Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής για περίπου ένα μήνα, μια περίοδος περισσότερης ξεκούρασης, προβληματισμού και αναθεώρησης ξεκινά για εσένα. Εάν έχεις αναλάβει πάρα πολλά καθήκοντα, αυτή είναι μια στιγμή για να ξεφορτωθείς κάποια από αυτά. Είναι εύκολο να λύσεις τα όποια προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου αρκεί να είσαι ειλικρινής και ο εαυτός σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία πιθανά να αλλάξει μορφή.

Ταύρος
Υπάρχει μεγάλη έμφαση στις ευθύνες, τις επιδόσεις ή την καριέρα σου αυτές τις μέρες. Ωστόσο ο Ήλιος κινείται στον κοινωνικό σου τομέα και μέρος της εστίασής σου στρέφεται προς τους στόχους της ευτυχίας σου. Το να μοιράζεσαι οράματα με άλλους σου δίνει μια ώθηση και αποκτάς μεγαλύτερη ικανοποίηση από το συνηθισμένο όταν οι ενέργειές σου επηρεάζουν θετικά τους άλλους. Υπάρχουν σημεία στη σχέση με τον αγαπημένο σου που χρειάζονται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, βεβαιώσου για τις προθέσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει πριν ανοιχτείς.

Δίδυμοι
Δίνεις περισσότερη προσοχή στην τροφή που δίνεις στο πνεύμα σου και στην αίσθηση της περιπέτειας αυτές τις μέρες. Ωστόσο ο Ήλιος κινείται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου φέρνοντας ένα νέο θέμα που μετατοπίζει την προσοχή σου στην εργασία, τους μακροπρόθεσμους στόχους ή την ευθύνη. Εντόπισε τις ευκαιρίες που σου δίνονται στα εργασιακά. Παρελθοντικά ζητήματα, άλυτα μέσα σου προτίμησε να τα συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου κάποιος σου κινεί το ενδιαφέρον.

Καρκίνος
Με τη μετάβαση του Ήλιου στον 9ο ηλιακό σου οίκο για τον επόμενο μήνα, έχεις την ανάγκη για περιπέτεια, είτε σωματική είτε ψυχική. Μπορείς να αναζητήσεις τρόπους για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου αναζητώντας αλήθειες και απαντήσεις στα μεγαλύτερα ερωτήματά σου. Απόφυγε τις παρορμητικές και επικίνδυνες ενέργειες στα εργασιακά. Εσύ που είσαι μόνη, σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

Λέων
Ο Ήλιος μπαίνει στον ηλιακό 8ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 20/3. Τις επόμενες εβδομάδες είναι πιθανό να έχεις μια ισχυρότερη ώθηση για να καταλάβεις τα μυστήρια της ζωής, την εσωτερική σου δυναμική ή το νόημα των σχέσεών σου. Τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας με τους άλλους κυρίως στα εργασιακά, μπορείς να τα ξεπεράσεις και να μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Εκμεταλλεύσου τη μέρα και το πάθος της στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, χωρίς προσπάθεια από μέρους σου μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Παρθένος
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα των συνεργασιών σου και είναι μια ωραία στιγμή για να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες των σχέσεών σου. Μπορεί μερικές φορές να αισθάνεσαι πως οι άλλοι κατευθύνουν τη ζωή σου, αλλά για να μπορέσεις να συσχετιστείς καλά με τους άλλους και να βρεις την αρμονία, πρέπει να βελτιώσεις τη σχέση με τον εαυτό σου. Απόλαυσε τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αυτήν την περίοδο μπορείς να κάνεις εξαιρετικές γνωριμίες.

Ζυγός
Η μετακίνηση του Ήλιου στον ηλιακό 6ο οίκο σου φέρνει σήμερα ένα νέο θέμα εργασίας και υγείας στη ζωή σου για τον επόμενο μήνα. Είσαι υπερήφανη για τον εαυτό σου, για τις υπηρεσίες, την εργασία, καθιστώντας κατάλληλο το διάστημα. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να συνδεθείς με την αξία της εργασίας που κάνεις ή των υπηρεσιών που παρέχεις. Επιστράτευσε τη λογική σου σε θέματα που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ένα ξεχωριστό ειδύλλιο.

Σκορπιός
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 5ο οίκο σου αναδεικνύοντας τις πιο παιχνιδιάρικες ιδιότητες και πλευρές σου. Υπάρχει μέχρι τις 20/3 μεγαλύτερη εστίαση στη διασκέδαση, την ευχαρίστηση και την έκφραση. Σήμερα μπορεί να αναζητήσεις έμπνευση ή ζωτικότητα μέσω των εμπειριών σου με τους άλλους. Καιρός να πάρεις πρωτοβουλίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη αρχίζει να σου χαμογελά.

Τοξότης
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού όπου και θα παραμείνει έως τις 20/3. Αυτή η διέλευση διεγείρει μια ισχυρότερη ανάγκη για δραστηριότητες που περιστρέφονται γύρω από το σπίτι. Ίσως αφιερώσεις και περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου για να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις ανάγκες και επιθυμίες σου. Αν και φορτωμένη από υποχρεώσεις η μέρα σου στα εργασιακά καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Ίσως οι προσδοκίες σου από την ερωτική σχέση σου είναι υπερβολικές. 

Αιγόκερος
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου για μια παραμονή ενός μήνα κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες επιθυμείς περισσότερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου. Η περιέργειά σου είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο και η ανάγκη σου για ψυχική διέγερση σε παρακινεί στο να κάνεις πολλά. Μπορείς να περιμένεις εξελίξεις σε προηγούμενες ενέργειές σου στα εργασιακά. Μια ουσιαστική και ειλικρινή κουβέντα με τον αγαπημένο σου μπορεί να δώσει λύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, προβλέπονται νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. 

Υδροχόος
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα των πόρων σου και ο σκοπός σου είναι να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη και ασφαλή. Η εργασία για την ενίσχυση των φυσικών σου ταλέντων ή την αξιοποίησή τους για την προώθηση των στόχων σου ευνοείται τώρα. Αυτή η μεταφορά διαρκείας ενός μήνα, ενθαρρύνει την υπομονή και τη σκέψη σου μακροπρόθεσμα. Μπορείς να εμπιστευτείς την αφοσίωση και το συναίσθημα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι έτοιμη να υποδεχτείς το μεγάλο έρωτα ο οποίος δεν αργεί να κάνει την εμφάνισή του.

Ιχθείς
Ο Ήλιος κινείται προς το δικό σου ζώδιο κι έτσι το επόμενο διάστημα μπορεί να αισθανθείς αρκετά ανεξάρτητη και να πάρεις γρήγορα πρωτοβουλίες. Θέλεις να βγάλεις τον εαυτό σου προς τα έξω και μπορεί να παίξεις με μια νέα εμφάνιση, στιλ ή εικόνα. Είσαι πιο αποφασιστική και επίσης αντιδραστική. Το να αποκοπείς από το παρελθόν κατά κάποιο τρόπο είναι πιο εύκολο, με την ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Άρη σήμερα και τον ολόφρεσκο Ήλιο στο ζώδιό σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται ενώ εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως ξεκινά μια πιο ευνοϊκή περίοδος στη ζωή σου.

Read More

And More