βοηθούν όμως και να εξελιχθούν κάποια ζητήματα. Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στα σχέδια, τις ανάγκες και το πρόγραμμα σου αυτές τις μέρες με τον Ήλιο στο ζώδιο σου. Ωστόσο με μια αντίθεση Ήλιου – Χείρωνα μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις έναν φόβο ή μια ανασφάλεια πριν νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι ελαφρώς άβολα όταν βρίσκεσαι στο επίκεντρο, αλλά απογοητευμένη αν σε παραβλέπουν. Ίσως σε ταλαιπωρήσουν και κάποια συναισθήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, αλλά και την ανεξαρτησία σου.

Σκορπιός
Μπορεί να υπάρχουν ενοχλητικά προβλήματα και ανησυχίες που θα χρειαστεί να διαχειριστείς νωρίς σήμερα με τον Ήλιο απέναντι στον Χείρωνα. Ίσως δυσκολευτείς να βρεις μια ισορροπία μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης. Παλιά προβλήματα μπορεί να επανεμφανιστούν και οι άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να ανακάμψεις, να χαλαρώσεις και να ανανεώσεις τις δυνάμεις σου αυτές τις μέρες. Ωστόσο μερικές παλιές πληγές μπορεί να ανοίξουν σήμερα, διαταράσσοντας προσωρινά τη ροή και ενώ η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο βαριά, τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά.

Τοξότης
Ο ηλιακός 11ος οίκος σου έχει πολλή δύναμη αυτές τις μέρες και σε ενθαρρύνει να δικτυωθείς και να αναζητήσεις νέους στόχους. Οι φιλίες και η προσωπική ευτυχία βρίσκονται στο επίκεντρο, αλλά μπορεί να υπάρξουν κάποιες επιπλοκές από καιρό σε καιρό. Σήμερα μπορεί να δυσκολευτείς να το κάνεις μόνη σου ή να ζητήσεις βοήθεια για ένα θέμα. Ίσως να δυσκολευτείς επίσης να δεις καθαρά έναν φίλο ή έναν εραστή ή κάτι μπορεί να εγείρει αμφιβολίες ή ανασφάλειες. Μια παλιά προβληματική περιοχή μπορεί να έρθει στην επιφάνεια που όμως θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε καλύτερη κατανόηση του εαυτού σου και των άλλων.

Αιγόκερος
Ο ηλιακός 10ος οίκος σου έχει περισσότερη δύναμη αυτές τις μέρες και είσαι σε καλή κατάσταση για να αναγνωρίσεις και να τιμήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Η ανάγκη σου για πρόοδο είναι γενικά έντονη. Ωστόσο η σημερινή διέλευση Ήλιου – Χείρωνα θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την ανάγκη να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες προκλήσεις με την εξισορρόπηση των κοσμικών στόχων σου, με την προσωπική σου ζωή, την κατάσταση διαβίωσης ή τις οικογενειακές σου υποθέσεις. Κάποιος δισταγμός με την έκφραση της αγάπης σου ή ακαμψία στις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να προκύψει με τις σημερινές διελεύσεις.

Υδροχόος
Είσαι γενικά σε καλή κατάσταση για να εξερευνήσεις διαφορετικές επιλογές, ρυθμίσεις και ιδέες. Ακόμα κι έτσι μπορείς να παλέψεις για τη φροντίδα των επαγγελματικών ή καθημερινών υποθέσεων από καιρό σε καιρό και η σημερινή διέλευση Ήλιου – Χείρωνα μπορεί να φέρει ανασφάλειες, που πιθανά να σχετίζονται με το να πεις τη γνώμη σου, να επικοινωνήσεις ή να μάθεις κάτι νέο. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς σήμερα για να αντιμετωπίσεις ζητήματα που σχετίζονται με ενοχές και ανασφάλειες.

Ιχθείς
Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να παλεύεις με ανασφάλειες ή με την αβεβαιότητα σχετικά με τα εισοδήματά σου, τα ταλέντα σου ή το τι έχεις να προσφέρεις. Στρες υπάρχει γύρω από τα χρήματα και την ιδιοκτησία και κάποιες αναταραχές μπορεί να προκύψουν σε αυτούς τους τομείς πιθανότατα μέσω φορτισμένων αλληλεπιδράσεων με τους άλλους. Λάβε υπόψη ότι όλοι είναι λίγο ευαίσθητοι με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Χείρωνα, αλλά επίσης σκέψου ότι είναι καιρός να αντιμετωπίσεις προβληματικές περιοχές προτού γίνουν μεγαλύτερες.

Read More

And More