Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ρουτίνας στη δουλειάς σου στρέφοντας την προσοχή σου στις καθημερινές σου υποθέσεις και στην ανάγκη να υπηρετείς και να είσαι χρήσιμη. Μπορεί να βγάλεις μερικά σημαντικά συμπεράσματα και πιθανώς να κάνεις χρήσιμες συνδέσεις. Είσαι σε θέση να ταξινομήσεις ποιες ιδέες ή έργα αξίζουν τον χρόνο και την ενέργειά σου και ποιες από αυτές μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν ή να μείνουν πίσω. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να αισθάνεσαι ότι το μέλλον σου είναι σχετικά ασφαλές και ότι αυτό για το οποίο εργάζεσαι θα σε κάνει ευτυχισμένη μακροπρόθεσμα.

Ταύρος
Οι ενέργειες στο πρώτο μισό της ημέρας υποστηρίζουν την επικοινωνία με ζεστούς, θετικούς τρόπους. Μπορεί να δείξεις τη στοργή σου για κάποιον μέσω της καθοδήγησης ή των οδηγιών σου. Οι διελεύσεις αναδεικνύουν τον ιδεαλισμό και το όραμά σου. Οι επικοινωνίες είναι ευχάριστες και μπορούν επίσης να φανούν χρήσιμες. Ίσως  υπάρξουν πληροφορίες σχετικά με μαθήματα και ευκαιρίες που σε ωφελούν. Αργότερα σήμερα μπορεί να υπάρξει μια ενοχλητική αναποφασιστικότητα ή ανησυχία, καθώς ο Ερμής σχηματίζει μια άβολη γωνία με τον Άρη. Αυτό που πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις ίσως να έρχεται σε σύγκρουση με αυτό που θέλεις να κάνεις.

Δίδυμοι
Μπορεί να λαχταράς μια απόδραση από τα συνηθισμένα κι από τη ρουτίνα σήμερα. Ωστόσο η Σελήνη περνά τη μέρα στο κάτω μέρος του ηλιακού σου χάρτη και η προσωπική σου ζωή είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα. Αυτή είναι μια μέρα για να επωφεληθείς από το να είσαι ιδιαίτερα παρατηρητική. Μπορεί να κάνεις μια χρήσιμη σχέση με κάποιον -συναισθηματική ή επαγγελματική. Αργότερα σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια απογοήτευση με μια επιλογή ή απόφαση καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει μια άβολη γωνία με τον Άρη.

Καρκίνος
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης σε κρατά ψυχικά δεσμευμένη. Είναι πιθανό να μάθεις κάτι σημαντικό και οι σχέσεις φαίνεται να υποστηρίζουν την ανάπτυξη σου. Οι συνομιλίες μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμες ωθώντας σε προς τα εμπρός με την αίσθηση ότι βελτιώνεσαι. Καθώς η μέρα προχωρά μια διέλευση Ερμή – Άρη μπορεί να περιπλέξει τις επικοινωνίες, τις σκέψεις και τη λήψη αποφάσεων. Οι συζητήσεις που θα έπρεπε να είναι απλές μπορεί γρήγορα να μπερδευτούν ή να απογοητεύσουν. Μπορεί να υπάρξει μια λεπτή παρόρμηση να ταρακουνήσεις τα πράγματα ή μια επιθυμία για συναισθηματική διέγερση.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και νιώθεις ευχάριστα υπομονετική με αυτήν την επιρροή. Η σημερινή μέρα μπορεί να σου φέρει πληροφορίες που χρειάζεσαι την κατάλληλη στιγμή και που σχετίζονται κυρίως με θέματα εργασίας ή υγείας. Η μέρα έχει δημιουργικές δυνατότητες και το κόλπο είναι να συγκεντρωθείς. Μια επιρροή Ερμή – Άρη αργότερα σήμερα σε βοηθά να συνδέεσαι με άτομα ή πληροφορίες που προάγουν τους στόχους της σταδιοδρομίας.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου αναδεικνύοντας τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Η συναισθηματική δέσμευση ευνοείται είτε πρόκειται για ένα άτομο είτε ένα θέμα. Στόχος να συντονιστείς με την καλή ενέργεια που σε περιβάλλει για δημιουργικές ιδέες και χρήσιμες πληροφορίες που έρχονται στον δρόμο σου. Θα μπορούσες να κάνεις μια συναρπαστική σύνδεση με πληροφορίες ή με κάποιον που φωτίζει τον δρόμο σου σε μια δημιουργική, εκπαιδευτική ή ρομαντική ενασχόλησης. Τέλος, επιδίωξε να βρεις τρόπους να συνδυάσεις την υπευθυνότητα και την ανεξαρτησία δημιουργικά.

Ζυγός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να δημιουργήσεις σχέσεις με κάποιον που σε βοηθά να αισθάνεσαι άνετα ή έχει μια καθησυχαστική επίδραση επάνω σου. Εναλλακτικά οι σχέσεις με τους σημερινούς φίλους ή γνωστούς μπορούν να βελτιωθούν ιδιαίτερα μέσω συζητήσεων. Ως αποτέλεσμα έχεις μεγαλύτερο αίσθημα ευεξίας. Η οικογένεια ή η επιθυμία να βελτιώσεις τη ζωή στο σπίτι μπορεί να είναι στο επίκεντρο των στόχων σου. Μια άβολη γωνία μεταξύ του Ερμή με τον Άρη αργότερα σήμερα μπορεί να προκαλέσει κάποια ανυπομονησία ή απροσεξία.

Σκορπιός
Οι πληροφορίες που έρχονται σήμερα μπορεί να αποτελέσουν κίνητρο για την ανάπτυξη ενός έργου ή ενός ειδυλλίου. Είσαι σε καλή θέση για να μάθεις κάτι συναρπαστικό ή πολύτιμο για ένα έργο φιλίας. Ίσως είναι καλύτερο να ανοίξεις τις γραμμές επικοινωνίας για να υπάρξουν συνδέσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις ιδέες σου πράξεις. Αργότερα σήμερα ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις ένα μικρό εμπόδιο ή οι παρορμήσεις σου να συγκρούονται με αυτό που πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις δημιουργώντας ένταση.

Τοξότης
Οι μέρα υπόσχεται πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου. Θα μπορούσες να ακούσεις καλές συμβουλές ή να απολαύσεις συναισθηματική υποστήριξη από έναν σύντροφο ή έναν φίλο. Αργότερα σήμερα μια νοοτροπία σου θα μπορούσε να συγκρουστεί με ένα άλλο μέρος του εαυτού σου που θα προτιμούσε να δώσει περισσότερη προσοχή στις προσδοκίες σου. Μπορεί να υπάρξει μια βιαστική δουλειά ή μια απροσδόκητη αλλαγή στα σχέδια που μπερδεύουν λίγο τα πράγματα.

Αιγόκερος
Μπορεί να συνδεθείς με πληροφορίες ή με κάποιον που σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές επιθυμίες σου. Ίσως υπάρξουν και κάποιες πληροφορίες σχετικές με έναν εραστή ή ένα δημιουργικό έργο που θα σε βοηθήσουν να εμπνευστείς. Είσαι επίσης σε καλή θέση για να βοηθήσεις τους άλλους είτε πρόκειται να μιλήσεις και να προσφέρεις καθοδήγηση. Νιώθεις συναισθηματικά ανανεωμένη κατανοώντας καλύτερα τι θέλεις να πετύχεις. Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία για ενδιαφέρουσες προσωπικές ανακαλύψεις μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου.

Υδροχόος
Τα όνειρα σου μπορεί να είναι ένα ωραίο θέμα συζήτησης και μπορεί να μάθεις κάτι πολύτιμο μέσω της ανταλλαγής. Μια σύνδεση Ερμή – Άρη μπορεί να σε εμπνεύσει και να τονώσει μερικές υπέροχες ιδέες για να κάνεις τις ρυθμίσεις διαβίωσης ή την οικογενειακή ζωή πιο υποστηρικτική και ευχάριστη. Οικογενειακά έργα ή συζητήσεις μπορεί να έχουν σημασία τώρα. Οι συζητήσεις επίσης μπορούν κάλλιστα να οδηγήσουν σε σημαντική αποκαλύψεις για τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς.

Ιχθείς
Θα μπορούσες να κάνεις μια πραγματική σύνδεση ή να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο σε συναισθηματικό επίπεδο. Η σημερινή μέρα υπόσχεται χρήσιμες πληροφορίες μέσω φίλων, για αυτό μείνε συνδεδεμένη. Στηρίξου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε ενθουσιάζουν και σε βοηθούν να βελτιωθείς, να αναπτυχτείς και να εξελιχθείς. Αργότερα σήμερα υπάρχει μια τάση για βιαστικές αποφάσεις ή επικοινωνίες. Αυτή η ενέργεια εναλλακτικά μπορεί να αφορά στην εύκολη επικοινωνία ή την ερμηνεία των σωστών προθέσεων πίσω από τα λόγια των άλλων.

 

Read More

And More