Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή νέα Σελήνη σε βοηθά να ξεκινήσεις νέα πράγματα με τη δουλειά, την υγεία, τις ρουτίνες, την ευεξία και τις καλές συνήθειες.  Οι περιστάσεις είναι τέτοιες που σε εμπνέουν και σε παρακινούν να ξεκινήσεις εκ νέου με τη σωματική θεραπεία, τις καθημερινές σου υποθέσεις ή τα κατοικίδια ζώα σου. Μπορεί να υπάρχουν νέα έργα, αναθέσεις, προτεραιότητες και εργασίες για διαχείριση τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Οι εσωτερικές αναταραχές μπορούν να προκαλέσουν μια νέα προσέγγιση στις καθημερινές υποθέσεις ή την επιθυμία για κάτι νέο και εκτός της ρουτίνας σου. Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο εμπνέουν την εφευρετική σου πλευρά.

Ταύρος

Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει φρέσκια ενέργεια στη ζωή σου ειδικά για αναψυχή, ρομαντικές σχέσεις και αυτοέκφραση.  Θα βρεις νέους και βελτιωμένους τρόπους για να κυνηγήσεις τη χαρά σου. Είναι καιρός με τα τρέχοντα γεγονότα να αναδείξεις τα συναισθήματα, τις ρομαντικές κλίσεις και τη δημιουργικότητα σου.  Αναγνωρίζεις περισσότερο την ανάγκη σου να διασκεδάσεις, να γιορτάσεις, να απολαύσεις και να μοιραστείς τον εαυτό σου με τους άλλους.  Ο προσωπικός σου μαγνητισμός λαμβάνει επίσης μια ωραία ώθηση.

Δίδυμοι

Μια νέα Σελήνη εμφανίζεται στο κάτω μέρος του ηλιακού σου χάρτη σήμερα και ήρθε η ώρα για νέα ενέργεια και κίνητρα που θα   διαχυθούν στην προσωπική σου ζωή, στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Ας υποθέσουμε ότι θέλεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για να αναλάβεις την ευθύνη, είτε πρόκειται για το φυσικό περιβάλλον του σπιτιού σου, τις οικιακές ρουτίνες, τις οικογενειακές σχέσεις ή τη σχέση με τον εσωτερικό σου εαυτό.  Επειδή αυτό το μέρος του χάρτη σου αντιπροσωπεύει τις ρίζες σου, αυτό που κάνεις με αυτά τα τμήματα ζωής αγγίζει σχεδόν όλα όσα κάνεις.

Καρκίνος

Μια νέα Σελήνη εμφανίζεται σήμερα και αναδεικνύει τις επικοινωνιακές δεξιότητες, τη μάθηση, τη νοητική προοπτική και τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις και επαφές. Το επόμενο διάστημα είναι ισχυρό για να ξεκινήσεις ένα νέο έργο, ειδικά ένα που περιλαμβάνει γράψιμο, ομιλία ή μάθηση.  Είναι καιρός να βρεις νέους τρόπους ή διαφορετικά κανάλια για να εκφραστείς ή να μετακινηθείς και να δημιουργήσεις επαφές.  Το συνηθισμένο και το βουητό δεν είναι πολύ ελκυστικά για εσένα αυτή τη στιγμή και αναζητάς διαφορετικές προσεγγίσεις και εμπειρίες.  Αφιέρωσε χρόνο για να εξετάσεις τρόπους για να ενσωματώσεις περισσότερη φαντασία και δημιουργικότητα στην καθημερινότητα σου.

Λέων

Η διαίσθηση σου είναι ισχυρή με τη σημερινή νέα Σελήνη να εμφανίζεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά τη δύναμη, την άνεση και την ασφάλεια σου.  θα βρεις καινοτόμες ή διαφορετικές προσεγγίσεις για τα οικονομικά, το εισόδημα σου, τους προσωπικούς πόρους, τα τιμαλφή και την αυτοεκτίμηση σου. Είναι καιρός για μια νέα αρχή στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις θέματα χρησιμότητας, σεβασμού και σταθερότητας να είναι πιθανό να νιώσεις ενθάρρυνση, έμπνευση και αποφασιστικότητα να κάνεις θετικές αλλαγές.  Μια στάση ανάληψης ευθύνης μπορεί να προκύψει από ένα αίσθημα έλλειψης, ένα όνειρο ή ξαφνικό φόβο.

Παρθένος

Μια νέα Σελήνη εμφανίζεται στο ζώδιο σου σήμερα, καθιστώντας ιδανική τη στιγμή για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου.  Μπορεί να το βιώσεις ως μια έκρηξη ενέργειας και κινήτρου για να επιδιώξεις προσωπικούς στόχους και να ξεκινήσεις εκ νέου.  Ένας νέος τρόπος έκφρασης και παρουσίασης του εαυτού σου μπορεί να επιφυλάσσετε τις επόμενες μέρες και μπορεί να είναι εξαιρετικά αναζωογονητικός.  Είσαι ενθαρρυμένη, εμπνευσμένη, αποφασιστική και αισιόδοξη και αυτό το περνάς στον κόσμο γύρω σου. Η επιθυμία σου για καταμέτρηση, προβολή και ακρόαση εμφανίζεται σε πλήρη ισχύ και μπορείς να εξετάσεις τρόπους και να οδηγηθείς σε μια νέα αρχή.

Ζυγός

Η νέα Σελήνη σήμερα δίνει μια απαλή ώθηση για να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν με σχέδια και ενέργειες.  Δένεις χαλαρά τα πράγματα ή ασχολείσαι με μυστικά , ιδιωτικές υποθέσεις και κάρμα.  Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στα παρασκήνια ή στο παρασκήνιο της ζωής σου.  Ο κόσμος των ονείρων σου είναι ζωντανός και η διαίσθηση σου είναι εξαιρετικά ενεργή αυτή τη στιγμή.  Βάλε στόχο να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και αφιέρωσε χρόνο σ’ αυτήν.  Σύντομα θα νιώσεις πιο εξοπλισμένη συναισθηματικά όχι μόνο για να αποδεχτείς, αλλά και να αγκαλιάσεις την αλλαγή και την πρόοδο.

Σκορπιός

Με τη σημερινή νέα Σελήνη θα κινηθείς σε μια νέα κατεύθυνση. Αυτό το φεγγάρι τονίζει φιλίες, ομαδικές συνδέσεις, δικτύωση, μακροπρόθεσμα όνειρα και ελπίδες, ιδανικά, επικοινωνίες και μάθηση.  Μπορεί να υπάρξει μια νέα αρχή ή νέες αναθεωρημένες πρωτοβουλίες που αναδύονται την επόμενη βδομάδα και η δημιουργία επαφής ή η συνεργασία μπορεί να είναι στο επίκεντρο.  Ανακαλύπτεις πράγματα που σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη και να νιώθεις ότι συμπεριλαμβάνεσαι και συμμετέχεις.  Εάν είσαι δυσαρεστημένη με συγκεκριμένες συσχετίσεις ή αντιμετωπίζεις ελλείψεις στην κοινωνική σου ζωή,  οι επόμενες εβδομάδες είναι κατάλληλες να αναλάβεις την ευθύνη και να κάνεις αλλαγές.

Τοξότης

Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και σε οδηγεί προς την κατεύθυνση της δομής της ζωής σου με ουσιαστικούς τρόπους.  Αυτό το φεγγάρι ανοίγει το δρόμο για νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά μέτωπα.  Σου δίνει την αυτοπεποίθηση και το κίνητρο να αναλάβεις τους στόχους της καριέρας και της ζωής, τη φήμη, τη δημόσια εικόνα και τα θέματα κοινωνικής θέσης.  Μπορεί να αναπτύξεις νέους ή βελτιωμένους επιχειρηματικούς στόχους και σχέδια ή να εστιάσεις στην ευρύτερη εικόνα της ζωής σου για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα της περιπέτειας σου. Με τον ανάδρομο Ερμή στην ίδια περιοχή του χάρτη σου για άλλη μια μέρα, έχεις μαζί σου τόση όση χρειάζεσαι ενέργεια για να  διευκολύνεις ένα ευρύτερο όραμα.  Ωστόσο θα χρειαστούν λίγες μέρες μέχρι να εξελιχθεί ένα σταθερό σχέδιο.  Θα απολαύσεις δραστηριότητες ή έργα που τροφοδοτούν τη δίψα σου για ασυνήθιστες εμπειρίες τις επόμενες μέρες και εβδομάδες.  Μπορεί να νιώσεις ανανεωμένη από μια νέα προοπτική της ζωής σου, κάτι φιλοσοφικό  ή πνευματικό που διαβάζεται ή μαθαίνετε ή μια περιπέτεια που σε απομακρύνει από τις καθημερινές ρουτίνες.

Υδροχόος

Η σημερινή νέα Σελήνη δείχνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις φρέσκα πράγματα, καθώς ενεργοποιεί ένα μέρος του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά πολλά από τα πράγματα που συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες ή βαθιά μέσα σου.  Μπορεί να διεγείρει την ανάγκη ή την επιθυμία για οικειότητα και εγγύτητα ή μια έντονη ανάγκη για να φτάσεις στην ουσία ή να απορροφηθείς από ένα έργο ή προσπάθεια.  Η βδομάδα που ακολουθεί ευνοεί τη διερεύνηση, την ανάλυση, τη δέσμευση και την έρευνα.  Είναι πιθανό γεγονότα να σε προειδοποιήσουν για την ανάγκη να διαχειριστείς το χρέος ή να αντιμετωπίσεις εκκρεμή ζητήματα που σε εμπόδισαν να αισθάνεσαι ενδυναμωμένη και υπεύθυνη.

Ιχθύες

Η σημερινή νέα Σελήνη προκαλεί την ανάγκη να ξεκινήσεις νέα πράγματα σε μια συνεργασία ή μια σχέση, αν και σε ενθαρρύνει επίσης να ακολουθήσεις ένα στόχο ή μια επιθυμία. Το όραμα σου για τις ανάγκες της σχέσης σου θα αρχίσει να ανθίζει και να γεμίζει και κάποιος μπορεί να σε εμπνεύσει να κυνηγήσεις ένα όνειρο.  Η επιθυμία ή η ανάγκη για συνεργασία και συγχώνευση με άλλους είναι έντονη και παρακινεί.  Το να ξεκινήσεις νέα πράγματα μπορεί να περιλαμβάνει την ανάληψη μιας νέας στάσης ή τη συγκέντρωση θάρρους για να κάνεις κάτι να συμβεί.

 

 

Read More

And More