Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Με τον Άρη απέναντι από τον Ποσειδώνα κάποια πράγματα βρίσκονται στον αέρα και σε κρατούν σε αδιέξοδο. Πρόσεξε να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου και φυσικά την αναβλητικότητα σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για πνευματικές και ευφάνταστες δραστηριότητες και εργασίες προκειμένου να χαλαρώσεις. Αποκαλύψεις και απογοητεύσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου μην τις επεκτείνεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην διεκδικείς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με λάθος τρόπους.

Ταύρος
Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό σου οίκο υπάρχουν πιθανότητες να ασχοληθείς περισσότερο με τα χόμπι σου, τα προσωπικά ενδιαφέροντα σου και ενδεχομένως με μια σχέση σου. Σήμερα μπορεί να παλέψεις με τις προσδοκίες, να αντιμετωπίσεις τον μειωμένο ενθουσιασμό ή κάποια σύγχυση ή αβεβαιότητα στην κοινωνική σου ζωή. Ο Άρης βρίσκεται απέναντι από τον Ποσειδώνα και κάτι αισθάνεσαι πως σου αποστραγγίζει την ενέργεια. Απόφυγε τα ξεσπάσματα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη,  πρόσεξε τον τρόπο που φλερτάρεις και μην εκτίθεσαι.

Δίδυμοι
Με τον Άρη απέναντι από τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να νιώσεις πως δεν έχεις έμπνευση, να νιώσεις  αναποφάσιστη και λίγο έξω από τα νερά σου. Είναι προσωρινό για αυτό και δεν θα πρέπει να απογοητεύεσαι. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να βρεις υγιείς τρόπους ξεκούρασης, ανανέωσης της σκέψης και του πνεύματος αλλά ταυτόχρονα να μην αμελήσεις τις πρακτικές υποθέσεις σου. Μην λες πράγματα στον αγαπημένο σου που θα μετανιώσεις ή τον πληγώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδικείς με λάθος τρόπο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Η σημερινή αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη δημιουργική και ευφάνταστη πλευρά των σχεδίων σου. Δεν είναι η ώρα να αγνοήσεις τις ανάγκες σου για έμπνευση και κίνητρα. Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσεις μια σύγχυση στην επικοινωνία σου στα εργασιακά. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην λες πράγματα που δεν πιστεύεις στον αγαπημένο σου.

Λέων
Με μια αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα σχετικά με όρια, δανεισμό ή διαχείριση. Ο Άρης είναι στον τομέα των πόρων σου και σου δίνει κίνητρα να δημιουργήσεις και να αναπτύξεις. Η ενοχή ή η ασάφεια μπορεί να σε παρασύρουν σε χαμένες ευκαιρίες. Μην προκαλείς εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις σε λάθος ανθρώπους.

Παρθένος
Με την αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι ξαφνικά νιώθεις μια έλλειψη έμπνευσης ή ότι οι δυνάμεις σου εξαντλούνται. Σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να έρθεις σε επαφή με αυτό που θέλεις ή να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Φρόντισε τις οικονομικές και εργασιακές σου εκκρεμότητες. Μην θεωρείς δεδομένο τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν διφορούμενες επιθυμίες και καταστάσεις με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την αβεβαιότητα στις καθημερινές σου υποθέσεις ή στη δουλειά σου. Το να φτάσεις σε μια σταθερή απόφαση είναι εξαιρετικά δύσκολο, για αυτό μην αγχώνεσαι άδικα. Επίλεξε ουδέτερες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις σε αιφνιδιάζουν.

Σκορπιός
Η φαντασία σου είναι ισχυρή και ίσως υπερβολική. Ίσως χρειάζεσαι πειθαρχία για κάτι βέβαια που θα διαρκέσει για λίγο. Παραμέληση των υποχρεώσεων σου, σπατάλη ή υπερεκτίμηση μπορεί να γίνουν πιο εμφανείς. Παράμεινε ψύχραιμη και βάλε μπροστά τη λογική και όχι το συναίσθημα. Οι απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να είναι και παράλογες. Εσύ που είσαι μόνη, ρίξε τα στάνταρ και τις προσδοκίες σου.

Τοξότης
Ο Άρης βρίσκεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και διεγείρει τις φιλοδοξίες σου, ενώ ταυτόχρονα σε προτρέπει να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις. Ενώ είναι γενικά μια καλή στιγμή για να επιδιώξεις και να διεκδικήσεις τους στόχους σου, ο Άρης αντιτίθεται στον Ποσειδώνα και μπορεί να υπάρξει μια παράκαμψη. Μην γίνεσαι σκληρή στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες δεν θα πρέπει να σε ενθουσιάζουν.

Αιγόκερος
Μπορεί σήμερα να χρειαστεί να  αντιμετωπίσεις συναισθήματα ανησυχίας ή την ανάγκη για αλλαγή καθώς μια αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα, μπορεί να δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε πρέπει να επιμένεις σε γεγονότα και πότε να μάθεις να περιμένεις. Κάποιες ασάφειες στα εργασιακά παίζουν με τα νεύρα σου και δεν θα πρέπει να ξεσπάς στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα που λαμβάνεις.

Υδροχόος
Μπορεί να βιώσεις μια έντονη επιθυμία για απόδραση ή μπορεί να υπάρξει πραγματική απόσπαση της προσοχής από αυτό που θέλεις να κάνεις λόγω της αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να είσαι προσεκτική με τα χρήματα και το μοίρασμα, καθώς είναι δύσκολο να δεις τα πράγματα και τα όρια καθαρά και αντικειμενικά. Απόφυγε τις κόντρες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ρισκάρεις την ψυχή σου με τόση ευκολία.

Ιχθείς
Οι πιο ανταποδοτικές σχέσεις μπορεί να είναι ένα ισχυρό κίνητρο για αυτοβελτίωση σήμερα. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να μην κολλάς σε πράγματα που δεν είναι σημαντικά για σένα. Στόχος σου είναι να οργανωθείς και να βάλεις σε προτεραιότητα τα δικά σου θέλω, συμφέροντα και επιθυμίες. Μπορεί να αισθανθείς πίεση στα εργασιακά. Εξοικονόμησε χρόνο για τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, μην συμπεριφέρεσαι αλλοπρόσαλλα απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Read More

And More