Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Το να κάνεις σχέδια για τα χρήματα σου, τις επαγγελματικές σου συμφωνίες και την επίλυση προβλημάτων μπορεί σήμερα να είναι πετυχημένα. Η δύναμη της θετικής σκέψης κάνει τα πάντα να φαίνονται δυνατά αυτή τη στιγμή. Μια δίκαιη, αισιόδοξη ή ηθική προοπτική ενισχύει τη φήμη ή την επαγγελματική σου θέση. Ίσως έχεις την ευκαιρία να διευκρινίσεις μια παρεξήγηση ή τη γνώμη σου για ένα θέμα. Οι επικοινωνίες σου είναι πιο εντυπωσιακές ή έγκυρες αυτές τις μέρες και σήμερα τις αντιμετωπίζεις ιδιαίτερα καλά. Το κίνητρο για να πετύχεις τους στόχους σου είναι ισχυρό, καθώς θέλεις να χτίσεις μια πιο άνετη ζωή για τον εαυτό σου.

Ταύρος

Η αποδοχή έρχεται πιο εύκολα σήμερα. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι πολύ γόνιμες και μάλιστα εμπνευσμένες. Έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σου και της διασκέδασης και είσαι ανοιχτή στο να μάθεις και να κάνεις νέα πράγματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείς με ευρύτερους ή μεγαλύτερους όρους με τη δημοσίευση, τη μάθηση και τη σύνδεση. Η αίσθηση των μελλοντικών τάσεων είναι εξαιρετική και οι ευκαιρίες μπορούν να ανοίξουν, καθώς μοιράζεσαι τις σκέψεις σου και προσπαθείς να προσεγγίσεις.

Δίδυμοι

Η συνεργασία έρχεται πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως σήμερα και εκτιμάς ότι τα μυαλά είναι ευρύτερα ανοιχτά. Κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να ξεκινήσεις μια συζήτηση για ένα ιδιωτικό ή προσωπικό θέμα. Μπορεί να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα από το παρελθόν ή να επιτύχεις μια λύση. Στην πραγματικότητα έχεις όλη τη δύναμη να αφήσεις κάτι πίσω σου και να συμφιλιωθείς με το παρελθόν. Η συγχώρεση και η συναρμολόγηση των κομματιών μιας αβέβαιης κατάστασης με ένα ικανοποιητικό τρόπο μπορεί να είναι ισχυρά. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να διδάξεις, να καθοδηγήσεις και να μοιραστείς ιδέες.

Καρκίνος

Οι διελεύσεις σήμερα βοηθούν να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και ανοίγουν πόρτες που κάποτε ήταν κλειστές. Διασκεδάζεις νέες ιδέες και οι άνθρωποι φαίνονται ανοιχτοί στις απόψεις σου. Μπορεί να υπάρξει μια ανακάλυψη ενός νέου τρόπου για να μοιραστείς τις σκέψεις σου και που μπορεί να σε ανταμείψει. Μπορεί να είναι χρήσιμο και καρποφόρο να βάλεις το μυαλό σου να επινοήσει μια λύση. Απολαμβάνεις θετικά σχόλια ή κριτικές και οι ανταλλαγές ή οι αλληλεπιδράσεις οδηγούν σε αισιόδοξα συναισθήματα.

Λέων

Η κατάρτιση σχεδίων για το μέλλον μπορεί να είναι στο επίκεντρο σήμερα. Θετικές εξελίξεις με τη δουλειά, τη φήμη ή την καριέρα είναι πιθανές ή μπορεί να υπάρξουν νέα που σε οδηγούν στη σωστή κατεύθυνση. Το να νιώθεις ικανοποιημένη με τα καθήκοντα σου και τα πολλά πράγματα που έχεις καταφέρει μπορεί να είναι επίσης ισχυρά. Αλλά αντί να επαναπαύεσαι στις δάφνες σου χρησιμοποίησε αυτό το συναίσθημα για να παρακινηθείς περαιτέρω. Μπορεί να απολαμβάνεις αισιόδοξα συναισθήματα, να μοιράζεσαι ιδέες με άλλους και να λύνεις προβλήματα.

Παρθένος

Υπάρχει ρέουσα, ομαλή ενέργεια για τις ιδέες, τις σκέψεις και τη δημιουργική σου διαδικασία σήμερα, αλλά έχεις επίσης μια σημαντική άποψη για την πρακτική πλευρά της ζωής σου. Μια ωραία ισορροπία είναι τώρα εφικτή. Το χτίσιμο και η φωλιά μπορεί τώρα να είναι ελκυστικά. Είναι μια καλή στιγμή να εκφραστείς δημιουργικά και να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα σχετικά με μια ιδιαίτερη σχέση ή προσπάθεια. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και το να κάνεις αλλαγές είναι φυσικό. Αναγνωρίζεις επίσης την ανάγκη για πιο δημιουργικές και εκφραστικές διεξόδους και τώρα κατευθύνεσαι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ζυγός

Τα πράγματα κυλούν καλά σήμερα, ιδιαίτερα σε νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείς να τακτοποιήσεις τα πράγματα στο μυαλό σου ή με κάποιον ειδικό και να φτάσεις σε χαρούμενα μέρη και συμπεράσματα. Μια ανοιχτή προσέγγιση στα εσωτερικά ζητήματα, το μοίρασμα, τα οικονομικά και την οικειότητα είναι η πιο επιτυχημένη αυτή τη στιγμή και υπάρχει μια τάση να εστιάζουμε στα πιο υποστηρικτικά, θετικά και ελπιδοφόρα σενάρια. Οι άνθρωποι τείνουν να συνεργάζονται μαζί σου και οι οικογενειακές ή οι στενές σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν απλώς μέσω της σύνδεσης, της επικοινωνίας, της ανταλλαγής καλού χιούμορ και ανεκδότων και της παροχής βοήθειας ή υποστήριξης.

Σκορπιός

Οι συζητήσεις και το χιούμορ κυλούν τώρα ομαλά και τα πράγματα ελαφραίνουν. Είσαι πιο ελεύθερη απ’ το συνηθισμένο στην έκφραση των ιδεών σου. Μπορεί να είναι μια εποχή σημαντικής φωτεινής ιδέας ή πνευματικής νίκης. Οι άλλοι σου συμπεριφέρονται καλά, σου δίνουν το πλεονέκτημα της εμπιστοσύνης και απολαμβάνουν την οπτική και το χιούμορ σου. Νιώθεις υποστήριξη ψυχικά ή καταλήγεις σε μια καλή συμφωνία με κάποιον ειδικό. Μπορεί επίσης να υπάρχουν συναρπαστικές προσφορές και καλά νέα ή κριτικές. Είναι μια ακόμα καλή μέρα για να επιλύσεις προβλήματα, να επικοινωνήσεις, να μάθεις νέα πράγματα και να συζητήσεις θέματα.

Τοξότης

Η γενναιοδωρία και η ειλικρίνεια σου λάμπουν σήμερα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για οικονομική και πρακτική σκέψη, εφαρμογή και μεθόδους. Ταυτόχρονα η σκέψη με μεγαλύτερους όρους ή μακροπρόθεσμα μπορεί τώρα να είναι πολύ χρήσιμη. Κάτι μπορεί να σε παρακινήσει να κάνει οικονομικά σχέδια ή να συζητήσεις στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων σου. Το όραμα σου για ένα θέμα είναι ευρύ, βοηθώντας σε να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Με την καλύτερη κατανόηση των ικανοτήτων και της αξίας σου, μπορεί να επιχειρήσεις πράγματα που δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ πριν, ή να προβάλλεις ακριβώς τη σωστή αυτοπεποίθηση και προσελκύεις θετικά σχόλια.

Αιγόκερως

Είσαι γενναιόδωρη με το χρόνο σου σήμερα. Είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να ξεπεράσεις τα προβλήματα και να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες. Μπορεί να λύσεις ένα ή δυο προβλήματα, όχι μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για τους άλλους. Μπορεί να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη των λέξεων για να προσελκύσεις αυτό που θέλεις ή να προωθήσεις τα ενδιαφέροντα σου. Το να εκφραστείς μέσα από ένα χόμπι ή κάτι δημιουργικό μπορεί να είναι ισχυρό τώρα, ακόμα και με τη Σελήνη στον τομέα της καριέρας σου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Ευτυχώς η εύρεση ισορροπίας έρχεται πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως.

Υδροχόος

Και πάλι σήμερα, η ειλικρίνεια κερδίζει τις περισσότερες ανταμοιβές. Μπορεί να είσαι σε έναν υποστηρικτικό ρόλο και απολαμβάνεις να φροντίζεις κάποιον. Ο ιδιωτικός χρόνος είναι χρήσιμος, αλλά είναι πιθανό να αισθάνεσαι αρκετά συνδεδεμένη και με άλλους, εξισορροπώντας τα πράγματα καλά σήμερα. Η σύνδεση με αγαπημένα πρόσωπα και τον εσωτερικό κόσμο σου μπορεί να είναι ικανοποιητική. Ευτυχώς τα όνειρα και η διαίσθηση είναι ιδιαίτερα γόνιμα για ιδέες αυτή τη στιγμή. Οι σκέψεις του παρελθόντος τείνουν να κυριαρχούν στη ζωή σου αυτές τις μέρες, αλλά βλέπεις με άλλη ματιά παλιά θέματα ή βλέπεις τα προηγούμενα ζητήματα με νέο πρίσμα.

Ιχθύες

Κοιτάς τα πράγματα ευρύτερα σήμερα και ορισμένα ζητήματα φαίνονται πιο εύκολα να επιλυθούν ή να κατανοηθούν με αυτή τη χρήσιμη προοπτική. Αντλείς ευκαιρίες καθώς επικοινωνείς πιο ανοιχτά και θετικά. Μπορείς να εμπνεύσεις φίλους και συνδέσεις ή να αποκτήσεις έμπνευση μέσω αυτών. Ευνοούνται οι φιλοφρονήσεις, η θετική ενίσχυση, οι αναγνωρίσεις και άλλες ευγενικές χειρονομίες. Είσαι επίσης ενθουσιασμένη με την εκμάθηση δεξιοτήτων και μπορεί να απολαύσεις μια συζήτηση ή ένα νέο ενδιαφέρον. Η προσέγγιση και η επικοινωνία τώρα, μπορεί να τονώσει ή ακόμα και να δημιουργήσει μια φιλία.

Read More

And More