Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των συνεργασιών σου και τα σχόλια σου επιτρέπουν να δεις τη ζωή και τα σχέδιά σου μέσα από τα μάτια ενός άλλου. Ο Χείρωνας που διέρχεται στο δικό σου ζώδιο, γυρίζει ανάδρομος σήμερα και τους επόμενους πέντε μήνες η θεραπευτική ενέργειά του σου δίνει την ευκαιρία να θεραπεύσεις τον εσωτερικό κόσμο σου. Μια εξέλιξη στα εργασιακά επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου. Τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο σου θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ίσως να είναι αυτό που θέλεις κι σου επιτρέπεται να το επιδιώξεις.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και η εστίασή σου μετατοπίζεται στις καθημερινές υποθέσεις σου. Ο Χείρωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του έως τις 19/12 και σου δίνει τη δυνατότητα να θεραπεύσεις τις παρελθοντικές πληγές σου. Συζητήσεις και εργασιακές συμφωνίες ευνοούνται. Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου και φρόντισε να διασκεδάσετε. Εσύ που είσαι μόνη, μια επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι
Ο Χείρωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σήμερα και τα προβλήματα, ειδικά της κοινωνικής σου ζωής μπορούν να αποκτήσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σένα. Για παράδειγμα, εάν προσπαθείς πάρα πολύ για να ευχαριστήσεις τους άλλους, είναι πιθανό να αρχίσεις να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά καθώς είσαι επιρρεπής στα λάθη. Εκφράσου απλά και ειλικρινά απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν έχει την τάση να επανέρχεται είτε στο μυαλό, είτε στην καθημερινότητά σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη σου υπενθυμίζει πως πρέπει να ασχοληθείς με τις εσωτερικές ανάγκες και επιθυμίες σου. Επίσης σήμερα ο Χείρωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες ή ανασφάλειες σχετικά με την τρέχουσα πορεία της ζωής σου, την απόδοση, τις ηγετικές δεξιότητες ή την καριέρα σου. Μια επιτυχία ή εξέλιξη στα εργασιακά επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου. Μοιραστείτε ανάγκες και όνειρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι ευχάριστο θα συμβεί αυτήν την περίοδο στη ζωή σου.

Λέων
Η Σελήνη κινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου και αναδεικνύει την ανάγκη σου για περισσότερες συνδέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου. Ψάχνεις περισσότερο για ποικιλία και διανοητική διέγερση. Ο Χείρωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και είναι ισχυρή η επιρροή του για την επανεξέταση πεποιθήσεων και στόχων. Κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά εξυπηρετούν προς μεγάλη σου έκπληξη τα σχέδιά σου. Έρχεσαι πιο κοντά ψυχικά και επικοινωνιακά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν είτε σε επαναπροσεγγίζει, είτε σε αναστατώνει.

Παρθένος
Ο Χείρωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον 8ο ηλιακό σου οίκο κι αυτή η ετήσια οπισθοδρόμηση δείχνει μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο συνήθως ασχολείσαι με την υποστήριξη, την εξάρτηση, την οικειότητα, την κατανομή ισχύος και τα οικονομικά. Κάποιες αλλαγές στα εργασιακά μπορεί να σου δώσουν ευκαιρίες. Αυτό που λείπει στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι οι ανέμελες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να προκύψει από το πουθενά.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και οι συναισθηματικές ανάγκες σου που έχεις παραμελήσει, τώρα έρχονται στην επιφάνεια. Ο Χείρωνας αρχίζει την ανάδρομη πορεία του σήμερα και οι αποκαλύψεις σηματοδοτούν την ανάγκη για κάποια θεραπεία ή την περαιτέρω εξέταση σχετικά με τις σχέσεις. Οι στόχοι σου στα εργασιακά επιτυγχάνονται αρκεί να πιστέψεις σε αυτούς. Λογική και συναίσθημα εναρμονίζονται κι αυτό βοηθά εξαιρετικά τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία φέρνει λίγο τα πάνω κάτω στις πεποιθήσεις σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής εφιστώντας την προσοχή σου στα παρασκήνια ή σε παλιότερα θέματα. Η ανάγκη ανάπαυσης και ανάκτησης των δυνάμεων και της αυτοπεποίθησης είναι δυνατή. Οι έξυπνες ιδέες σου στα εργασιακά είναι κρίμα να πάνε χαμένες, για αυτό προώθησέ τες. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, μην λες όχι σε νέες γνωριμίες.

Τοξότης
Ο Χείρωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει έως τις 19/12. Αυτήν την περίοδο μπορείς να διαπιστώσεις και να μάθεις για τις βαθύτερες ανάγκες σου, για αυτοέκφραση και ρομαντισμό, για τις δημιουργικές σου αναζητήσεις. Οι στόχοι σου στα εργασιακά και τα σχέδιά σου ευνοούνται. Πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς εύκολα να σαγηνεύσεις τους πάντες.

Αιγόκερος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος, οι ευθύνες και οι επιδόσεις σου βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρό σου. Νιώθεις πολύ καλύτερα όταν είσαι παραγωγική και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες. Ο συναδελφικές σχέσεις είναι σημαντικό να διατηρηθούν σε ένα καλό επίπεδο. Ξεπερνάς τις φοβίες και τις αναστολές σε ό,τι σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή.

Υδροχόος
Η Σελήνη κινείται στον τομέα του πνεύματος ενισχύοντας τη διάθεσή σου. Ο Χείρωνας ένας μακροπρόθεσμος επισκέπτης στον τομέα τον επικοινωνιών σου ξεκινά τον πεντάμηνο οπισθοδρομικό του κύκλο. Αυτή η αλλαγή μπορεί προσωρινά να μεγεθύνει τις ανασφάλειές σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών στα εργασιακά. Απόλαυσε το πάθος και τον ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον κάτι φαίνεται να γεννιέται.

Ιχθείς
Έχεις μια ισχυρότερη ανάγκη να κοιτάξεις μέσα σου και να συνδεθείς πιο βαθιά με ένα άτομο ή ένα έργο. Η ανάδρομη πορεία του Χείρωνα σε βοηθά να αποκτήσεις μια νέα προοπτική σχετικά με την αίσθηση της αυτοεκτίμησής σου. Η συμπεριφορά σου στα εργασιακά και η καλή σου διάθεση σε φέρνει κοντά με συνεργάτες και συναδέλφους. Παθιασμένες είναι οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

Read More

And More