Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι ανασφάλειες που σχετίζονται με τη δικτύωση ή την κοινωνική σου ζωή μπορεί σήμερα να έρθουν στην επιφάνεια. Το φεγγάρι όλη τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου σε βοηθά να σταθεροποιήσεις και να στρέψεις την προσοχή σου στις πρακτικές υποθέσεις σου. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται σήμερα με τον Ουρανό και μετά με τον Άρη και είναι καλή ιδέα για να δώσεις χρόνο και χώρο όχι μόνο στον εαυτό σου, αλλά και στους άλλους -κυρίως στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην παρασύρεσαι σε λάθη που μπορεί να σε πληγώσουν ή να σε εκθέσουν.

Ταύρος
Οι αποφάσεις που λαμβάνονται από τους άλλους φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με τα σχέδιά σου. Ωστόσο ακτινοβολείς θετική ενέργεια κι αυτό λειτουργεί βοηθητικά για τα επαγγελματικά σου. Η Σελήνη στο ζώδιό σου ευθυγραμμίζεται με τον Άρη και τον Ουρανό και τείνεις να ακολουθείς το δικό σου τρόπο και τακτική. Εάν επιτρέπεται λίγο προσωπικός χρόνος στη σχέση με τον αγαπημένο σου θα μπορέσεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να προστατεύσεις τον εαυτό σου από πειρασμούς – παγίδες.

Δίδυμοι
Μπορεί να υπάρχει μια διαφορά απόψεων με τους άλλους κι αυτό να φέρει τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια, κυρίως με τον Ερμή σε μια μικρή πρόκληση με το Χείρωνα. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων εάν είναι δυνατόν έως ότου τουλάχιστον εμπιστευτείς ξανά τον εαυτό σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 12ο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτώντας την ανάγκη να αποκαταστήσεις την ενέργειά σου, να μείνεις λίγο πίσω μέχρι να συνέλθεις. Φρόντισε τα συναισθήματα του αγαπημένου σου και δείξε του τρυφερότητα. Εσύ που είσαι μόνη, αφουγκράσου τις πραγματικές σου ανάγκες.

Καρκίνος
Είναι μια καλή ιδέα να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου σήμερα. Μπορεί να υπάρχει ευαισθησία σε ζητήματα που επηρεάζουν την ιδιωτική σου ζωή. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ονείρων, των σχεδίων, των επιθυμιών και των φίλων σου παρακινώντας σε να συνδεθείς με τους στόχους της ευτυχίας σου ή με τους άλλους. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου και άκουσέ τον. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν για απαντήσεις που δεν θα πάρεις από κανέναν.

Λέων
Προσπάθησε να διακρίνεις ανάμεσα σε συναισθήματα που προέρχονται από τις ανασφάλειές σου και αυτά που έρχονται από την καρδιά σου. Ίσως να πιστεύεις ότι κάτι σε οδηγεί σε αδιέξοδο και ίσως θέλεις να διερευνήσεις τις εναλλακτικές λύσεις σου. Ωστόσο πρόσεξε να μην προχωρήσεις σε δράση με βάση τις τρέχουσες απογοητεύσεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 10ο ηλιακό σου οίκο και η εστίαση σε επαγγελματικούς στόχους ή τον καθορισμό τους. Η γοητεία σου δεν αφήνει αδιάφορο τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται με το ενδιαφέρον των θαυμαστών σου.

Παρθένος
Πρόσεξε τις υπερευαισθησίες σου σε ό,τι λέγεται γύρω σου σήμερα, με τον Ερμή να αποτελεί μια μικρή πρόκληση με το Χείρωνα. Να θυμάσαι ότι η άμυνα στις απαντήσεις σου μπορεί να οδηγήσει σε κακά αποτελέσματα και επικοινωνίες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου ενθαρρύνοντάς σε να ανακαλύψεις πράγματα μόνη σου, αυθόρμητα. Απόφυγε την ανυπομονησία στα εργασιακά που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Αναζητάς μια συναισθηματική διέγερση από τον ερωτικό σύντροφό σου, πιθανά όμως με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανασκόπηση του παρελθόντος θα σε βοηθήσει να βρεις τα αδύνατα σημεία σου και να τα ενισχύσεις.

Ζυγός
Ενώ ένα καλό μέρος της ημέρας εστιάζεις στην απόλαυση του εαυτού σου και στην εύρεση νέων δρόμων για αναψυχή, στο υπόλοιπο μέρος θέλεις να συνδεθείς και ίσως να αναζητάς την έγκριση. Αυτά που θεωρούνται προβλήματα στα εργασιακά ευτυχώς θα έχουν λίγη ή καθόλου δύναμη παραμονής. Αυτοσχεδίασε απόψε και οργάνωσε κάτι διαφορετικό, πιο ενδιαφέρον για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες αυτό το διάστημα μην τις προσπερνάς και μην τις βάζεις όλες σε ένα τσουβάλι.

Σκορπιός
Ενώ είσαι ενθουσιασμένη οι σημερινές ενέργειες τείνουν να σε οδηγούν να μαντέψεις το τι ακούς ή ακόμα κι αυτό που πιστεύεις. Είναι προσωρινό μην αγχώνεσαι. Οι άλλοι μπορεί να θεωρήσουν ότι εκφράζεσαι με λάθος τρόπο ή εσύ να παρερμηνεύεις τα λόγια κάποιου. Τα μαθήματα από παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ευκαιρίες για περισσότερη κατανόηση του εαυτού σου. Τα σχόλια κάποιων στα εργασιακά μπορεί να σου προκαλέσουν έκπληξη και να σε δυσαρεστήσουν. Ο ερωτικός σύντροφός σου  απόψε χρειάζεται την κατανόηση σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και μην αδικείς αυτούς που προσπαθούν να σε πλησιάσουν.

Τοξότης
Η τάση να αποκαλύπτεις πολλά από τα σχέδιά σου ή να λες το λάθος αυξάνεται σήμερα και ίσως η εμπιστοσύνη στις αποφάσεις σου να μειώνεται. Οι άνθρωποι είναι λίγο πιο ευαίσθητοι και αμφισβητούν με τον Ερμή σε μια μικρή πρόκληση με το Χείρωνα αλλά είναι προσωρινό. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 6ο ηλιακό σου οίκο της εργασίας και της υγείας σου. Μικρά προβλήματα ή ελαττώματα σε ενοχλούν αρκετά ώστε να σε παρακινήσουν να τα χειριστείς. Ο ερωτικός σύντροφος σου έχει τη διάθεση να σε στηρίζει και να σε κατανοήσει αρκεί να του μιλήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει σου δημιουργεί προβληματισμό.

Αιγόκερος
Καθώς ο Ερμής και ο Χείρωνας αποτελούν μια μικρή πρόκληση είναι πιθανές κάποιες παρεξηγήσεις. Είναι μάλλον εύκολο να προκληθούν και να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες επίσης. Η αλλαγή στη διάθεσή σου μπορεί να συμβεί εάν δεν λάβεις θετικά σχόλια ή η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου κυρίως στα εργασιακά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου  εμπνέει ασφάλεια αρκεί να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Εσύ που είσαι μόνη, η τάση σου να κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες είναι αυτή που σε πληγώνει.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες προτιμούν την εκκαθάριση. Ορισμένες πληροφορίες που λαμβάνεις μπορεί να είναι πολύ επιφανειακές ώστε να μην έχεις μια πλήρη εικόνα, για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις αποφάσεις σου. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή να αποκαλύψεις ένα μυστικό ή κάτι πολύ προσωπικό. Δείξε συνέπεια στα όσα έχεις αναλάβει στα εργασιακά. Τις στιγμές που είσαι με τον αγαπημένο σου νιώθεις ζεστασιά και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση σου είναι ανεβασμένη κι αυτό το εκπέμπεις.

Ιχθείς
Μπορεί σήμερα να μπερδευτείς σχετικά με εναλλακτικές λύσεις σε κάποια σημεία και πολύτιμες πληροφορίες να λείπουν. Ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι σου λείπει η αυτοπεποίθηση για να αποφασίσεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου κινητοποιώντας την περιέργειά σου. Εάν έχεις δεσμευτεί σε εργασιακές υποθέσεις δεν έχεις το χρόνο να αναλάβεις νέα καθήκοντα ή να ψάξεις για νέες ευκαιρίες. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου έχει ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, η αναμνήσεις του παρελθόντος σου ρίχνουν τη διάθεση.

Read More

And More