Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος ξεκινά τη μηνιαία διέλευσή του στον τομέα που διέπει την ατομικότητα και τη δημιουργική έκφραση σου. Είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις, να αξιοποιήσεις τις δεξιότητες σου, να δείξεις στους άλλους τι μπορείς να κάνεις, να απολαύσεις το ρομαντισμό και τις ομορφιές της ζωής. Σήμερα μια μικρή πρόκληση που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σε κάνει να ανησυχήσεις για τις επιδόσεις σου. Μην γίνεσαι τόσο επικριτική με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις πως μέσα από τον εργασιακό σου χώρο μπορεί να προκύψει ένα ειδύλλιο.

Ταύρος
Ο Ήλιος ξεκινά σήμερα τη μηνιαία του διέλευση στον οικογενειακό σου τομέα στρέφοντας την προσοχή σου στον εσωτερικό κόσμο σου. Αναζητάς άνεση και εξοικείωση καθώς και πιο ήρεμες δραστηριότητες που θα σου εξασφαλίσουν τη σιγουριά. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι διχασμένη μεταξύ της επιθυμίας να κάνεις κάτι καινούριο και της ανάγκης να παραμείνεις στο δοκιμασμένο και ασφαλές -κυρίως στα εργασιακά. Απόφυγε τις υπερβολές στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε με διακριτικότητα και μην εκτίθεσαι.

Δίδυμοι
Ένας νέος κύκλος διάρκειας ενός μήνα ξεκινά από σήμερα δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία και τη μάθηση. Είναι μια πολυάσχολη και δημιουργική περίοδος για σένα και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Οι συναδελφικές σχέσεις σου χρειάζονται προσοχή για καλύτερες επιδόσεις και αποτελέσματα. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και δείξε του περισσότερο ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις υπερεκτιμήσει το παρελθόν και ίσως απογοητευτείς λιγάκι.

Καρκίνος
Ο Ήλιος ολοκληρώνει την ετήσια, μηνιαία διαμετακόμιση του στο δικό σου ζώδιο και ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα των πόρων σου. Είναι ένας ευνοϊκός κύκλος για τη βελτίωση της οικονομικής διαχείρισης, την απογραφή και την καλύτερη κατανόηση του τι μπορείς εύλογα να αποκτήσεις. Με μια πτυχή Άρη – Πλούτωνα να επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας δεν έχεις διάθεση να πιέσεις ή να πιεστείς κυρίως στα εργασιακά. Ο τρόπος που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου χρειάζεται προσοχή. Υπερβολικές υποσχέσεις ή αυξημένη κριτική μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, υπερασπίσου τα θέλω σου και μην υποκύπτεις στα θέλω των άλλων.

Λέων
Από σήμερα ο Ήλιος κινείται στο δικό σου ζώδιο κι έτσι οι επόμενες εβδομάδες είναι κατάλληλες για προσωπικές ενημερώσεις και για την εύρεση ιδεών που θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις προβλήματα και να προχωρήσεις μπροστά. Είναι καιρός να λάμψεις και να διακριθείς αρκεί να δείξεις περισσότερη πίστη στον εαυτό σου. Στο πρώτο μισό της σημερινής μέρας ίσως κάποιες εντάσεις να σε αποσπάσουν από τους στόχους σου όμως είναι κάτι προσωρινό. Μην ρισκάρεις τη σταθερότητα της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως χρειάζεται να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου.

Παρθένος
Ο Ήλιος σήμερα μετακινείται στον ηλιακό 12ο οίκο σου και αυτός ο κύκλος αυξάνει την ανάγκη σου για ξεκούραση και ιδιωτικότητα ή για ένα διάλειμμα από ανταγωνιστικές ενέργειες. Χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου ή περισσότερες στιγμές για να επεξεργαστείς, να αφομοιώσεις και να προβληματιστείς σχετικά με τις δραστηριότητες και τις εξελίξεις του τελευταίου έτους. Ωστόσο το πρώτο μισό της ημέρας στις αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να υπάρξει μια ένταση. Επίλεξε ανώδυνες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε χρόνο σε νέες γνωριμίες.

Ζυγός
Ο Ήλιος ξεκινά τη μηνιαία διέλευση του στον τομέα της φιλίας, των ονείρων και των ευχών σου. Αυτή η ενέργεια φέρνει νέα ενέργεια στη ζωή σου και τραβά την προσοχή σου στους στόχους και στην εστίαση της ευτυχίας. Είναι πιθανό να αφιερώσεις χρόνο σε ανθρώπους και δραστηριότητες που θα σε απαλλάξουν από το άγχος. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά καθώς η αφηρημάδα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή σε ξαφνιάζουν. 

Σκορπιός
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου σήμερα προσφέροντας σου μια εξαιρετική περίοδο για να εστιάσεις στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στα εργασιακά έτσι ώστε να σου δοθεί η δυνατότητα να αποδείξεις τα ταλέντα σου. Ο ενθουσιασμός σου που αφορά στη συναισθηματική σου ζωή σε κάθε περίπτωση μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

Τοξότης
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του πνεύματος και σε φέρνει στο προσκήνιο τον επόμενο μήνα. Ίσως αναζητήσεις περισσότερες εμπειρίες σε αυτόν τον κύκλο που θα διαρκέσει έως τις 22/8. Σήμερα στο πρώτο μισό της ημέρας είναι προτιμότερο να αποφύγεις τα άκρα. Τα νεύρα και η ένταση που επικρατούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορούν να δημιουργήσουν άλυτα προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις που δεν πρέπει.

Αιγόκερος
Η σημερινή διέλευση του Ήλιου στον τομέα της οικειότητας σου διεγείρει την επιθυμία σου να συνδεθείς με τα βαθύτερα συναισθήματα σου. Ξυπνά επίσης το ενδιαφέρον σου για σημαντικές σχέσεις ή έργα. Η υπερευαισθησία σου σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και δρόμους. Ρίξε τις προσδοκίες σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου και ανάλαβε τις ευθύνες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην πιστεύεις σε μεγάλα λόγια.

Υδροχόος
Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναγνωρίσεις την ανάγκη για μια διαφορετική προοπτική στη ζωή σου και να ενισχύσεις τις βασικές σχέσεις σου. Ένα έργο μπορεί να ανθίσει, να αναζητήσεις νέα ενδιαφέροντα, να διαπραγματευτείς ευκολότερα και να εστιάσεις σε νέες συνεργασίες. Μια πτυχή Άρη – Πλούτωνα που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας υποδηλώνει πως εσύ ή οι άλλοι ίσως να οδηγούνται σε υπερβολές. Προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρατράγουδα. Εσύ που είσαι μόνη, μην δεσμεύεσαι συναισθηματικά σε ιστορίες που κρύβουν παγίδες.

Ιχθείς
Ο Ήλιος σήμερα ξεκινά τη μηνιαία διέλευση του στον 6ο ηλιακό σου οίκο στρέφοντας την προσοχή σου σε πρακτικά ζητήματα όπως την εργασία, τις ρουτίνες και την υγεία σου. Καθώς νιώθεις πιο άνετα με το ρόλο σου στη ζωή και τις ευθύνες σου, προσεγγίζεις περισσότερες ευκαιρίες. Στο πρώτο μισό της ημέρας κάποιες απογοητεύσεις δεν θα πρέπει να σε επηρεάζουν. Είσαι εξαιρετικά απαιτητική από τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αυταπάτες.

Read More

And More