Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Ο Ήλιος σήμερα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και θα προκαλέσει απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές στα σχέδια σου. Ωστόσο αυτές σε ενεργοποιούν ώστε να δραστηριοποιηθείς περισσότερο. Απόφυγε τις ανατρεπτικές αποφάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και πρόσεξε τους χειρισμούς σου τόσο στα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά. Μπορείς να πετύχεις πολλά απ’ τα σχέδια σου αρκεί να παραμείνεις πιστή στις απόψεις και επιδιώξεις σου. Εάν είσαι μόνη, δεν είναι καλό να λειτουργείς ακραία καθώς η ψυχολογία σου έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Ταύρος
Νιώθεις ότι περπατάς σε ιδιαίτερα απαιτητικά μονοπάτια και αυτό από μόνο του σου δημιουργεί εκνευρισμό. Χαλάρωσε, απόλαυσε αυτές τις μέρες και ξεκουράσου. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να πάρει αποφάσεις ή να κάνει ριζοσπαστικές ενέργειες. Προστάτευσε τις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα από εντάσεις και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ξεφύγει απ’ την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Νιώθεις ωστόσο πιο αισιόδοξη με τη γοητεία σου να αυξάνεται και να σαγηνεύεις τους πάντες.

Δίδυμοι
Η όψη τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού απαιτεί ψυχραιμία καθώς η επικοινωνία με τα φιλικά σου πρόσωπα χρειάζεται προσοχή. Προσπάθησε να αποφύγεις την απολυτότητα και δέξου ή σεβάσου τις δικές τους απόψεις. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις επίσης χρειάζονται συνέπεια καθώς το μυαλό σου ταξιδεύει. Στα συναισθηματικά εμπιστεύσου την αυξημένη διαίσθηση σου και κάνε αυτό που σε προστάζει. Έτσι σε κάθε περίπτωση θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις υπάρχουσες ισορροπίες στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Κάποιες ανατροπές σε σχέση με τα οικονομικά είναι πιθανές σήμερα με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού. Ίσως κάποιες οικονομικές συμφωνίες στα εργασιακά να σημειώσουν καθυστερήσεις και κατά συνέπεια εκνευρισμό. Διαχειρίσου τις καταστάσεις με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα. Καταφέρνεις ωστόσο να βελτιώσεις και να ενδυναμώσεις την ερωτική σου ζωή είτε κατανοώντας τον ερωτικό σύντροφο σου, είτε διεκδικώντας το άτομο που σε ενδιαφέρει με μαεστρία.

Λέων
Η επιρροή του τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού σήμερα φέρνει ξαφνικές ανατροπές κάτι που δεν το αντέχεις καθόλου. Κάποιες αναβολές ή ανατροπές στα εργασιακά σχέδια σου φαίνεται να παίζουν με τα νεύρα σου. Διατήρησε την υπομονή σου και μην ξεσπάς σε συναδέλφους. Εάν βρίσκεσαι σε διακοπές δεν αποκλείεται να πάρεις τα μαντάτα με κάποιο τηλεφώνημα ή μήνυμα. Η συναισθηματική και ερωτική ζωή σου βέβαια σε αποζημιώνει καθώς δέχεσαι ευχάριστες εκπλήξεις.

Παρθένος
Ξαφνικά γεγονότα ή ανατροπές που πιθανά αφορούν σε επαγγελματικές συμφωνίες ή οικονομικά θέματα σήμερα διαταράσσουν την ψυχολογία σου. Παρόλα αυτά χάρη στην αυτοπειθαρχία σου καταφέρνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τον εκνευρισμό. Είσαι αποφασισμένη να περάσεις καλά με τον αγαπημένο σου γι’ αυτό και δεν αφήνεις τίποτα να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες εκπλήξεις που πιθανά αφορούν στο παρελθόν ανεβάζουν τη διάθεση σου.

Ζυγός
Κάνεις ό,τι μπορείς για να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση και ειδικά εάν βρίσκεσαι σε διακοπές. Ωστόσο ένα τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού θα προκαλέσει ξαφνικές, απότομες αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου αλλά και το ένστικτο σου και αντιμετώπισε το οτιδήποτε με ψυχραιμία. Ο ερωτικός σύντροφος σου στέκεται δίπλα σου και μπορείς να ζητήσεις την άποψη ή την συμβουλή του. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες αλλά και παλιές ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σου.

Σκορπιός
Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει σήμερα ο Ήλιος με τον Ουρανό φέρνει και δημιουργεί απρόβλεπτες αλλαγές στη ροή της καθημερινότητας σου. Παρόλα αυτά τα αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία και αναβάλλεις την εύρεση λύσεων για αργότερα. Οι μετακινήσεις σου επίσης χρειάζεται προσοχή καθώς έχεις την τάση να είσαι λίγο αφηρημένη και μπορεί να συμβούν μικροατυχήματα. Η συναισθηματική, ερωτική ζωή σου και το έντονο φλερτ είναι αρκετό για να διατηρήσεις τη θετική σου διάθεση.

Τοξότης
Η επιρροή του τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού ίσως δημιουργήσει αιφνίδιες εξελίξεις που δεν είχες υπολογίσει. Σκέψου πως κάθε εμπόδιο για καλό και ίσως αν ασχοληθείς σοβαρότερα να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ωστόσο σου εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά ίσως και μετά από αρκετό καιρό. Εάν είσαι μόνη, η αυξημένη σου κοινωνικότητα φέρνει στον δρόμο σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα πρέπει ωστόσο να κρίνεις αντικειμενικά και όχι προκατειλημμένα.

Αιγόκερος
Αναστάτωση σήμερα προβλέπεται στις οικογενειακές σχέσεις σου με την επιρροή του τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην δίνεις προσωρινές λύσεις. Πάρε τον χρόνο σου προκειμένου να βρεις τις κατάλληλες λύσεις και μην πανικοβάλλεσαι. Μικρές διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφο σου δεν είναι ικανές να δημιουργήσουν αποστάσεις ανάμεσα σας. Αντίθετα αν μοιραστείς μαζί του τα όσα σε απασχολούν θα έρθετε πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα με όποιον τρόπο μπορείς και μην σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

Υδροχόος
Απόφυγε σήμερα τις ακραίες αντιδράσεις όσο και αν κάποιες ανατροπές στα σχέδια σου, σου προκαλούν αναστάτωση. Όλα μπορείς να τα ξεπεράσεις αρκεί να μην χαλάσεις τη διάθεση σου. Γίνεσαι εξαιρετικά κτητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό δείχνει να του προκαλεί ασφυξία. Χαλάρωσε λίγο και εμπιστεύσου τον περισσότερο. Εάν είσαι μόνη, μέσα από νέες δραστηριότητες και γνωριμίες δεν αποκλείεται να εισβάλλει ένας δυνατός έρωτας στη ζωή σου.

Ιχθείς
Κάποιες αιφνιδιαστικές αλλαγές στις φιλικές σχέσεις σου ή κάποιες αποκαλύψεις ίσως να σε απογοητεύσουν σήμερα. Συγκράτησε τις αντιδράσεις σου και κυρίως προτίμησε να κάνεις μια δεύτερη σκέψη προτού μιλήσεις. Ωστόσο η  ερωτική σου ζωή σε ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς η επικοινωνία με τον σύντροφο σου είναι βαθιά και ουσιαστική. Εάν είσαι μόνη, εκπλήξεις προβλέπονται για το επόμενο διάστημα που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Read More

And More