Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Έχεις καλή αίσθηση των δυνατοτήτων και των προσδοκιών σου νωρίς σήμερα. Καθώς εξετάζεις τα όρια του χρόνου, ο προγραμματισμός και η λήψη αποφάσεων γίνονται πιο ξεκάθαρα. Η υποστήριξη φίλων ή οι συμβουλές μπορεί να είναι στις προτεραιότητές σου. Ωστόσο ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να διαχέει αυτήν την ενέργεια ειδικά όσο προχωρά η μέρα. Τα μοτίβα σκέψης ή επίλυσης προβλημάτων μπορεί να σε απογοητεύσουν εάν αναζητήσεις αξιόπιστες απαντήσεις.

Ταύρος
Η προσοχή στις πρακτικές υποθέσεις σου μπορεί συχνά να φαίνεται σαν καθήκον, αλλά νωρίς σήμερα νιώθεις πιο ολοκληρωμένη μέσα από αυτές τις δραστηριότητες. Μια επιρροή Ήλιου – Κρόνου τώρα επίσης είναι χρήσιμη για τη φήμη και την επιρροή σου. Απόφυγε το να αφήσεις τις ανασφάλειες να θολώσουν το όραμά σου για κάποιον ή κάτι. Η αυταπάτη είναι έντονη. Μπορεί να βλέπεις αυτό που θέλεις και όχι αυτό που συμβαίνει, ακόμα και στην ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι
Η αίσθηση ότι είσαι στην κορυφή των πραγμάτων και η εκπλήρωση των ευθυνών σου σε ενδυναμώνει. Νωρίς σήμερα είσαι σε καλή κατάσταση για σπουδές, για εργασία σε ένα μακροπρόθεσμο έργο και για απόκτηση πρακτικών γνώσεων. Ο συντηρητικός σχεδιασμός είναι ικανοποιητικός. Ωστόσο ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα παίζει επίσης και οι άνθρωποι γύρω σου είναι πιο ευαίσθητοι από ότι συνήθως με αποτέλεσμα να κλιμακωθούν μικρά προβλήματα.

Καρκίνος
Ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει σε στέρεο έδαφος μπορεί να γίνει πολύ παιχνίδι με τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις σου καθώς προχωρά. Ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σε δελεάσει να ενεργοποιήσεις τις συναισθηματικές παρωπίδες για ένα θέμα που δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις. Μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα, απόφυγε όμως να αποκρύψεις βασικές λεπτομέρειες. Εάν αισθάνεσαι ανήσυχη για τη σχέση με τον αγαπημένο σου, θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες. Εάν είσαι μόνη, πρόσεξε καλά ποιους εμπιστεύεσαι.

Λέων
Οι άνθρωποι στη ζωή σου ή ένας στόχος σχέσης σε ενθαρρύνουν να εστιάσεις σε ό,τι είναι πιο σημαντικό. Η ικανότητα να βασίζεσαι σε έναν φίλο ή σύντροφο είναι παρηγορητική. Η αίσθηση ότι εργάζεσαι για κοινούς στόχους με κάποιον ειδικό μπορεί να ενισχύσει διακριτικά έναν δεσμό. Θέλεις να πετύχεις πρακτικά θέματα που οδηγούν σε μια αίσθηση ότι η ζωή είναι πιο διαχειρίσιμη. Μια σχέση ή ένα οικονομικό θέμα μπορεί να μοιάζει μετέωρο, αλλά ίσως είναι καλύτερο να παρατηρήσεις και να περιμένεις.

Παρθένος
Νωρίς σήμερα, το εύρος της προσοχής σου είναι μεγάλο και φαίνεται να έχεις την ενέργεια να κάνεις τα πράγματα που πιθανώς τροφοδοτούνται από ένα αίσθημα σκοπιμότητας και μια ξεκάθαρη αίσθηση των προτεραιοτήτων σου. Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα να μπαίνει στο παιχνίδι νιώθεις ότι δεν έχεις ενέργεια. Μπορεί να υπάρχει ομίχλη ή κάτι να μείνει στον αέρα σε μια σχέση που επηρεάζει την καριέρα, τις φιλοδοξίες ή την αίσθηση της κατεύθυνσης.

Ζυγός
Το σύμπαν φαίνεται να σου δείχνει ότι το να φέρεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου είναι το πιο ωφέλιμο. Ωστόσο ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα είναι επίσης στο παιχνίδι και η διαύγεια είναι επιθυμητή και χρήσιμη. Θα μπορούσε να υπάρξει η ανάγκη να βάλεις προσωρινά κάποια σχέδια σε αναμονή για να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και την έμπνευση, τη φαντασία και τη συναισθηματική ολοκλήρωση. Λίγο χάος στις προσωπικές σου υποθέσεις είναι πιθανό.

Σκορπιός
Είναι καιρός να ενισχύσεις τομείς της ζωής σου που μπορεί να είναι λίγο ευάλωτοι, ώστε να αντέξουν τις προκλήσεις αργότερα. Ίσως ανακαλύψεις πρακτικούς τρόπους για να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσής σου. Ωστόσο ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και είναι πιθανό να υπάρξουν μπερδεμένα σήματα, αν και προσωρινά. Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να εμπιστευτείς τις υποσχέσεις που δίνονται σήμερα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν είναι σαφείς επειδή μπορεί να είναι προεκτάσεις ευσεβών πόθων.

Τοξότης
Η αποδοχή των περιορισμών σου από το άγχος της υπέρβασης μειώνει τις πιέσεις σήμερα. Ενώ μπορεί να επωφεληθείς από πρακτική άποψη, το σημερινό τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να μπερδέψει ή να διαχέει τις ενέργειες, αντί να ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Ίσως θελήσεις να αποθηκεύσεις τις συζητήσεις για αυτά τα πράγματα κοντά στην καρδιά σου για μια καλύτερη στιγμή. Οι ρυθμοί και τα μοτίβα στις σχέσεις μπορεί να είναι απενεργοποιημένα και τα σήματα ανάμεικτα.

Αιγόκερος
Νωρίς σήμερα μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μπεις σε μια πιο πρακτική ή ρεαλιστική σκέψη σχετικά με τα ταλέντα και τους πόρους ή την υγεία και την ευεξία σου. Μια υγιής δόση κοινής λογικής είναι αναζωογονητική τώρα. Ωστόσο η μέρα προβάλλει ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα το οποίο δεν είναι κατάλληλο για να κλειδώσεις τα πράγματα. Οι αποφάσεις που αφορούν στην ερωτική σου ζωή καλό θα ήταν να περιμένουν λιγάκι.

Υδροχόος
Νωρίς σήμερα η επιπλέον προσπάθεια που καταβάλλεις σε μαθησιακές, δημιουργικές ή νοητικές εργασίες μπορεί να φέρει ανταμοιβές στην πορεία. Ωστόσο ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα, μπορεί να θολώσει τις αντιλήψεις και να ενθαρρύνει μια ματιά προς τα μέσα για απαντήσεις. Ευσεβείς πόθοι μπορεί να παίξουν τώρα και ενώ είναι σοφό να διασκεδάσεις πιθανότητες και φαντασιώσεις, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζεις σε ποιους τομείς της ζωή σου θα πρέπει να είσαι προσγειωμένη.

Ιχθείς
Νωρίς σήμερα το να κάνεις λίστες και σχέδια μπορεί να είναι παρήγορο. Όταν ξέρεις τι να περιμένεις νιώθεις πιο χαλαρή και μπορείς να είσαι πιο παραγωγική. Αν αυτό συνέβαινε κάθε μέρα θα βαριόσουνα γρήγορα, αλλά αυτή η διέλευση έρχεται την πιο βολική στιγμή και είναι πιθανό να νιώσεις αρκετά αναζωογονημένη παρά βαρετά. Ωστόσο η μέρα έχει περίπλοκη ενέργεια και τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο προχωρά η μέρα.

Read More

And More